Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (7)
Raspunsuri - Pagina 19
meems spune:
Bic, cred ca am mai spus asta, dar si Rianna mai sta 1 an in preschool.
Roxi, offf! Sanatate multa.
Gata, am terminat planurile de vacanta, prima saptamana din iunie vom fi in Cabo
roxisialexia spune:
multumesc din suflet -meemsy si lavi.
nu v-am spus patanie, saptamana trecuta s-a dus mihai cu alexia la un psiholog care trateaza boli/depisteaza cu un aparat( asa crede el ca o face bine pe fii-sa) bio nu stiu de care. bun... si i-a spus ca are paraziti copilul si din "cauza asta este bolnava, din cauza asta nu este atenta, nu se concentreaza, mananca mult..etc." sa va spun ca doar a pus mana pe ea si deja vorbea din carti .
so, eu nu cred ca in asa ceva ..sa va spun ce taxe are 300 scanare cu aparatul ala si 350 program de deparazitare
bic,nici alexia mea nu este pregatita de ceea ce spui tu.la alexia activitatile se reduc la 1-3 min, 5 deja sunt multe.
deja imi pun probleme.
sa stii ca manevra de punere la loc a osului nu este deloc ceva periculos, nu stiu daca iti mai aduci aminte insa alexia pana la 3 ani si ceva a avut osul ala dislocat de vreo 3-4 ori si de fiecare data s-a rezolvat la medic, in 5 minute sunt ca noi.
mi-a placut mult costumul tau, nu stiu daca am apucat sa mai comentez pe fb, iti venea foarte bine.Si felicitari si pentru articol!
Cat despre "comoara"dc-ului las-o nedescoperita.Sunt multe alte lucruri mai importante de dezbatut
meemsysuper destnatie, m-am uitat pe cateva siteuri si sunt ,pe ce data plecati? Si noi vrem cateva zile la mare pe la sfarsitul lui iunie.
lavi02 spune:
Roxi eu caut rochite la ora asta, din pacate pe next nu prea mai sunt pe masura Silviei, sunt cam sold out. Mai cautam, ca e placuta cautarea.
Cu paranormalele eu sunt impartita, o buna parte sunt sarlatani dar sunt din cei care chiar au puteri mai multe decat majoritatea. (sa nu zic supranaturale ca tot naturale sunt). De ex avea unchiul meu un prieten/cunoscut (pare-mi-se a murit) care spunea bolile omului dupa poza, iar daca omul din poza era mort se prindea din prima.
Oricum, pt Alexia deocamdata eu cred ca e necesara o ne-paranormala operatie de polipi.
felicia74 spune:
Cristina eu sunt fan-ul concursului tau. Sa vedem cand imi fac timp s-o invat pe Ilinca ce trebuie sa faca ptr etapa urmatoare. Cam greu, ca e timp frumos si stam in parc pana se se insereaza, dar vedem noi cum ne descurcam.
Azi am fost iar la dentist si am terminat cu plombatul dintilor. Deocamdata, deoarece structura dintilor e f.proasta, parca ar fi de creta. Cica asa s-au format ei, nu mai avem ce face. Deci ne asteptam la noi carii.
Roxi nici Ilinca nu a scapat de muci din ianuarie. Nu a facut otita e adevarat, dar in timpul somnului o deranjeaza. Cred ca nu scapam nici noi de operatie.
Sanatate Alexiei!
Gata, ma duc la culcare.
bb_alinus spune:
Corap imi pare rau sa aud ca v-ati captusit cu capuse. Dar de unde se iau, din iarba, nisip, sau cum? Eu de cand tot citesc pe aici mi-e o frica ca nu reusesc sa imi dau seama cand e vorba de asa ceva.
Roxiut te pup si sper sa va faceti bine cat mai repede. Despre bb nu prea am noutati, totul e ok sper, am appointment peste 2 saptamani.
Noki sanatate maxima!
Lavi poate te referi la 3suisses.fr sau vertbaudet.fr. Daca pot sa iti comand de aici ceva sa imi spui si iti trimit! Adica de pe vreun site ce nu livreaza in Ro.
Uite si aici cateva dragute: http://www.emmalafolie.fr/collection.htm sau aici: http://www.cortegedanges.com/choixdelacollect/index.html
Cristina, hai nu te supara, mie imi place sa va urmaresc, si recunosc ca missa nu e rabdatoare deloc la asa ceva. Insa ea e tot cu pasinea ei, literele si scrisul ( nu am inteles de ce nu vrei ca Iris sa se preocupe de asa ceva?) . Deci ca sa zic ceva pozitiv si de miss: scrie legat, cu litere mici. Copiaza titluri pe tabla, cu creta si dupa aia ma cheama sa ii spun ce a scris . Au invatat sa scrie literele, mici si mari, la scoala, se pare ca asta e in programa franceza de aici din Haga. Au trebuit sa se adapteze la nivelul clasei si sa inceapa scrisul mai devreme cu 1 an.... nu gasesc emoticonul sa ma umflu in pene
Ce-o mai face Ina? Mai stiti ceva de ea?
Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
lavi02 spune:
Alinus, bravo Missei!!!
Da, la cele 2 ma refeream, le-am gasit pe google, din pacate n-au rochite festive.
Multumesc pt link-uri si pt oferta , la Emma la Folie nu ma prind cum se poate cumpara on-line, sunt frumoase rochitele!
Capusele stau in iarba, arbusti, arbori... Intr-o prima faza arata ca o alunita, practic trebuie sa te uiti la fiecare alunita de aproape daca nu are picioare , iar daca stau mai mult prinse se umfla si de fapt abia atunci devin periculoase. Uita-te pe net la poze ca sa stii despre ce-i vorba in caz de DF.
Oricum, cica abia 10% sunt infectate, poate si mai putin, Sora-mea a avut 3 la viata ei si n-are probleme, Virgil a mai avut si una in liceu, s-a dus la medic dar atunci nu se stia ce si cum. Dar, daca citesti la Clinica virtuala aici pe forum apar oameni care s-au infectat chiar in primavara asta. Asa ca in cazul asta eu sunt pro antibiotic preventiv si asta este.
cristinamh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bic Hello, cristina iar o luam de la capat, mey, cu imi iau jucariile si plec? |
eu nu-mi iau nici o jucarie... doar voi avea grija sa ma limitez si sa nu mai discut despre proiectul meu. asta e, mi se urcasera putin laudele la cap... si m-a luat valul. voi avea grija sa nu se mai intample. nu vreau sa monopolizez subiectul, exista si alte variante de a discuta despre el.
se pot discuta doar o sumedenie de lucruri despre activitatile de la gradi, din parc, interactiune cu copiii... totul e sa fie vorba despre copii, caci copii are toata lumea si poate participa la discutie.
in fond, asta e secretul, nu? subiecte comune, sa nu se simta nimeni exclus
roxi, de ce nu confectionezi costumul de margareta...? un maieu galben, o panglica lata alba, ceva cartoane albe pentru petale, un pic de tul dedesubt sa stea ridicate, si perfect ar fi un dress verde...
cred ca iesi pe la 5 ron si putina munca.
anul trecut am facut margareta la serbare, dar i-am facut coronita cu petale.
alinus, pai dupa ce invata sa decupeze drept si sa tina creionul cum trebuie, o invat si sa-si scrie numele... glumesc... copiii astia se grabesc parca prea tare. si parca nu+s pregatitta nici eu sa+mi silabiseasca fi+mea inscriptiile de pe peretii blocurilor...
in schimb azi i+am vazut fisa de lucru de la gradi, si se chinuise sa se semneze singura. R are piciorusul mic cam scurt, si S e luat cam in larg, dar scria IRIS. era tare mandra de ea. ce+o mai vrea ea sa scrie, o sa incerc sa o ajut... dar nu prea mult, ca are timp si de asta.
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii
bb_alinus spune:
Lavi uite si aici, mie stilul de aici, in general vorbind, mi se pare so french :
http://www.cyrillus.fr/fille-robe-fille.htm
Uite si aici: http://www.boutique-magique.fr/boutique/liste_produits.cfm?type=11&code_lg=lg_fr
Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Noki_Lara spune:
Mneatza!
Lavi- cand ai fost ultima oara in Baneasa mall? Ca sambata am vazut ca bagasera colectiile de vara.
Bic- cum nu stiai ca tatal meu a murit (cand eu aveam 18 ani, de-aia e mama mea singura si popandau). Si de-aia zic io ca nu mi-as pune problema de bb2 SI pentru faptul ca ea fingura si cu diabet fiind, i-ar fi greu sa aiba grija de 2 in loc de 1.
Alinush- cum stai cu poftele si kilele in plus? Se vede burtica deja?
Cristina- ce fain e proiectul de margareta. Chiar ca ai talent la bricolaje.
Roxi- of, alata raceala. Sanatate multa Alexiei.
Noi nu prea suntem cu scrisul si cititul. Adica stie sa se semneze de pe la inceputul anului, dar cam atata, literele clar nu-s pasiunea ei. Exercitiile fizice si mishunatul in schimb, da.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
anda77 spune:
lavi, minunatul domn boc impreuna cu geniul carpatin vladescu se gandesc si la tine zilele astea. acum cica vor sa omoare si reducerea aia de impozite pt programatori.
noki, in curand sarah merge la scoala, eu zic ca ar merge un bb2:D
si noi avem bisturiul operatiei de polipi deasupra capului. La noi ar fi a doua! s-au refacut, este again in mizerie cu aceste scarboase si suparatoare vegetatii.
pensionarii sunt in strada azi. bravo lor. bine, saracii, la ei e ori demonstreaza ori mor, ca abia traiesc cu pensiile prezente, daramite cu -15% din ele.
roxi, probabil paraziti au jumatate din copii de aici, daca e sa ne luam dupa criteriile doamnei respective. fiu-meu nu are pofta de mancare si ce-i dau nu asimileaza, in consecinta e mai scund decat ceilalti baieti cu parinti mai scunzi decat parintii lui nichita, nu este atent mai niciodata, zilnic se plang si invatatoarea si profesoarele de engleza si germana. plus aia de activitati nustiucum. ca nu se concentreaza absolut deloc. nu e e atent si spune gresit sau "nu stiu" ca raspuns la o intrebare la ore. daca se duc langa el, fac putin contact vizual direct cu el si-l intreaba a doua oara, spune corect invariabil. deci are paraziti:)) nu, acum pe bune, ori aia abereaza, ori daca nu abereaza, in situatia asta suntem multi. din cauza apei, mancarii etc. ii faci deparazitare si in maxim o luna are la loc. am patit noi acum 2 ani. nu am rezultate la analize, dar cat timp i-am dat siropuri antiparaziti era mult mai ok copilul, din toate punctele de vedere (atentie, apetit etc) dupa ce am oprit au revenit "simptomele".
de mine nu va zic nimic ca sa nu atrag energii negative, vorbind despre lucruri negative. trebuie sa gandesc pozitiv...