Fulgusori de nov.dec2009 (66)
Raspunsuri - Pagina 4
luciandrea spune:
Da, multumesc lui Dumnezeu este bine acum, multumita celui mai mai bun ortoped din tara(asa am inteles ca e)de la Budimex din capitala!
Problema a aparut datorita faptului ca nu s-a intors in burtica de aici si nasterea prin cezariana, si din cauza solduletului avea tendinta sa duca laba piciorului usor in interior. Pe lanaga faptul ca a purtat acea perna a purtat si niste orteze, tip sandalute menite sa ii tina labuta dreapta...toate astea pana la 3 lunite ca pana atunci oasele erau in formare!
Si inca o recomandare venita din partea doc.ortoped : premaergatoarele nu fac decat sa strice picorusele la copii, cu "ajutorul "lor copiii nu fac decat sa-si duca picioarele intr-un mod dezordonat!
Azi am implinit 5 lunite , diversificarea am inceput-o usor de la 4 lunite jumate si suntem tare multumite. Mnacam si fructe si legume nu refuzam nimik.
29+ MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi
roxyaly spune:
Seara buna
Siropul e Eurespal.
Laura sper sa trecem fara probleme prea mari peste etapa asta.
va pup
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxyaly Seara buna Siropul e Eurespal. Laura sper sa trecem fara probleme prea mari peste etapa asta. va pup mami Matei Constantin roxyaly-poze |
stie cineva ceva concret de Stodal...daca intr-adevar nu e bun pana la 1 an??????
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
A_driana spune:
luciandrea, ce bine ca acuma ii bine...uite cate se pot intampla si nici nu stii...premergator nici nu aveam de gand sa-i iau, niciodata nu mi-au placut...
roxy, sara buna
A_driana, de David-Andrei
vias spune:
eu am primit premergator de la nasi...l-am pus doar in ziua in care l-a primit si i-am facut poze, atat...
Ma tenteaza ca-l am in casa si ma abtin sa nu-l pun in el ...dar sunt convinsa ca de pe la 7 luni incolo o sa-l mai pun cate putin ca sa reusesc sa fac cate ceva...prin casa...
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
A_driana spune:
fetelor voi scrieti fiecare progres al copilului? primul zambet adevarat, gangurit, prima lingurita de mancare, etc....dar asa mai detaliat...eu n-am scris inca (tot ma gandesc sa scriu pana nu uit)...am scris in mare in carnetul lui de sanatate pe care l-am primit la maternitate (asa de forma)....si album le-ati facut?
eu va spun o noapte minunata, linistita si apar la dimi...
A_driana, de David-Andrei
vias spune:
eu am cartea bebelusului si acolo totul e in detalui..cu forografii..si am scris tot pana acum..inca nu am pus pozele..dar astept sa le fac pe toate odata..
Noapte buna si de la mine!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
dienutze spune:
Buna, fetelor!
Am nimerit si eu cu apelul la impacare tocmai cand s-au rupt apele...
Imi cer scuze, dar nu pot face parte din nicio gashcutza, eu pe toate va vad ca pe mamicutze iubitoare, iubeam atmosfera relaxata, ajunsese forumul ca o a doua familie.
Va pup pe toate, fara exceptie, si voi reveni cand o sa ma simt iarasi bine printre TOATE mamicile de fulgusori.
Laura B spune:
Luciandrea, bine ai revenit! Pot sa te intreb la ce medic ai fost? Multumim de info. Bine ca fetita ta e bine acum. Pe Sophia o controleaza medicul nostru la solduri, ceafa, burtica si picioruse automat de fiecare data cand mergem la control; iar eu am mare incredere in el ca stie el ce stie si ce verifica…
Ha,ha,ha, deci si tu ai o mica mancacioasa acasa. Mai scrie-ne despre voi cand ai timp.
A_driana, la Diana am tinut cu sfintenie un caiet cu evolutia ei. Aveam de gand sa fac la fel si la Sophia, dar am ajuns sa scriu doar din cand in cand, nu de alta dar sa am cateva repere in viitor, ca altfel uit cand a facut nu-s-ce-chestie pentru prima data. De exemplu, am uitat sa scriu cand a zambit sic and a ras prima data. Acum e prea tarziu, si ea rade mereu in hohote dar nu mai stiu cand a inceput.
Avem si noi aici un fel de carnet de sanatate in care am scris cum a luat in greutate si inaltime, ce vaccinuri si cand le-a facut, si cam atat deocamdata. Asta va fi util cand o inscriem la gradinita si mai tarziu la scoala.
Dienutze,
Sa va spun ce am descoperit la batranete : am citit eu pe borcanasele cu mancare organica pentru bebei ca odata deschise, luam din ele cu o lingurita curata, punem capacul bine si pastram la frigider maxim 3 zile. Eu aveam in cap sa-I gatesc Sophiei la inceput zilnic, dar apoi m-a lovit nevoia de eficienta (citeste “sfanta lene”). Asa ca am pus si eu ieri jumatate din marul pasta intr-un borcan cu capac inchis bine-bine, iar azi l-am deschis si gustat: culoarea e neschimbata, gustul la fel, asa ca l-am folosit la portia de azi a copilului. In mintea mea era ca se va schimba la culoare. Probabil pentru ca e deja fiert in abur si pus in borcanel inchis bine, a tinut incredibil de proapat. Marul il fierb si il fac pasta eu, nu l-am cumparat de-a gata, asa ca uite cum am scapat de jumatate de munca, ba am salvat si planeta cu economia mea de energie
Nu mai stiu exact cine, dar sigur cineva a pomenit despre un mar pasat care nu e pasta ca lumea. Asa mi-a iesit si mie prima data, din cauza ca nu l-am fiert sufficient. Era semi-crud, degeaba l-am tocat cu robotul aproape 5 minute, tot parca din bucatele era. A doua data l-am lasat in aburitor 20 de minute si a iesit super cremos!
Oh-oh... se screme cea mica... se pare ca marul e eficient...
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
My_Lady0091 spune:
'neatzaaaaaaaaaaaaaaa....haideti la cafea.....eu una am avut noapte semi alba.....dintzii astia....offffffffffff
Mariuca acasa la buni 20.04.2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me