Fulgusori de nov.dec2009 (66)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Paceeeeeeeeeeeeeeeeeeee

gata fetele hai sa incheiem.chiar m-am saturat de circoteca asta.

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bropai cat noi am tot incercat sa potolim scandalul voi ati continuat cearta, acum o sa trebuiasca sa ma suportati si pe mine...

intr-adevar, unele si-au schimbat atitudinea, probabil s-au plictisit de balci dar a mai ramas o frustrata care de ofticata ce e se razbuna cum stie ea mai bine...prin maimutoi cu drujbe

te rog, care ,voi' ati continuat cearta? daca ai o pb cu cineva anume, scrie-i pe PM, nu ne baga pe toate in aceiasi oala ...
chiar nu se poate sa se termine odata?

tiusca, nu stiu ce a fost chiar atat de ,groaznic'...ca eu una n-am jignit pe nimeni si nici nu am vb urat....

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si pentru a nu stiu cata oara, va rog sa mergem mai departe cu discutii frumoase, care sa creeze o atmosfera placuta!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

imi pare rau ca v-am bagat pe toate in aceeasi oala, dar de vreme ce acum cateva capitole in urma erati foarte unite, am ramas cu imaginea vostra in echipa

Camy ma bucur ca ai revenit la sentimente mai bune dar asta nu schimba cu nimic tot ce scrie de la cap 57 incoace...

A_driana pe cuvant de onoare ca e prima oara cand sunt atat de rea...exact asa eram si eu in cap 60..."mai fetelor, hai sa nu mai fim rele...etc etc"...pai ce? pe mine m-a bagat cineva in seama atunci? nu, din contra mesajele jignitoare au curs garla

acum mi s-a umplut paharul si a curs putin pe'afara...mi-am spus of-ul si va doresc numai bine in continuare

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

va rog SI eu, gata cu asta...oricine din orice ,tabara' poate scrie aici (desi vad ca sentimentul nu-i reciproc), cine vrea s-o faca bine, cine nu tot bine...

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

eh...si eu cred ca voi lua o pauza....ca deja ma dor ochii...
voi face lucruri mai vesele....si mai constructive...
mai intru cand nu mai zboara cu sageti otravite ...
cine vrea sa mai vb cu mine..am acelasi ID de mess..ca si nick-ul de aici
....pe toate.
si lorelix..te rog eu...gata......ca vom ajunge...la SOCOLA...

Mariuca acasa la buni 20.04.2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Adriana cum te mai simti cu fierea?

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

camy-eu sunt foarte de acord cu tine.Dar ca si in viata de zi cu zi,dac nu comunicam intre noi,sa ne dam seama unde s-a gresit nu putem rezolva buba.E ca si cum cineva ti-a dat o palma si ptr,ca vrei sa fie frumos ca inainte de acea palma,treci peste ea.
Sa inteleg ca acele pusti erau de la lorelix(sper sa nu gresesc).Acel mesaj e foarte agresiv.De ce lorelix?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Camy ma bucur ca ai revenit la sentimente mai bune dar asta nu schimba cu nimic tot ce scrie de la cap 57 incoace...

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

ce am scris??????
dar tu ai citit ce mi s-a scris mie?
zi-mi un singur cuvant scris de mine care sa fi jignit pe cineva
pur si simplu nimeni nu a inteles faptul ca eu ma chinuiam sa alaptez copilul..mai eram si invinuita si bombardata cu PM-uri...normal, scriam si eram suparata, dar nu jigneam...
Dar pe fete ai fost suparata cand mi-au trimis acel link ca sa merg la psihiatru??? Aia nu a fost deplasat? Nu a fost urat????
Sau eu trevbuie sa inghit tot...si restul sa vb ce vrea?????

Am mai spus si am repet...sunt ferm convinsa ca mesajele mele nu au fost "citite" ci doar asa...pe diagonala...
Dar pentru asta...tot nu port ranchiuna...ma citeste cine vrea...

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

camy kiss u baby

Bine ca Flaviusica bea lapte din biberon si ca e ok.asta e tot ce conteaza nu?

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput