Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (7)
Raspunsuri - Pagina 15
maria_alexia spune:
Buluci, adaptare cat mai usoara! Frumos povestesti - uitasem .
Noki!!! Tortul (tarta ??) cel cu fructe si cu crema buuna, buna (retin ca era parca cu smantana multa), ar merge si cu capsuni ? Mai dai odata reteta, pls? Tare as mai face ceva bun.
lavi02 spune:
Bic ma bucur ca s-a reparat mana Smarandei! Am observat eu ca astia mici au toleranta variabila la durere, spre exemplu Silvia urla ca din gura de sarpe si cand ii strang parul in coada, ce sa mai zic de dentist sau altele. nati nu e chiar asa.
Stana de Vale e in Apuseni, din pacate nu stiu locul cu narcise din Busteni.
Mirabilis sa va fie de bine plimbarea! Si la Herculane sus pe munte, in fata bisericii era plin de narcise, unele inflorite altele boboci, imi pare rau ca nu le-am pozat.
Alinus naspa treaba cu frigul in concediu. Hai ca totusi e frumos nordul Europei, si eu imi doresc sa ajung in Belgia. Din pacate nu se profileaza inca.
Buluci ma bucur ca ati ajuns cu bine! Bafta multa in toate!
Roxi Matei era la particulara? La cresa de stat nu poti sa-l dai?
Succes cu operatia (in primul rand la Mihai, apoi la dr)
Meems am incercat cu contul comun si parola si nu mi-a mers pt ca nu m-am prins ca trebuie sa scriu si @yagoo.com
Acum am vazut si am admirat-o pe Rianna frumusica, parca seamana tot mai mult cu tine. Atat la fata cat si la gesturi si eleganta.
Soanso am vazut pozele si am admirat-o pe frumoasa Sorana!
Crissy super tare poza de Cv!
cristinamh spune:
sa/mi laud un pic puiul de cioara, http://talentedenazdravani.ro/blog/2010/05/09/la-iris-la-ferma/
a muncit irisuca singura, doar la lipit piesele pe carton am ajutat=o, pana a inteles cum trebuie prinse... si i-a iesit cu mult mai bine decat lui andrei...
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii
mara95 spune:
felicitari irisucai!la fel si tie pentru talentul deosebit de a scrie!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
Bic spune:
Ati avut si voi intimplari neplacute cu nemaipomenitul moderator Marius???
Mi-a inchis total aiurea un subiect si daca nu mi-l deschide, sint hotarita sa iau masuri drastice.
Mi se pare ca unii moderatori, in special minunatia asta de Marius, sint mai catolici decit Papa.
In stilul asta, ma mir ca forumul mai are atit de multi membri.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
Info utile despre cresterea copiilor
www.askdrsears.com/" target="_blank">Dr. Sears
www.positivediscipline.com/" target="_blank">Disciplina afirmativa
felicia74 spune:
Bic nu te enerva, sunt multe de comentat privind DC in mare. Important e ca aici s-a format o Colectie frumoasa, in rest, nu mai conteaza.
Eu rar mai particip la celelalte discutii, nu vreau sa ma enervez degeaba.
Cristina a terminat Ilinca desenul, mai putem participa la concurs?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
soanso spune:
Bic, mi-a facut si mie observatie "In mod sigur nu este in niciun caz obligatoriu pentru cineva, oricine sa raspunda - este un forum de discutii, dar si sa "trantesti" un raspuns ca cel dat de tine nu e fair. Atata tot." m-a deranjat faptul ca mi-a facut observatie insa la intrebarea postata de mine nu a raspuns desi sunt convinsa ca stia raspunsul.
cere lamuriri pe ce motiv ti-a inchis subiectul
eu am " pescuit" o amenda de parcare de 100 lei de la o vecina, nu ma pot gandi ce rai sunt unii oameni, a chemat radp-ul pt ca ii ocupasem parcarea platita , asta in conditiile in care de 3 zile urmaresc locul respectiv si tot alta masina e parcata acolo, am facut contestatie, asa ca aveti grija sa nu parcatati pe locurile platite de altii.
Lavi ,mersi de compliment
La multi ani Anais! acum mi-am dat seama ca-mi place mult acest nume! care este seminficatia lui?
o zi linistita ...
mara95 spune:
scuze, am intarziat, La multi ani , Anais scumpa!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
anda77 spune:
La multi ani, Anais (scuzati intarzierea)
Soanso, nu are importanta ce alta masina este acolo. daca detinatorul locului permite, bine, daca nu permite atunci iei amenda. e treaba lui daca , cum si cui vrea sa permita, atata timp cat plateste pt el. poa'sa-si puna si vinete daca vrea. daca locul vecinilor era marcat cu vreun insemn (parcare platita sau nr autorizatie sau altceva) si tu ai parcat pe el atunci contestatia nu te ajuta cu nimic.
bic, nenea ala nu a spus de ce inchide subiectul sau a zis dar nu esti de acord? adreseaza-te forului superior lui:), adica administratorului master sau cum naiba i-o zice aici.
cristinamh spune:
soanso, da, e pe bune aia cu amenda pe loc platit... dar na, macar din bun simt, ridici omului odata, de doua ori stergatoarele...
stiu ca si mie imi lua unul locul, si ma scotea din minti, ca trebuia s-o las pe locul altuia. iar ala imi lasa mie bilete ca-mi sparge cauciucurile... asa ca i-am pus celui de pe locul meu in geam o hartie cu legea, si amenda ce-l paste, si n-a mai aparut. dar asa... fara avertisment...
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii