Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Bey, eu clocotesc si sint pe punctul de renunta la prezenta mea pe forum. Si-asa pierd mult prea multa vreme.
Inca ma mai gindesc, ca nu vreau sa iau decizii la furie, dar mi se pare ca un loc in care eu nu am ce face, practic am miinile legate, nu am ce sa caut.
Deci domnul moderator Marius, ale caruie opinii total eronate le cunosc de ani de zile, mi-a modificat titlul unui subiect, dupa care, cind eu i-am explicat de ce titlul meu era potrivit, mi-a inchis subiectul. Am scris un mesaj pe generale ca sa mi-l re deschida, pe care un alt moderator mi l-a mutat la "tehnice, etc."
Eu in momentul de fata simt ca nu am sortzi de izbinda in a discuta cu peretii, adica cu cineva care nu imi raspunde.
Mi se pare de asemenea inacceptabil ca moderatorii sa aiba puterea sa inchida un subiect.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

Info utile despre cresterea copiilor

www.askdrsears.com/" target="_blank">Dr. Sears

www.positivediscipline.com/" target="_blank">Disciplina afirmativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata!

In primul rand sunt restantiera la uratura-muratura pentru Anais: la muuulti ani plini de veselie, bucurii si iubirea celor din jur!

Eu sunt stationara cu bronsita, adica tusesc (mai rar) dar clar nu a trecut. Dar nici nu mai iau vreun medicament.I-am dat "ignore".

Pe Sarah a piscat-o ieri dupa-amiaza o albina-viespe - s-a umflat locul, s-a inrosit, a plans, a durut-o, apoi a trecut. acum mai e puin rosu, dar s-a dezumflat.

Am avut peterecere la biserica de Ziua Mamei (9 mai) si a fost tare dragut. O sa va pun nise poze, cand oi avea ceva timp.

Bic, io zic sa nu te mai enervezi cu asa ceva, sincer mi s epar ca nu merita efortul. Eu am devenit atat de "nesimtita" la lucrurile minore, de nu ma recunosc.

Roxi, deci saptamana asta e cu emotii, nu/ Sanatate multa si asteptam raportul!

ma duc la treaba, ca am stive.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bic eu frecventez forumul in principal pt colectia noastra draga si pentru ca m-am ales cu prietene cat se poate de reale de aici, nu virtuale.
In rest, intru si citesc cand si cand, de scris mai rarut. Bun, eu nici nu-s amatoare de discutii si controverse de dragul discutiilor.
Asa ca please, nu parasi gasca noastra!

Maria gata, ati rezervat vacanta? Eu sunt cu zoritul...

Tania ce mai faceti?

Joy voi ce mai faceti?

Miha s-a intors Maya? I-a placut patutul? Asteptam sa ne povestesti revederea!

Noki mai baga cate un ceai de-ala bun, sau chiar Prospan (la mine a avut super efect!) Zicea Virgil aseara ca cea mai buna metoda de a avea un concediu reusit in Mne+Cro din partea lui Adila, fara mofturi, nazuri etc. e sa-l lasi sa creada/convingi ca a fost ideea lui

Mergi la inceput

Moderatorul Marius asta e o podoaba la formu' omului.
Taierea cailor de comunicare nu mi se pare un lucru minor. Este una dintre experientele cele mai umlitoare prin care poate trece cineva.
Asta si cu tradarea secretului corespondentei. i-am trimis un mesaj pe privat si ce face podobada? Publica pe forum discutia noastra.
Lumea se incinsese si incepuse sa discute pe tema, dar podoabei nu i-a pasat, ca deh, e moderator si trebuie modereze discutia, nu? Incita la scandal... dar mie imi inchide subiectul preventiv.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Bic, eu una nu mai pricep nimic din subiectul cu pricina. Il cautasem si de dimneata, tocmai incepuse, acum e cu alt titlu, cu toate mesajele intr-unul... Dar fara moderator. Habar n-am ce-ati combatut voi pe-acolo. Parca incepe sa arate normal, au ramas doar postariel la tema, in ciuda harababurii.
Eu una ma indoiesc serios si in privinta educatiei educatorilor educatoarelor . Si, oricum, nu ma astept sa vad puse in practica principii dintr-astea moderniste si neexperimentate .

Mergi la inceput

Maria, asta e si problema cu subiectul meu acum, dar nu mai vreau sa pun paie pe foc pt. ca am rugat-o pe Mirela sa intervina si ea a intervenit.
Deci am dechis un subiect pe care Mariua mi l-a inchis. Am redeschis eu altul, am petrecut mult timp ca sa copiez tot ce scria la celalat si acum mi l-a inchis pe celalat si mi l-a redeschis pe primul, astfel incit, cum bine spui, nimic nu se mai intelege.
Dar nu vreau sa mai zic nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Lavi Tot mai des mi se spune ca Rianna incepe sa semene cu mine.

Noki, sanatate maica!

Eu incep sa creionez pentru cei trei membri ai familiei o escapada de cateva zile in Cabo, Mexic, probabil in iunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Bonsoar.
Bicnasol cu subiectul tau. Sper ca nu renunti la colectie pentru un moderator ...neinspirat,,ca sa ma exprim eufemistic.
Cristinamhfeliciari pt Irisuca. Incerc si eu sa o fac pe Iulia sa participe la o competitie dar nu prea a vrut pana acum. Ea vrea doar sa castige
Noki nu esti astmatica,nu? Eu sunt mare tusitoare, dupa fiecare raceala raman cu tuse suparatoare pret de vreo luna. Nu cred ca exista antitusiv pe care sa nu il fi incercat. Si pana la urma tot ceaiurile, mai ales cu miere fac bine. E adevarat, mai mult pe moment, te usureaza, dar asta e...Pana la urma tot trece tusea.
Lavisuperbe pozele de la Herculane. Nu stiam ca e asa frumos acolo. Parca e rezervatie, nu?

Trebuie sa va spun ca sunt stupefiata si foarte intristata de ce se petrece in Romania. E ingrozitor sa tai un sfert din salariul bugetarilor si mai ales din pensii! Am citit ca nu se mai dau sporuri si nici al 13lea salariu. Domle ce conducere incapabila. Dar sa fii stimulat vreo ramura a economiei care sa produca bine, sa restructureze bugetarii, etc...am zis si eu ce mi-a trecut prin cap, eu nu sunt ecomonist si tot mi-ar trece prin cap niste solutii...e adevarat ca astea nu aduc bani repede...Scuze ca vorbesc despre asta, tocmai am vb cu mama care are imensa pensie de 5 mil din care bineinteles i se va mai lua...Sa nu cumva sa se imbogateasca.

Ce fain ca planuiti vacante! Noi ne-am hotarat sa nu mergem totusi decat in Rom anul asta, ca e inca micuta Constance. Poate la anul, tot in Grecia cum am fost anul trecut. Poate scad preturile ca sa atraga turisti, cu criza asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Isi cauta cineva de lucru in domeniul finante/contabilitate? La Virgil la servici sunt 2 pozitii deschise pe finante si 1 pe HR/recrutare. Daca e cineva interesata dati-mi mail sau PM pt detalii.

Mirabilis ce destinatie de vacanta ca voi deja locuiti intr-o super destinatie de vacanta.
Da, e Parcul National Valea Cernei.

Meems spor la planificat vacanta!

am vazut la alt subiect ca cineva a cumparat fetitei rochie de ocazie de la Next. Stiti care-i faza cu Next, se poate comanda din Romania? Care sunt taxele? Vine tot ca si scrisoare, la la LR?

Feli ai rezolvat cu rochita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mirabilis... e greu... sa o inveti sa piarda... ce bocete au fost la inceput printre nazdravani... ca n-au castigat... dar incet incet au inceput sa se straduiasca, si cel putin acum nu mai plang. pana s+au obisnuit sa dea note, sa vada ca nu poti alege pe locul intai doua lucrari... deci, clar, nu poate castiga decat unul... cale lunga, nervi de otel...

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput