"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *137*"

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

UKa,abea astept sa te vad cu noua frizura .Lasa ca poate nu plange nici unul pana te intorci,poate ii gasesti dormind pe amandoi
Mai,am incercat sa ii iau castravetele si mi-a facut o faataaa ! A lasat buzita de jos asa sa tremure usor,si se uita cu jale si cu mainile intinse catre bucata de castravete.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Uka iti dai seama ca primul lucru pe care il vrem cand ajungi acasa sunt pozeleeee, da???
Cat depre incidentul de aseara, Doamne fereste, bine ca nu s-a intamplat nimic.
Si aici e super vant si innorat, deci nu stiu pe unde ubla lumea...bine, da nu toata lumea e speriata de bombe ca mine.

Lali eu ieri i-am dat asa morcov, era atat de haioasa ca nu stia ce sa faca cu el.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Uka iti dai seama ca primul lucru pe care il vrem cand ajungi acasa sunt pozeleeee, da???
Si aici e super vant si innorat, deci nu stiu pe unde ubla lumea...bine, da nu toata lumea e speriata de bombe ca mine.

Lali eu ieri i-am dat asa morcov, era atat de haioasa ca nu stia ce sa faca cu el.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

..adica inca nu are morcov

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

si eu i-am dat un morcov mic ieri, se uita la el dar parca nu-i venea sa-l bage in gura... asa toate prostiile le-ar baga, intr-un final s- prins el cum sta treaba si da-i bataie la ros...

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:

..adica inca nu are morcov

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

I-a plesnit gingiuta,gata! Avem super-iepurin,cu patru dinti

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

I-a plesnit gingiuta,gata! Avem super-iepurin,cu patru dinti

Ohooo, dragul de el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:

Intrebare: Fetele care v-ati luat termos pentru solide l-ati folosit, e bun de ceva? Uka, Moni_Iulia, Hepilica ma ajutati si pe mine cu un raspuns?

Buna
Eu l-am folosit dar, pt scurt timp cat fac de acasa pana in parculet asa ca nu stiu cat de mult tine(scrie ca 4 ore).Cred ca e mai bun sa pastreze rece ca supa nu stiu dk e recomandat s-o tii atat.

Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct) in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

pazea, faceti loc... vine EU

am luat rezultatele la analize. baiatul meu este super bine. are o micuta de tot anemie (bagam fier) si un pic de Ca in urina. nu grav. a zis sub nici o forma sa nu ii mai dau branza calcica. cu lamaie mi-.a recomandat s-o fac. 3 linguri de zeama d elamaie la 500n ml de lapte.

lali eu cred ca e bine ca te-ai descarcat. de-acuma poti vedea mai limpede.

alex lasa mami venele sa creasca. de ce sa le tai???? mai schimba o data laptele. trebuie sa fie unul care e bun.

uka coafor, ha??? biiineeeee... daî sa ne aduci poze, da????

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

la multi ani GHEORGHEEEEEE!!!

La multi ani dovlecuti si dovlecute.

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput