Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi, baga-mi mie niste detalii pe mail, please. Ambele posturi. NEXT este magazin in Mall Baneasa.

Mirabilis- io stiu daca-s asmatica? Numi-a zis nimeni niciodata...nimic. Da' tatal meu a fost. De fapt, de boala de plamani a si murit. La 60 de ani.

---

Perla by Sarah - in trend cu evenimentele
Sarah admira un trandafir superb. Mama mea contribuie la educatia ei si-i explica: "trandafirul este regele florilor..." Apoi tot mama vrea sa testeze cunostintele ei din regnul animal si intreaba: "Sarah, imi poti spune care e regele animalelor?" Raspunsul vine prompt: "Basescu!"

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki, la Next in Baneasa am vazut doar rochii de zi, pe site am vazut rochite festive f frumoase.
Sarah!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Bine v-am regasit.

http://www.nextdirect.com/ro/en#LID=01_02_01

N-am plecat foarte departe, insa mi-am facut o scuza ca am prea mult de lucru, si n-am mai intrat sa va salut macar.
Noi suntem bine, eu tot ma minunez de cate surprize placute ne fac copiii. Insa nu m-am adaptat la servici, vreau acasa inapoi
Mihai a devenit in marea majoritate a timpului rezonabil, lucrul cel mai delicat prin care trecem acum este faptul ca imi spune foarte des ca ii e dor de bunicul (tatal meu), ca i-ar fi placut sa-l cunoasca, plange uneori ca nu l-a intalnit, i-a confiscat tabloul din camera mamei si e al lui "ca-i e tare drag"...
Maria e extrem de perseverenta (ca sa nu zic incapatanata), dar si lipicioasa si sensibila.
Apropos de "regele animalelor", Mihai e convins ca l-a vazut sambata in oras pe la noi si, culmea, era imbracat in pantaloni negrii si bluza cu linii asa (orizontale adica) negre si albe . Mama, care era cu el, nu stie ce-a vazut copilul.

Am disparut de fapt la Bazarul de la umanitare unde ajut la organizare. Daca simtiti sa donati din lucrurile voastre dar nu vreti sa va ia mult timp, scrieti acolo la "Dezbatere" si va poate prelua altcineva administrarea lor.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

andrei & io - fiecare cate una bucata capusha - fost azi la doctor dus capusha inca vie (a mea, ca pe-a lui andrei am prapadit-o) - studiat capusha la lupa - ii lipsea juma de picior - a zis ca nu merita sa ne framantam pt atata lucru. la andrei s-a uitat un chirurg si ochiometric a zis ca n-are nic inauntru.
so - antibiotic (andrei 10 zile augmentin)(io 7 zile doxiciclina) - peste 2 saptamani analiza pt anticorpi.
O-RI-BIL

Multumesc pentru urarile de ziua anaisei , sunteti o minunatie de mamici!

uh, tb sa trec la munci, ca am lipsit 2 ceasuri, zici ca am lipsit 2 zile :((

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hi hi hi...eram sigura, ca la aia ai dat link, Corapino! Ceva de genul ala i-am luat eu bufnitei, numai ca nu e cu dungi, ci cu patratele, dar tot pe acolo...
Of, bata-le vina de cpuse urate si rele!

Feli, in Baneasa am vazut sambata o groaza de magazine de hainute de copii cu rochite festiviste.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

eu imi doresc si acu' rochie d-aia!

Mergi la inceput

Corap, naspa cu capusele.
Ai grija ca Doxy da greturi mari, ia-le neaparat la masa. Soacra-mea nu le-a suportat o saptamana.

Noki nu ma face sa mai dau o tura in Baneasa pt ca data trecuta n-am gasit nimic. (pt copii, da?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Lavi, dar de ce sa comanzi rochita de la Next? Nu aveti magazin direct?
Eu comand de la ei, si livreaza in Olanda foarte rapid. Am si returnat lucruri fara nici o problema, imi returneaz banii rapid.

Voi urmariti Brandalley.com? Acolo se gasesc lucruri de marca, la pret redus. Si daca ai cont paypal, livreaza cam peste tot.

Cristina, tu ai niste nazdravani foarte talentati, sunt in totala admiratie in fata voastra. Legat de competitie, la fel, missa, daca se vede in grup, cu mai multi concurenti, renunta din start doar pt ca nu suporta sa piarda! Iar daca pierde sa vezi ce se supara

Lavi, apropos de posturi, sunt si la noi cateva, extrem de atragatoare. Va puteti uita pe web page!

Meemsulici spor la organizat escapada in Mexic ( ce fain, ca puteti merge doar in weekend). Cum mai stai cu jobul?

Apropos: aici, acum toata lumea merge in Curacao. Au niste preturi promo super. Una din colege pleaca 10 zile, 600eur/pers transport si cazare.

Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Mergi la inceput

Alinus avem magazin dar nu au toate modelele. Nu au rochite festive.
De cand cu noile "reforme" pe Virgil il bate din nou gandul emigrarii. Dar of, eu sunt asa conservatoare si legata de "casa"!

Mergi la inceput