Fulgusori de nov.dec2009 (66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Neata buna

Vai Camy ce buna e cafeaua de la tine.
Da,in sfarsit azi e zi faina si la Brasov.

O sa am grija cu siropelul desi contine zahar se pare ca deja isi face efectul.va pup ca ma duc sa imi beau cafeaua reala ca altfel sunt.

kiss u all

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Camy sa trimiti noua parola si celorlalte fete ca vad ca au inceput sa se tureze ca am schimbat parola, si ca ce e asta , cu ce drept.

offffffffff

aici poate scrie oricine si parolele nu vor fi schimbate !!!!!!

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

roxy, bine ca-si face efectul...acuma ca are zahar, nu cred ca face rau, daca este prescris bebelusilor.....si eu i-am dat lui david siropul impotriva colicilor si scrie pe el ,contine zahar'...evident ca eu in mancare sau in altceva nu-i voi pune pana la 1 an...

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

io nu mai stiu ce sa fac ca sa se intoarca si Matei al meu de pe fata pe burtica!!!

Nu ii place si gata .....oare e grav?

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

io nu mai stiu ce sa fac ca sa se intoarca si Matei al meu de pe fata pe burtica!!!

Nu ii place si gata .....oare e grav?

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

nu cred...o mamica de la dovlecei povestea canici al ei nu s-a intors pana la 6 luni...deci se poate si mai tz..

Parola i-am dat-o aseara lui Stephy..am sunat-o!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

dar stati dragelor...nu va ambalati asa ca deocamdata suntem toate trecute pe prima pagina...nu am parasit subiectul asta...il lasam putin la aer , sa ia vantul samanta de scandal si sa o poarte cat mai departe...

Tiusca tu crezi ca a ne lua bagajul si a ne muta de aici a fost calea cea mai usoara? si cea mai usoara decizie de luat? aici era "casa" noastra si unele inca o considera asa...daca la tine acasa ar fi scandal non-stop nu ti-ai lua bagajelul si te duci in lume sa iei o gura de aer curat?

nu e vorba ca suntem la gradinitia sau la sc generala sau unde vreti voi...vad ca nimeni nu pricepe ca noi nu am plecat din orgoliu ci doar pt ca vroiam LINISTE !

si a'propos de mesaje de gradinita, luati exemplu de la coechipiera voastra lorelix careia eu i-as sugera sa-si ia drujbele alea si sa si le bage in 3 puncte

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

mai da nici a meu nu se intoarce...se intoarce el pe-o parte, se arcuieste, se suceste, dar nici vorba de intors...cred ca mai repede sta in fund decat sa se intoarca

intr-adevar, noi suntem relele care cauta scandal, se vede mai sus.....io chiar nu pricep...

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

dar stati dragelor...nu va ambalati asa ca deocamdata suntem toate trecute pe prima pagina...nu am parasit subiectul asta...il lasam putin la aer , sa ia vantul samanta de scandal si sa o poarte cat mai departe...

Tiusca tu crezi ca a ne lua bagajul si a ne muta de aici a fost calea cea mai usoara? si cea mai usoara decizie de luat? aici era "casa" noastra si unele inca o considera asa...daca la tine acasa ar fi scandal non-stop nu ti-ai lua bagajelul si te duci in lume sa iei o gura de aer curat?

nu e vorba ca suntem la gradinitia sau la sc generala sau unde vreti voi...vad ca nimeni nu pricepe ca noi nu am plecat din orgoliu ci doar pt ca vroiam LINISTE !

si a'propos de mesaje de gradinita, luati exemplu de la coechipiera voastra lorelix careia eu i-as sugera sa-si ia drujbele alea si sa si le bage in 3 puncte

_
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

eu cred ca nu am deranjat...sau marea majoritate de aici...si te-as ruga si pe tine, ca si pe celelalte colege ale noastre sa vorbiti frumos...
Din mesajele tale scrise aici..se pare ca ai o problema...nu cu mine, asta este clar, eu ti-am scris doar sa te rog asa cum le-am rugat si pe fetele de aici..sa lase scandalul la usa...

Daca citesti un mesaj acum o pagina doua, de-al meu am scris clar ca locul vostru este aici..si ca puteti scrie in liniste...
Daca va ganditi sa va intoarceti mai tarziu, asta este un lucru bun, dar asta nu se va intampla daca tot intrati si aruncati cu vorbe urate....iar tu in mesajul asta, asta faci!

Vrei sa scrii aici????? Foarte bine...e liber pentru toata lumea, dar haideti sa scriem frumos...

Si cu ocazia asta o rog si pe Lorelix sa revina la sentimente mai bune...nu este frumos unde s-a ajuns!

Am spus clar, eu nu intru sa citesc acolo neinvitata!
si atunci de ce suntem toate bagate in aceeasi oala???

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

intr-adevar, noi suntem relele care cauta scandal, se vede mai sus.....io chiar nu pricep...

pai cat noi am tot incercat sa potolim scandalul voi ati continuat cearta, acum o sa trebuiasca sa ma suportati si pe mine...

intr-adevar, unele si-au schimbat atitudinea, probabil s-au plictisit de balci dar a mai ramas o frustrata care de ofticata ce e se razbuna cum stie ea mai bine...prin maimutoi cu drujbe

_
Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Lamuriti-ma si pe mine.Ancutza,tu,ca vad ca ai scris si ieri si vad ca si azi,semn ca iti este greu ca s-a ajuns aici.Ce s-a scris atat de grav incat nu a putut fi ignorat?Unde era atat de multa furtuna?Ce jigniri s-au adus direct?Zau asa,nu inteleg ce a putut fi asa grav.

Mergi la inceput