Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Alinus multumesc! le studiez diseara!

Noki am fost acum vreo 2 saptamani? Nu mai stiu exact. Colectii de vara erau la greu, dar nu rochite festive. La ce magazin anume ai vazut rochite festive de copii? Daca am motiv mai bag un drum, dar altfel...

Anda am vazut de ieri/alaltaieri cand a aparut ideea dar ce sa mai fac caz pe aici sa stric atmosfera...
Salariul meu nu e afectat pt ca am negociat si primit netul, impozitul a fost incasat de firma. Insa e afectat Virgil, care are salariul stabilit la x brut pe an si asta e.

Mergi la inceput

Dragelor, 99% din populatia Ro are giardia pentru ca exista in apa de la robinet cu care spalam fructele, tacamurile si ne spalam pe dinti. La analize iese greu, deci e greu sa demonstrezi ca cineva n-are.

Daca vreti totusi sa-i tratati pe copii de asa ceva folositi naturistele. Tratamentul alopat e cam toxic si oricum dupa incetarea tratamentului se contamineaza iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

incredibil. azi dimineata un avion a explodat pe aeroportul din tripoli, venea din africa de sud. 94 pasageri si 12 membrii echipaj. TOTI morti instantaneu deoarece avionul s-a dezintegrat, MAI PUTIN un copil olandez (unele ziare zic baiat, altele fetitza) care are doar zgarieturi!!!! ce karma o avea copilul asta? ce are el de facut ma intreb, dupa o asemenea experienta care sfideaza orice lege a probabilitatii
http://www.alertnet.org/thenews/newsdesk/LDE64B12Y.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Astia sunt nebuni cu totul...vor sa taie 15% si din alocatiile copiilor!?!
Ca totul merge anapoda asta nu/ti trebuie multe sa observi..dar tampeniile care se petrec acum pe la noi sunt incredibile...Cel mai cumplit o sa fie pentru bietii pensionari si asa destul de amarati...practic astia 15 % le ia la multi painea de la gura..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Coralia de ieri ma tot gandesc ca l-as trimite pe dn. Ciomu' sa le taie "mirificilor" guvernanti ..."una-alta"...
Cu unicameralul ala cum mai ramane, ca din toata tagma bugetarilor ei consuma cel mai mult!?? Bine-ar fi sa ii decimeze cumva!
Offf, fetelor, as pleca si maine din Romanica asta !
Nu pot sa reproduc ce cuvinte "de bine" le-am adresat! Doamne, de s-ar lua taxa pe injuraturi.... ce de bani s-ar duce la buget!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

in 2012, cand probabil romania va iesi din criza,( desi sunt mai mult ca sigura ca ne vor scoate altii), guvernul va investi primii bani intr=un nou recensamant, la 10 ani de la ultimul. trebuie sa vada daca a scazut media de varsta a populatiei si daca a fost rezolvata problema locuintelor pentru tinerii supravietuitori, prin eliberarea naturala a celor locuite de cate o persoana.
se va vedea cu aceasta ocazie si cati romani au supravietuit crizei...

de asemenea, trebuie sa-i compatimim pe parlamentari, care vor resimti din greu taierea de salariu. cei drept, ei pierd 15-20 mil, nu ca romanul de rand, milionul de paine...
bietii de ei, stau la norma redusa intr-un fotoliu confortabil, merita mai mult decat cele aproape 4 milioane pe care le ia o educatoare pentru stat jumatate de zi cu 35 de copii...

asa ca eu, in disperarea de a calcula bugetul, de a vedea ce mai ramane dintr-un salariu de intelectual bugetar, a trebuit sa-i raspund fie-mii...
"mami, dar lasi pe lista laptele si cerealele, da?"
ei mami, basescu a zis ca se cheltuie prea mult pe pampersi... acum dam banii si pe lapte pentru copii?

cine se baga la construit arca lui noe...? caci ce urmeaza...

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie la Expozitia de Talente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Roxi, pe 30 Mai plecam.

Anda, aceleasi stiri le citeam si eu mai devreme, cu gura cascata de mirare...

Mi-e si groaza sa citesc ziarele romanesti acum, cand ma gandesc la bietii mei bunici, doi batrani care de multi ani traiesc dintr-o singura pensie de mizerie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

meems, trimite-le bani. au nevoie.

Mergi la inceput

Eu ca sa-mi treaca deprimarea economico-social-politica ma delectez cu privit rochite

Alinus, cum e ivoire, mai spre gri sau mai spre crem?
Edit: am dat un search, pare spre crem dar mai deschis. Sper ca merge cu sandale bejulii stralucitoare/aurii :)

Mie imi place mai mult genul de rochite de bbc de la Cyrillius dar Virgil le prefera pe celelalte, mai festive.

Mi-au atras atentia, pt Silvia astea:
http://www.boutique-magique.fr/boutique/fiche_produit.cfm?ref=B4017&type=11&code_lg=lg_fr&num=11
http://www.boutique-magique.fr/boutique/fiche_produit.cfm?ref=B3850CCHO&type=11&code_lg=lg_fr&num=11
si la limita asta: http://www.boutique-magique.fr/boutique/fiche_produit.cfm?ref=B4134&type=11&code_lg=lg_fr&num=11

Cred ca cea cu manecuta i-ar fi mai potrivita pt ca daca ii vine larga peste piept, la cea cu bretele se vede mai tare.

Pentru Nati parca cel mai mult imi place asta de la Next: http://www.nextdirect.com/ro/en/shot/X45/20122/1?pid=491109&curr=eur&returnurl=/shop/att147a2/2/gatt2/8/gatt2/4/cat/147/0%3fnxti%3d0%26nxtv%3d000%26isort%3dscore%26curr%3deur%26country%3dro%26lang%3den&bct=%26quot;Shop%20By%20Product%26quot;%26nbsp;%26gt;%26nbsp;Bridal%26nbsp;%26gt;%26nbsp;Older%20Girls%26nbsp;%26gt;%26nbsp;Younger%20Girls%26nbsp;%26gt;%26nbsp;Dresses#12296;=en&country=ro&curr=eur

La Vertbaudet si 3suisse au rochite mai de zi.

Pentru Nati mai exista si solutia "miseleasca" de a-i da o rochita existenta deja in garderoba, facuta de sora-mea pt Silvia cand era mica si purtata la 1-2 nunti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Lavi, uite aici livreaza si sin EU:

http://www.justdresses.co.uk/index.php?inc=1&cat=4

Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Mergi la inceput