"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *137*"

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Alex, poate ar fi util daca mai ai rabdare sa faci un sumar cu ceea ce ai incercat pt. fiecare masa. Poate e ceva ce nu ai incercat si la noi a mers.

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

La noi marea problema e laptele pe care l-am schimbat de 3 ori pana acum, mai am de incercat Millumil si probabil o voi face....la fructe si legume ne descurcam cat de cat.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Am intrat sa va anunt in mod oficial ca imi tai venele....am pus mandra pe cantar si a scazut 150 gr saptamana asta...imi vine sa mor. Pana acum a fost cum a fost, ca incepusem sa cred ca asta e ritmul ei, dar acum am clacat...ce ma fac???

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oof, imi pare rau..
Nu stiu ce sa te sfatuiesc, vad doar ca si la Carina se simte o scadere in greutate, dar asta pentru ca nu papa ca inainte..dar nu am ce sa-i fac, nu ma panichez ..o sa merg la dr zilele astea. Nu fii suparata, o sa fie bine mica printesa..Te pup!

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Sunt ca un caine dezlegat, sorb fiecare cuvant pe care il scrieti voi aici, poate ma lamuresc si eu cumva, si poate ma linistesc gandindu-ma la voi...nu stiu ce m-as face fara....sunteti mana cereasca pentru mine.

Uka sar'mana de gandurile bune, incerc sa nu intru in panica, dar mi-e greu, nu am clacat pana acum pentru ca lua in greutate ok si nu au fost probleme, dar acum....offf, tinem pumnii si pentru Carina...fetele astea sunt cam mofturoase din ce vad eu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

La noi marea problema e laptele pe care l-am schimbat de 3 ori pana acum, mai am de incercat Millumil si probabil o voi face....la fructe si legume ne descurcam cat de cat.

Aptamil ai luat? La noi, dupa Nan, Humana, Topfer, Milupa, acum Aptamil e al 5lea lapte incercat..si parca nu s-a strambat ca la celelalte..nici nu miroase asa rau, e mai ok cred eu, si am citit ca e dulce... Oricum , bine ca mergi la medic..Pup

Mergi la inceput

Uka acum suntem pe Aptamil....de poaman, tot nu vrea...am inteles ca Millumil e si mai dulce...dar tind sa cred ca nu e de la lapte, ci pur si simplu nu mai vrea...de aia vreau sa ii bag branzica si iaurt, sa isi ia macar din ele calciu si altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Alex si Paul a avut o perioada in care nu voia laptic,nici ceai,mai nimic luchid,si era sanatos.Stii ce am facu? I-am pus laptele praf in cereale,ca doar de alea manca,si ii puneam numar dublu de masuri,sa aiba cantitatea de laptic penru mai toata ziua.Nu stiu daca am facut bine,dar avand in vedere ca manca foarte putin cantitativ ma gandeam eu ca asa ii maream aportul caloric si de vitamine.Mai intreaba pe cineva,sa nu faca rau cum am facut eu.Eu nu am intrebat pe nimeni,am facut cum m-a taiat capul,si daca a papat,i-am dat inainte timp de cateva zile si si-a revenit.Si parca sa zic ca era in perioada in care nu ii mai placea milumil,eram la tara la sora-mea si in sat nu am gasit decat lactovit( un lapte despre care toata lumea spune ca nu-i bun pentru ca e cel dat de primarii gratuit,si care in farmacii e aproximativ acelasi pret cu milumil).Pe ala il papa mai mult ca pe milumil dar nu cu mult.Adica sugea cam 250 ml in 24 de ore.A revenit la sentimente mai bune dupa vre-o 2 saptamani si am revenit la milumil.Hai ca te-am zapacit .

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Lali nu m-ai zapacit deloc, sar'mana de idei...eu pana acum nu i-am dat cereale deloc ptr ca am zis ca nu are nevoie, apoi i-am pus cate o masura in lapte ca sa ii schimbe gustul cu gandul ca poate va papa, dar nimic....o sa intreb dr daca ar fi cazul sa ii dau o masa de cereale pe zi, vorba ta, macar asa ar inghiti si ceva lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Fetele,stiti ce-am facut? I-a, dat un sfert de castravete taiat pe lung,necuratat de coaja puiului in mana,si il roade Nu ma certati,da? Mai mult il linge ,asa,e tare haios.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Nu vreau sa par insensibila... Aici sunt probleme serioase si eu vin cu prostii... Dar voi stiti unde merg eu azi?? Stiti unde?? LA COAFOR!!! Din 10 noiembrie nu am mai fost... Io care mergeam saptamanal, tztztz.. Sunt asa fericita!! Dar si ingrijorata, las maimutica cu tatal meu, sper sa nu planga prea tare ( el adica )..
Cred ca-mi fac breton iarasi, nu-mi place cum se aranjeaza cu el lung.. si un bob micutz o sa-mi fac .. parca vad ca vin acasa si ma intreaba husby " nu ziceai ca mergi azi la coafor?" .. Hihihi!!
Aici e nor, la voi e frumos, ca vad ca putina lume e prezenta.. Restul lumii? Din buc adica..
Am uitat sa va zic ca aseara era sa fac un accident.. brrr.. veneam pe stada cu prioritate si-mi taie fatza un kamicaze de matiz cu 100 la ora, nici nu incetineste.. Am reflexe bune ca -l faceam praf, am pus o frana.. ploua , a intrat si absu si usbu si toate alea pe acolo.. Tremuram toata, aveam amandoua centurile dar m-am spariat cumplit.. O secunda daca eram mai in intersectie... Doamne fereste...

Mergi la inceput