Bravo SORANA!Hai ALINETTERO!Liliac mai-iun'10 (74)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Sorana!!!
Alinettero!!!

CURAJ, FETELOR!!!

la prima sarcina, cu travaliul indus- am nascut abia pe la 9 jumate seara. manevra de provocare s-a facut pe la 10 dimineata...durerile mai nasoale au inceput insa abia pe la 4-5 dupa-amiaza.
deci, mai avem de asteptat pana o sa aflam ceva vesti! pana atunci, tinem pumnii stransi pentru mamicile noastre curajoase

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 33+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

SORANA
ALINA
Tinem pumnii stransi!!!!Sa de Doamne Doamne sa veniti cu vesti minunate.
Eu am citit pe blogul Carlei putin si m-am intristat rau...trebuie sa existe o solutie pentru nesimtirea acestor "neoameni",offff..nici nu mai am cuvinte

30+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Asa ce m-am suparat..ca am si uitat sa i spun lui MADAMAR ce poze frumoase are, si ce gravidutza senina e.Sunteti o familie frumoasa!Iar kg in plus se vor duce asa cum au venit, voi sa fiti sanatosi
Si am vazut-o si pe Diana o minunatie.Roxy cum a fost prima seara acasa?
Imi tot fuge gandul la Carla, eu am facut o depresie urata dupa nastere, nici laptele nu mi-a venit decat dupa 2 saptamani si atunci deja pentru mine lupta era pierduta.Stiu ce inseamna sa fii la hotar cu nebunia si disperarea Eu una nu am avut motive a fost doar teama ca nu ma voi descurca ca mama.Sper sa-i dea Dumnezeu putere sa treaca cu bine peste toata trauma asta si sa se linisteasca

30+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Mesaj de la Sorana

"Azi la 15:25 a venit pe lume Tudor, 4,1 Kg, 55 cm, nota 10. Suntem bine amandoi"

Felicitari mamica curajoasa!!! se pare ca si de aceasta data bebe e grasunel. Bine ai venit pe lume, suflet mic, primul baietel al odiseei noastre cu flori de liliac. Reface usoara Soranei!!!

Mira fericita 35+cu Maya Alesandra

AMR 3 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Se pricepe cineva sa schimbe titlul capitolului? Ca eu nu... sau asteptam sa-l redenumim pe urmatorul?

AMR 3 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

hai Sorana!

hai Alina!

am citit si eu pe blogul Carlei,din pacate am trecut si eu prin asemenea experiente,o inteleg,o sa aiba puterea de a uita,fetele vor creste frumos,important e sa fie sanatoase si sa nu aiba de aface cu spitalele din romanica

e greu ,daca o sa experimentati asa ceva,sa nu va ganditi ca o sa intalniti lapte si miere,trebuie sa fiti puternice, nesimtite,,ceea ce nu se prea poate,e pacat ca vacile alea nesimtite umbresc o perioada frumoasa de care fiecare mamica tre sa-si aduca aminte cu placere le-as da cu capul de pereti,printr-o forta magica,daca as putea

dar am uitat,si nu prea vreau sa-mi aduc aminte,vreau sa privesc lucrurile frumoase,prin ceea ce face copilul meu ,faptul ca exista ma face sa uit,nici nu prea am povestit,nesimtirea vacilor,poate totusi Dumnezeu o sa le vada rautatea,culmea e ca sunt mame la randul lor,va dati seama cat de nefericite sunt ele.....e de prisos nu merita nici o atentiee,nici macar reprosurile astea pe care le scriu eu,nici pietre nici sare in ochi,e prea mult

NIKOL36+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 3 saptamani,in asteptarea printesei

Mergi la inceput

BINE AI VENIT PE LUME TUDOR!!!!FELICITARI MAMICA DRAGA SI REFACERE USOARA!!!SA FITI SANATOSI AMANDOI!!

Oau ce mare e primul nostru baietzel

30+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

uuuuau se pare ca gramada de majorete a functionat

bine ai venit pe lume pui mic,sa fi sanatos,fericit sa ai parte nimai de bine
bravo mamico felicitari pt bb grasunel

Mergi la inceput

hai Alina!

asteptam vesti si de la tine

Mergi la inceput

Mary, woooow.... ce bine ca aveti in plan sa treceti si prin Radauti!!! Abia astept!!! Insa daca veti modifica traseul, voi intelege, pentru ca stiu ce inseamna o burtica la purtator. Totusi, pe cand se anunta venirea ta aici si cat aveti de gand sa stati? Pupici muuuulti. Abia astept sa ne cuinoastem!

AMR 3 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput