Fulgusori de nov.dec2009 (66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Bun regasit, zic
PENTRU SFANTUL GHEORGHE
LAURAB
ROXY, si noi am luat candva eurespal, dar mare atentie contine zahar
pentru cele care continua sa posteze la acest subiect din forum.
ESTE CLAR....UNELE SE CREDEAU PREA BAZATE pentru a putea schimba cateva impresi cu clasa de jos-mijloc( dpdv- FINANCIAR vorbind)
Foarte bine ca au parasit Odiseea.....abia acum discutam si noi fara sa o luam razna

LorelixDaniel-Matei

Am implinit 5 lunitze !
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Buna dimineata gagici!
Ieri a fost tot fiasco cu mancarica.Nu a vrut legumele alea afurisite nici macar cu lp.Azi incercam iar.Sa vad ce combinatie...Sper ca intr-un final sa ajungem sa mancam si altceva in afara de cereale.
O zi buna

Mergi la inceput

Camy-Eu nu stiu nimic de Stodal.Este homeopat?Noi ptr.rosu in gat am primit homeogene 9-pastilute dizovate in apa.I-a trecut,dar nu stiu daca de la ele sau a avut o forma usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

bebe Nicholas Samuel de mami Rebebe !!!!!!!!!!!!
felicitari cu ocazia onomasticii pentru toti cei care poarta numele SF.Mucenic Gheorghe!!!!

Mariuca acasa la buni 20.04.2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelix

ESTE CLAR....UNELE SE CREDEAU PREA BAZATE pentru a putea schimba cateva impresi cu clasa de jos-mijloc( dpdv- FINANCIAR vorbind)
Foarte bine ca au parasit Odiseea.....abia acum discutam si noi fara sa o luam razna

LorelixDaniel-Matei

Am implinit 5 lunitze !
sa fie SANATOS!

lorelix...nu gandi asa....nu cred ca la finante se gandeau fetele ca oricum nu au de unde sa stie cati bani avem fiecare...deci..
oricum nu e just sa paraseasca odiseea...pardon...fosta odiseea..ca acum suntem la next steep...pentru ca........si ele fac parte din ea....noi toate reprezentam....acest forum..subforum..subiect..cum se o mai numi....nu prin prisma faptului ca una a ajuns prima..alta a doua..sau alta la final....ci prin prisma faptului ca ne regasim toate in acest loc..altfel nu am mai intra...imi era usor sa intru in alta parte...am mai intrat recunosc..dar ca sa salut..schimb o vorba..incurajez...exprim o parere...insa aici am gasit mamici care trec sau tocmai au trecut prin ce trec si eu..unele sunt mai mature ca mine..ce unele..majoritatea....de asta am incercat sa tac cat pot ..sa nu mai intru...si sa dau explicatii de fiecare data...la tot ce scriu..dar in fine..nu imi caut scuze...nu am scuze...trebuia sa ma comport mai matur..nu am putut..nu am stiut...dar nici nu8 imi pare rau...pentru ce am zis..am fost lovita...si am lovit atat...
nici lor nu le caut scuze...nu sut vox populi...nici marea destepata..inteligenta....ci doar imi traiesc viatza la niste parametrii...stabiliti de mine...poate unii gresiti..dar eu gresesc ....eu platesc.

Mariuca acasa la buni 20.04.2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

neata de la noi,
da mai LA MULTI ANI DE SF.GHEORGHE, pt cine sarbatoreste astazi (am vazut acuma mesajul lui LORE si mi-am amintit )

dienutze, te asteptam cu draga inima ... ... (se pare ca fiecare a decis cum vrea sa continue, asta este)
lauraB, interesant ce spui tu acolo cu pastratul in borcan...eu deocamdata zic sus si tare ca ii voi gati zilnic proaspat ...mai tarziu mai vedem
tiusca, spar sa gasesti combinatia potrivita (parca am vb de cifrul seifului .....
my_lady, aici sunt si eu, doar ca eu dupa o noapte linistita si frumoasa

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata gagici

cum am ramas doar cateva aici, desi eu sper sa mai apara din fete, caci eu sincer le astept cu draga inima....va invit la o virtuala...una buna, facuta de sot, ca eu nu stiu

In alta ordine de idei, va rog sa nu mai alimentati cearta, cred ca fiecare a spus ce a gandit, altii nu au spus-o public dar au plecat, in fine, ideea era alta, daca tot am ramas, eu zic sa tinem de o atmosfera placut si sa nu ne mai gandim la ce a fost, trecem sa facem un salt si sa mergem mai departe.
Sunt convinsa ca ne mai citesc, macar unele dintre ele..si linistite pot sa o faca, AICI este loc pentru toata lumea, ok?????

Si ele pot sa scrie aici la fel de bine daca vor...

Le-am dat si noua parola, am schimbat-o pentru ca ieri am facut eu capitol nou si nu mai stiam parola, am luat legatura cu un moderator si am schimbat-o!
Le-am dat parola pentru ca este firesc sa faca ce vor, daca vor sa se stearga bine, daca nu, nu! Este alegerea fiecareia dintre noi. In rest nu am schimbat si nu voi schimba nici o parola de la vreun mai sau de la albumele de fotografii..totul ramane la fel si fiecare poate sa faca ce vrea, dar asta frumos, le rog eu!

Si gata, sa ne vedem in continuare de ale noastre, ele si-au creat un loc al lor unde noi nu suntem invitate, nu ne vor acolo, este ok, este alegerea lor...motiv pentru care eu una, nu citesc ce scriu ele, nu ma intereseaza, le respect decizia si faptul ca-si doresc sa fie ele in cercul lor...si faptul ca nu se doresc deranjate de noi, celelalte...

Respect tare mult si decizia Dienutzei, ma bucur ca a scris si sper sa o mai faca, macar din cand in cand si sa ne spuna despre Natalia...cum este, cum creste!!

...si...haideti sa lasam ce a fost rau la usa ...intrati fetelor frumos, fara ranchiuna si cu ganduri bune! Cu rautati nu se rezolva nimic!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Am o mare rugaminte! Eu una promit sa va las in pace sa scrieti ce si cum doriti aici, si am o mare rugaminte la voi! lasati-ne si pe noi la randul nostru in pace. Va multumesc! O zi buna sa aveti!

Citat:
citat din mesajul lui lorelix

Andre,

pentru
RAPORTAREA LA MODERATOR=PARATUL LA GRADINITA

LorelixDaniel-Matei

Am implinit 5 lunitze !
sa fie SANATOS!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si acum La Multi Ani celor care poarta numele de Gheorghe!!!

LauraBpentru ca si eu am ramas cu 2 borcanase goale, pe unul il am deja sterilizat..si eu m-am gandit sa fac acelasi lucru..macar cand plec la drum as putea sa-i pun acolo ceva gatit de mine....eu zic ca este o idee buna, pt ce se gateste fara lapte!!

Tiusca Stodal este homeopat...asa scrie mare pe cutie.... Cat despre papica...eu zic ca cu rabdare, trecem marea!

Acum merg la strumful meu care ma cheama..

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

oau!ce inseamna mesajul de la dianar?si unde s-au mutat fetele?chiar asa rau s-a ajuns?

Mergi la inceput