"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *137*"

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

I-a plesnit gingiuta,gata! Avem super-iepurin,cu patru dinti

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

asaaaaaaa.... 500 de mii drepturi de autor!!!!

sa va fie de bine dintocii

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Alex, un pupic sa treaca supararea. Si Rares scazuse intr-o saptamana 50 de gr, dr a zis ca au si ei perioade si perioade, poate vei gasi lapticul potrivit. Nu ma pricep sa dau sfaturi la asta.
Ioana, felicitari pentru analizele aproape perfecte. A papat azi iepurinul? Al meu a halit brocoli cu cartof dulce, nu am ajuns sa cumpar bors.
Lali, wow 4 dinisori!!!! Noi suntem stirbi-stirbi, fara vreun "probabil" dintisor. Felicitari!
Mamideandrei, batista bebelusului rulllzzz!! Nu stiu ce m-as fi facut fara!

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna ziua si de la noi,

Nu am mai scris de mult, ca suntem tot timpul pe fuga, in cate o activitate, de unde, ca nu suntem atat de iesite insa nu prea am avut cand. Dar de citit, tot din 2 in 2, scuzele de rigoare.

Am citit povestea lui Lali, impresionanta, si oricat ai incerca tu sa il faci pe tatal tau sa semene cu imaginea pe care o aveai tu despre el, sa stii ca el este cum este, si este tatal tau, ceea ce inseamna nici mai mult nici mai putin. Nu il ridica pe piedestal, nu il izgoni de tot, este pur si simplu. Si poate o sa mai treaca ani si ani zic eu sa poti trece peste marea vina pe care i-o porti. Parerea mea, iar tu scrii foarte frumos si ai un talent nativ sa para totul asa de palpabil si real.

Noi suntem ok, asa si asa, inca nu a trecut raceala cea uratica, inca mai are Isa muci, dar la suprafata, daca ii aspir nu ies prea multi, insa se vad in nasuc si ii scot cu betisorul de urechi :-)

Acum 2 zile insa Alessiuta a vomitat o gramada, de 2 ori dar puternic. A doua oara in viata ei, prima oara a vomitat odata si gata. In fine, canapele spalate, haine, masina de spalat mergea la capacitate maxima. Azi noapte am auzit-o plangand, am mers la ea si tocmai vomita in pat. Asternuturi scoase, copil spalat si schimbat la 1 noaptea. Am luat-o la noi in pat pana evaluam pagubele de la ea din pat. La ora 3, hop si la noi in pat o tura. Iar asternuturi schimbate, copil schimbat etc. Of, acum e bine, insa o sa manance cateva zile numai orez fiert si paine prajita cu branza. ORicum nu prea avea ea pofta de mancare...in ultimul timp.

Ma suna sotul acum cateva ore ca are frisoane si o durere de stomac puternica. Eu suspectez niste oua, el a tot mancat oua in ultimele zile, sunt naturale de la tara si totusi...sau poate de aceea. Nu stiu ce sa zic, sa fi fost unul mai stricat, o gaina mai nervoasa...si sursa este sigura, de la socrii.

Acum puii mei sunt linistiti si cuminti, alessiuta a fost si afara, eu am bagat si o ora de sala pe la 10 si inapoi in casa ca s-a incalzit sa iasa fata afara. e bine, dar sper sa fie si in continuare.

Cu laptele cu Isa am si eu probleme, a manacat pana acum Humana bine de tot, 400-500 ml pe zi, dimineata si seara, ba chiar si noaptea, ea papa si la ora 2 noaptea, zici ca avea ceas. Ei bine, de 3 zile si nopti nu mai vrea, nici seara, nici noaptea nici dimineata, insa doarme. Nu i-o fi foame, bietul copil noaptea? sau dimineata? Mananca fructe cu biscuiti fara gluten dimineata la 9, si pana atunci nu vrea nimic. SI daca simte laptele urla de zici ca ii dau cine stie ce. Daca schimb si ii dau apa sau ceai bea oricat, schimb cu late iar o dezamagesc si ma cearta groaznic, imi da peste maini, scote singura bibi din gurita. Of. Nu i-am schimbat laptele inca, insa ma gandesc, le facem branzica din alt lapte, iaurtul e alt model de lactat, cat de groaznic ar fi sa ii dau si alt lapte? sa incerc o schimbare desi nu am mari sanse. As putea sa mai incerc Humana de noapte de la 6 luni, e foarte gustos si ea oricum bea seara si la 6dimineata, tin minte de la Alessia ca era mult mai gustos.

pupici multi di revin

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit, dragelor!

Alex, mai, imi pare rau ca scade in greutate frumoasa Zeina. Iti spun insa ca eu nu m-as stresa prea rau dc ea are greutatea in limite..mai urmareste-o cateva zile si pt linistea ta mergi si la pediatru.

Uka, dear, abia astept sa te vad! Si eu ma gandesc sa-mi fac un bretonel..poate par mai tanara un pic

Lali, te pup fata si focus pe familia ta, e cea mai importanta!

Happy Hepilica, ce faceti doamna? Ce face frumoasa Maia? Cum a sarbatorit 7 lunitze? I-a placut vinul de la tati?
Imi spui in cateva cuvinte te rog cum a fost evolutia Maiei la mancat? Am inceput sa=i dau fructe de 2 saptamani si e la acelasi stadiu, adica in jur de 5 lingurite, o singura data a mancat cam un merisor intreg. Am incercat si crud si fiert, cate un fruct, cate 2,3, cu cereale, fara, acasa, in parc.
Si ma gandesc ca dc refuza fructele cu legumele cum o fi?

Bine, sunt constienta ca tre sa o iau foarte usor, dar na, este un alt exemplu de discrepanta intre ce asteptari aveam (create de cat am tot citit despre diversificare, de inlocuiri de mese, de grame ce trebuie mancare) si realitate.

Va pup!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Fetelor, am pus poze din aprilie pe webshoot, pt. cine are timp. Asa, ca sa vedeti ce progrese facem (mergem de-a busilea, stam in picioare ..chestii trestii).

http://family.webshots.com/album/577432594ZKToqd

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg
Ioana, felicitari pentru analizele aproape perfecte. A papat azi iepurinul? Al meu a halit brocoli cu cartof dulce, nu am ajuns sa cumpar bors.

spanac cu rosii si orez e otravitor. nici cu pui nu e bun. nici cu iaurt... nici cu smantana

piure de cartofi cu branza e otravitor. la fel si cu iaurt... e mai putin otravitor decat spanacul.

sunt dis-pe-ra-ta

cum ai facut brocoli??? incerc si eu maine. nu stiu incotro s-o apuc. si urla, frate... daca l-ar jupui careva si n-.ar urla asa.

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Fetelor, am pus poze din aprilie pe webshoot, pt. cine are timp. Asa, ca sa vedeti ce progrese facem (mergem de-a busilea, stam in picioare ..chestii trestii).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

super tare, super frumoasa si super inteligenta
sa-ti traiasca sa-ti aduca numai bucurii

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Alex, mamideandrei, multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

sunt dis-pe-ra-ta

cum ai facut brocoli??? incerc si eu maine. nu stiu incotro s-o apuc. si urla, frate... daca l-ar jupui careva si n-.ar urla asa.

eu brocoli il fac la stemer cu cartofi, il pasez la furculita, adaug din zeama care s-a lasat la fiert pun pun unt si tai piept de pui mic mic si il presar deasupra .... sper sa iti fie de folos si sa nu te superi ca m-am bagat in vorba

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput