Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (7)
Raspunsuri - Pagina 18
cristinamh spune:
alinus... noi avem vointa multa, nu talent...
cu iris nu a fost asa greu, ea desena de drag. dar andrei la inceput facea crize, de tavalit pe jos, cum adica nu castiga... ba spunea ca intra el in excel si schimba puntajele, ca sa iasa el primul. ca sa vedeti unde ii duce capul...
iris in schimb si-a descoperit pasiunea de a fi prima care termina tema. ce-a mai tras saptamana trecuta... mai desena un pic... "a trimis cineva?" nu draga, n-a trimis nimeni... apoi topaia de fericire prin casa... "am ficatzelul!!!" a se citi: am tichetelul de cel mai harnic nazdravan
si are o satisfactie neagra la pus note... "aaa,nu e frumos, se putea mai bine! nota micaaa!!!" si face asta mai ales cu andrei, il necajeste toata ziua, ca X si Y uite ce frumos au facut, si el...
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii
lavi02 spune:
Eu nu sunt fana concurs de desenat pentru copii.
Pentru copii desenul e o modalitate de a-si exprima trairile sufletesti. Ce facem, concurs intre trairi sufletesti? Unii folosesc culori mai multe si mai vesele, altii mai putine sau mai intunecate, dupa cum le e starea. Unii redau mai exact realitatea, altii mai "abstract"... apoi au abilitati diferite, dupa cum le e talentul sau gradul de dezvoltare manuala.
Acceptarea "pierdutului" intr-un joc am observat ca vine singura, cu varsta. In niciun caz nu ma voi stradui sa o educ cu forta.
cristinamh spune:
http://talentedenazdravani.ro/blog/despre-talente/ - e vorba de mult mai mult decat un concurs... caruia nici macar nu poti sa-i spui concurs, atata timp cat nu exista premii . de aceea si juriul sunt tot ei, pentru isi pot intelege mai bine creatiile. si nu doar deseneaza...
dar ok, am inteles, nu mai intervin pe subiect cu ideea si proiectul meu de suflet.
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii
lavi02 spune:
Eu n-am zis sa nu scrii despre concurs la subiect, nu ma deranjeaza si nu cred ca deranjeaza pe nimeni de aici, mi-am expus doar parerea ca eu nu sunt fana concursuri de desene (sau alt gen de exprimare) pt copii de varsta alor nostri.
roxisialexia spune:
va multumesc din suflet pentru ganduri, alexia s-a captusit iar cu muci si tuse la greu deci iar amanam, daca fata mea pateste ceva din cauza ca nu i-am scos polipii la timp sa vedeti ce scandal iese la mine in casa.
acum are ochii rosii si este tuflita rau.:(
cornelia la naiba cu capusele astea deja au aparut .Sanatate multa
meemsy
anda la talia ta o poti avea si acum . ce mai face scumpul de nichita?
alina cum te simti? ce mai spune missa de bb2? cand mergi la eco ?
noki bestial sa o pupi din partea noastra pe printesa.sanatate multa, ai incercat niste aerosoli sau o salina?
pentru ca tot este vorba despre desen, alexia face la gradi desen si exact ce spune si lavi diferentele sunt foarte mari la grupa ei.daca fii-mea foloseste in exces rosu-roz, prietena ei face totul albastru si negru, au lucrari al carui subiect cu greu se desluseste, insa la fel de bine am vazut la colegele lor lucrari care sunt de o acuratete demna de toata admiratia, privind forma si culoarea.
fata mea este margareta la serbarea de sfarsit de an , imi poate recomanda cineva de unde pot sa inchiriez/cumpar costum?
roxisialexia spune:
ioana m-am gandit la voi, cum va merge cu cres/gradi/job?
morgano ce mai faceti? fetele sunt bine? te imbratisez cu drag
alexandrina bravo !
fetelor eu iar colaborez cu prietena mea( sper de data asta sa iasa ceva)care se ocupa de aranjamente florale,buchete mireasa,lumanari,organizari evenimente etc.../ Daca aveti nevoie de asa ceva va rog sa ma contactati
scuze de off topic
Bic spune:
Nokie prima oara cind aflu ca tatal tau s-a prapadit. Imi pare rau.
Fii-mea tot asa cu pierdutul. Dar invata la gradi cum e sa astepti rindul la jocuri gen Piticot, mai jucam si acasa din alea cu cine are mai multe perechi, dar se oftica in continuare.
Ma batea si pe mine gindul sa participam la concursul Cristinei, dar mi-am dat seama ca fii-mea nu are rabdare. O admir mult pe Iris care spui ca a muncit patru ore. Eu cu fii-mea am inceput sa facem o omida din carton de oua acum citeva zile si s-a plictisit dupa ce a pictat 2 excrecentze. Dupa care l-a rugat pe ta-su. Ca stie ca la ta-su are trecere, se executa, pe cind al mine nu.
Deci, bref, e clar ca fii-mea nu e pregatita de gradinita/scoala intrucit nu are inca puterea de concentrare de a sta pe proiecte mai indelungate.
alexandrinobine-ai dat o raita pe-aici.
Hello, cristina iar o luam de la capat, mey, cu imi iau jucariile si plec? Fiecare are dreptul la opinii. Iar tu ai dreptul sa ne bucuri cu site-ul tau. Unora le place, altora nu. Unora le plac unele aspecte ale site-ului si altele nu. Asa ca stai tu fruos aici si impartaseste-ne si daca nu ne place, nu ne uitam. Parol.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
Info utile despre cresterea copiilor
www.askdrsears.com/" target="_blank">Dr. Sears
www.positivediscipline.com/" target="_blank">Disciplina afirmativa
lavi02 spune:
Hai mai Bic de gradi e pregatita, la gradi (in Ro, nu stiu cum e la voi dar banui ca e similar) o activitate nu trebuie sa dueze mai mult de 20 de minute. Durata asta e normala la varsta lor.
Roxi imi pare tare rau ca iar e bolnava Alexia.
Costum de margareta as zice sa ii dai o rochita alba (refolosibila ) si sa-i faci tu o floare de carton-hartie pe care sa i-o prinzi pe spate, ceva de genul asta.
Alinus mai ai idei de magazine on-line de unde pot gasi rochite festive de fete? Mai era unul frantuzesc dar nu-mi amintesc numele In afara de LR si Kiabi si d.p.a.m.
Azi am fost si le-am luat sandalute de gala, mai trebuie sa le gasesc rochite asortate Sandalele sunt bej-aurii, deci crem-bej-cumva va trebui sa gasesc si rochite.
Apropo, pentru fane, Hokide are acum unic distribuitor in mag Victoria. 120 RON sandalele, mai scump decat la BE dar oricum merita.
Bic spune:
LaviNu e. Am dat-o la o evaluare la scoala privata si mi-au spus, asa cum zice si educatoare de la preschool, ca nu e.
Asa ca o mai tin un an acasa, adica la preschool. Deci o sa inceapa clasa I impreuna cu toti piticii din Ro de virsta ei.
Aici scoala incepe cu primul an de gradinita, ceea e in Romania e acel an pregatitor.
Si aici fac la kindergarten ce faceam noi la sfirsitul clasei I.
Dar uite ca de exemplu Monet o da pe Maya la kindergarten anul asta. Asta e. Copiii au ritmuri diferite de dezvoltare.
Exista o scoala privata la noi in cartier care am auzit ca primeste copii in in februarie si daca pina atunci e pregatita, poate o dau din februarie. Mai vedem. Pe recesiunea asta, in care scolile private o duc rau de tot, cred ca mi-o iau si in aprilie, numa' sa zic da. :D
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
Info utile despre cresterea copiilor
www.askdrsears.com/" target="_blank">Dr. Sears
www.positivediscipline.com/" target="_blank">Disciplina afirmativa