"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *137*"
Raspunsuri - Pagina 9
Lali_mete spune:
UKa,abea astept sa te vad cu noua frizura
.Lasa ca poate nu plange nici unul pana te intorci,poate ii gasesti dormind pe amandoi ![]()
Mai,am incercat sa ii iau castravetele si mi-a facut o faataaa ! A lasat buzita de jos asa sa tremure usor,si se uita cu jale si cu mainile intinse catre bucata de castravete.
Lali,mami
+
Paul-Iuliansi+ Vali,tati
in devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
alex25 spune:
Uka iti dai seama ca primul lucru pe care il vrem cand ajungi acasa sunt pozeleeee, da???
Cat depre incidentul de aseara, Doamne fereste, bine ca nu s-a intamplat nimic.
Si aici e super vant si innorat, deci nu stiu pe unde ubla lumea...bine, da nu toata lumea e speriata de bombe ca mine.![]()
Lali eu ieri i-am dat asa morcov, era atat de haioasa ca nu stia ce sa faca cu el.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Uka iti dai seama ca primul lucru pe care il vrem cand ajungi acasa sunt pozeleeee, da??? ![]() Cat depre incidentul de aseara, Doamne fereste, bine ca nu s-a intamplat nimic. Si aici e super vant si innorat, deci nu stiu pe unde ubla lumea...bine, da nu toata lumea e speriata de bombe ca mine. Lali eu ieri i-am dat asa morcov, era atat de haioasa ca nu stia ce sa faca cu el. ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)![]() Da Doamne sa fim sanatoase! ![]() |
..adica inca nu are morcov
Uka, cea mai fericita mamosenie de
C a r i n a - 14 septembrie 2009
mamideandrei spune:
si eu i-am dat un morcov mic ieri, se uita la el dar parca nu-i venea sa-l bage in gura... asa toate prostiile le-ar baga, intr-un final s- prins el cum sta treaba si da-i bataie la ros...
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
alex25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
..adica inca nu are morcov Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de

Lali_mete spune:
I-a plesnit gingiuta,gata! Avem super-iepurin,cu patru dinti ![]()
Lali,mami
+
Paul-Iuliansi+ Vali,tati
in devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
alex25 spune:
| citat din mesajul lui Lali_mete I-a plesnit gingiuta,gata! Avem super-iepurin,cu patru dinti Lali,mami + Paul-Iuliansi+ Vali,tati in devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !! |
Ohooo, dragul de el!

Alexandra
super fericita de

moni_iulia spune:
| citat din mesajul lui alex25 Intrebare: Fetele care v-ati luat termos pentru solide l-ati folosit, e bun de ceva? Uka, Moni_Iulia, Hepilica ma ajutati si pe mine cu un raspuns? ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)![]() Da Doamne sa fim sanatoase! ![]() |
Buna
Eu l-am folosit dar, pt scurt timp cat fac de acasa pana in parculet asa ca nu stiu cat de mult tine(scrie ca 4 ore).Cred ca e mai bun sa pastreze rece ca supa nu stiu dk e recomandat s-o tii atat.
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct) in asteptarea primaverii

Romania
Ioanna81 spune:
pazea, faceti loc... vine EU![]()
am luat rezultatele la analize. baiatul meu este super bine. are o micuta de tot anemie (bagam fier) si un pic de Ca in urina. nu grav. a zis sub nici o forma sa nu ii mai dau branza calcica. cu lamaie mi-.a recomandat s-o fac. 3 linguri de zeama d elamaie la 500n ml de lapte.
lali eu cred ca e bine ca te-ai descarcat. de-acuma poti vedea mai limpede.
alex lasa mami venele sa creasca. de ce sa le tai???? mai schimba o data laptele. trebuie sa fie unul care e bun.
uka coafor, ha??? biiineeeee... daî sa ne aduci poze, da????
Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre 
Ioanna81 spune:
la multi ani GHEORGHEEEEEE!!!
La multi ani dovlecuti si dovlecute.
Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre