Bravo SORANA!Hai ALINETTERO!Liliac mai-iun'10 (74)
Raspunsuri - Pagina 18
Alinutzaa spune:
Ola frumoaselor

Hai Sorana!

Hai Alinettero! 

Am fost si noi ieri la control si raportam o bebelina de 2844 g, care nu se grabeste sa iasa, ba din contra, da semne ca vrea sa stea la caldurica mult si bine (eu am colul lung, tare, inchis). Voi naste prin cezariana dar nu am stabilit inca data, din cauza nebuniei de la spital (eu o sa nasc la CF2). Oricum i-am spus dnei doctor ca vreau sa o tin cat mai mult pe fetita, nu ma grabesc sa o scot, si a fost de acord cu mine. Urmatorul control va fi pe 3 mai si o sa mai discutam atunci, in functie si de cum se vor desfasura ostilitatile la spital.
Am aflat ieri de la dna doctor ca ea a fost cea care a declansat scandalul. In sensul ca biata femeie care acum e pe marginea prapastiei era pacienta ei. Dupa ce i s-a intamplat nenorocirea, dna doctor a facut memoriu si a solicitat ancheta. In urma acestui fapt s-a declansat scandalul, conducerea spitalului a fost demisa, eram aseara la ea in cabinet cand a primit vestea ca ministrul a aprobat demiterea inca unei persoane din conducere/administratie si chiar s-a bucurat (si-a cerut scuze in fata mea ca se bucura de raul altuia dar chiar merita pentru tot raul pe care l-au facut). Aseara urma sa se intalneasca cu avocata si mai in gluma mai in serios, mai razand mai nerazand, mi-a zis ca nici nu stie daca va mai lucra la spital saptamana viitoare. Se gandea ca poate o dau aia afara. Asa ca....sunt un pic cu inima stransa, sper sa iasa totul bine, mai ales ca eu mai am cateva saptamani si sper ca pana atunci sa se rezolve intr-un fel situatia.
Cam....asta e. De intrat intru mai greu si de citit va citesc mai din doi in trei asa, dar incerc sa tin pasul.
Va
pe toate
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si
35+
Handmade by Alina
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arturicii Mary, ce vesela esti si cat optimism arati! Tare m-ai impresionat, pozitiv, cu cata energie si bucurie transmiti! ![]() Ioana, Philip, Yann, Sabina |
Uh, il rog pe Doamne DOamne sa imi tina optimismul la cele mai ridicate cote si pentru cit mai mult timp! Sper sa reusesc sa nu epuizez totul inainte de a avea cea mai mare nevoie de el - optimismul!:)
si ma bucur sa pot fi o prezenta pozitiva in mijlocul vostru!Marlena (Mary)
35+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 4 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mommy_to_be Mary, sa-ti fie de bine party-ul!!! Vazut burtica frumoasa de mamica optimista in poze frumoase Te admir!![]() Eu iarasi la ore dintr-astea... Mi-e pofta de pizza... De ceva vreme, si inca nu m-am indurat sa mananc, dar cred ca o sa savarsesc pacatul saptamana care vineMira fericita 35+cu Maya Alesandra AMR 3 saptamani ![]() ![]() minunea mea |
Multumesc Mira! Admiratia in cazul de fata si din partea mea se indreapta catre sot! Am avut zile in care am aratat mai bine si nu a reusit nimic spectaculos... acum insa destul de umflatica, a scos din mine "frumosul" prin punerea in contrast! Si daca ma gindesc bine astea sunt si primele poze in care ma vedeti tunsa atit de scurt, desi mi=am schimbat lookul de aprox. o luna!!!
In legatura cu pofta de pizza: si eu poftesc de vreo 2 saptamini si am tot aminat, stiind cit de rau imi face cind vine vremea sa o diger... nu ma gindesc decit la ..eructatiile (sper sa nu fi gresit termenul, asta pt a nu -l folosi pe cel super cunoscut

.Mira, luat nr tau din contacts, am pus ceva in bagajel (ceva salate si gateli de-ale mamei, de ieri, iar nu dau detalii - sa nu stirnesc gravidoaselor
), pus si o sticla de vin "Inima de Urs" Traseul mental la acest moment este: Humor - Vatra Moldovitei (pauza de o noapte, cu consumarea, sper, a ultimei nopti de dragoste, inaintea micului razboi)- Palma - Sucevita - Radauti - acasa (miine) (cu Mira inclusa in program, in conditiile in care vremea se mentine in starea de acum "stabila, cer mai mult noros", si nu da vreo ploaie mocaneasca, care sa ne forteze sa ne intoarcem pe acelasi traseu! Sau alte evenimente... cine mai stie! Insa cum nu e nimic batut in cuie imi cer de pe acum scuze daca nu onorez Radauti-ul dar te
in prealabil! In caz ca ne vedem, deja am ceva pt domnisoara Maya de la dl MateoMai citesc 2 pagini, finalizez bagajelul si va pupic
! Sa nu mai gasesc vreo surpriza, ne-am inteles Marlena (Mary)
35+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 4 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
Madamar spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui corinasmile
Ce poze frumoase! Se vede rezultatul efortului depus de sot Si ce fericiti aratati impreuna!! ![]() Bravo, imi place si mie optimismul tau si atitudinea sanatoasa fata de sarcina cu tot ce inseamna aceasta! Corina 30s+ cu Maria |
Da COri, si eu ii ridic osanale sotului pentru rabdare si viziunea artistica. Am stat mai prost la capitolul "lumina", nu tot ce a facut a iesit cit de bine trebuie - cum ar fi poza cu liliacul, din lipsa luminii insa sunt incintata si asa.
Mi=a promis o intilnire cu un profesionist dar in jur de 10 mai, pentru ca atunci vine in tara, unul cu portofoliu.
A, si inca ceva: am acceptat si confirmat participarea la un party pe 6 mai... Oare e prea imprudent din partea=mi sa ma tin la o ..."seara dansanta" cu 2 saptamini inainte de nastere? Am confirmat fara sa gindesc
Marlena (Mary)
35+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 4 saptamini 

aleesicoo spune:
ola burtici si mamici
scot si eu rapid motatele pt fetele noastre curajoase de azi

HAI SORANA!!

HAI ALINETTERO!!

NASTERI USOARE, FARA DURERI FETELOR SI BEBEI SANATOSI SI FRUMOSI!!
Rocsy multumesc pt rasp, credeam ca numai eu aud acele zgomote si deja ma gandeam ca printesei ii cam troznesc picierele![]()
Artu, ptu sa nu o deochi pe Sabina dar tare m am mirat de ea cand ne pov ca nu plange si ca este cumintica foc. Asa mi o imaginez si eu pe pitica mea
Roxy, sa va traiasca grasuna, am vazut pozica si e o dulcica
mai vroiam sa spun ceva dar......
ma intelegeti
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in33 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:6 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! 

bubu30 spune:
Neata burtici si mamici 
Nici nu ma gandeam ca pe cand intru nu vad felicitari pt. proaspetele mamici si cap. 75 inceput 
Ruxi
35 + cu 

AMR ... cine stie ? 

andradap spune:
Nu vreau sa sperii sau sa dezamagesc pe nimeni, dar fiind niste nasteri naturale, cu atat mai mult unele programate (deci provocate!), va mai dura ceva pana vom avea vesti. Nu e ca si cand intri in sala, te taie, scoate copilul si gata.
Poate dura ore intregi
de cand iti induce travaliul pana cand nasti... Sa speram totusi ca pana diseara apar insa primele vesti, desi nu e exclus ca abia la noapte sa apara baietii...
Mami de
ANTONIO (12.05.2007) si
37+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">
DOMINIC
Dumnezeu a vrut ca el sa existe
cris_09 spune:
Stim ca poate duraaaaaaa muuulllltttttt
,dar noi suntem optimiste si speram sa scape cat mai repede![]()
poze
Cristina
38+ cu Sebi
AMR:13 zile
cris_09 spune:
Mama mama dar ce liniste e azi pe aici
Eu acum am terminat treaba si sunt rupta
Ma dor...ce zic eu ma dor/ma ustura calcaiele...nu mai pot
Am exagerat azi cu 

....curatenie generala...si am pregatit bucate pentru "petrecerea" de maine...vom avea musafiri ca a fost ziua lui tata ieri..
Azi eram invitati si la botez..dar nu ma risc decat la un somn
..asta si ca sa-ti raspund,Mary,la intrebare...la 38 de saptamani poti merge la party,daca nu te agiti prea rau inainte...![]()
Pup fetele
O sa mai revin in speranta vestilor bune
poze
Cristina
38+ cu Sebi
AMR:13 zile