"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *137*"
Raspunsuri - Pagina 7
mamideandrei spune:
eeeeeeee, n-am umidificator asa smecher! si hidrometru unde gasesc separat? sa-mi pot linisti sotul!
multumesc de apreciere, ma faci sa , referitor la impachetari! mi-am cumparat elancyl pt burta, ma masez bine cu el dimineata, apoi ma impachetez in folie alimentara si prestez abdomene cat cuprinde (am luat niste exercitii super de www.flatbellyprogram.com/ro/main.html" target="_blank"> AICI ) si chiar au efect. merita incercat si elancyl pentru celulita pe picioare/ fese, la fel face toti banii,
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
anamaria1979 spune:
Suede bafta azi la vaccin. Poti sa paruiesti nitel pediatra daca te enerveaza.
Lali
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andraiulia Elle, multumim pt site. Oare stie cineva de unde a luat Uka suportul de caditza pt Carinutza? Ca eu tot caut pe net suporturi si mi-am amintit de al ei. Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u! Povestea gogoshicii |
Neatza!!!
Io stiu, io stiu!!
De la mothercare, but of course, va recomand cu drag. E super bun ca nu cade din el nici prin laterale, e facut mistoc rau.
Pup
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
alex25 spune:
Ukaaaaa zi si lu' moi despre termosul ala de solide...pls!!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mamideandrei spune:
gata! am cedat! mi-am trmis sotul sa imi cumpere batista bebelushului, sper sa functioneze mai bine, azi are mai multi muci ca niciodata si oricat ser Uriage i-as pune, oricat l-as chinui cu pompita manuala, NU POATE RESPIRA! IMI VINE SA MOR! ma duc dupa amiaza la dr ca nu se mai poate; pai avem deja 24 ore de siropuri date la 4 ore si nici o imbunatatire! plus ca azi a papat si putin, abia 150 ml lapte si jumatate din cantitatea de fructe! deci daca andrei nu mananca e clar ca e nasol rau! va tin la curent cu rezultatele batistei. acum a reusit sa adoarma, sper sa dureze ceva, sa se poata odihni.
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
alex25 spune:
Am intrat sa va anunt in mod oficial ca imi tai venele....am pus mandra pe cantar si a scazut 150 gr saptamana asta...imi vine sa mor. Pana acum a fost cum a fost, ca incepusem sa cred ca asta e ritmul ei, dar acum am clacat...ce ma fac???
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
happy_uka spune:
citat din mesajul lui alex25 Ukaaaaa zi si lu' moi despre termosul ala de solide...pls!!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Mmmmm, nu stiu ce sa-ti zic, nu-s foarte incantata , se inchide greu capacul ( are santuri dinalea care nu se suprapun, poate doar al meu are defectul asta) iar treaba nu si-o face chiar cum zic ei ( sa tina alimentul la temperatura initiala timp de 4ore), se mai incalzea in timp, in 2-3 ore ... Tu vrei sa iei papica rece, nu? Sau calda? Eu o iau rece, in alt recipient mai mic si rog pe cineva de la terasele pe unde stam, sa-mi incalzeasca recipientul ... Deja ma stie toata lumea, " nu duamna, nu la microunde" .. Am vrut sa iau cald dar 1: nu e bpa free, 2: nu stiu daca e ok sa stea papica 2-3 ore calda apoi sa pape... Sunt in ceata...
Lali...din pacate doar faptul ca esti tatal sau mama unor copii nu te face un om demn de asta.. Stiu si eu multe cazuri. Imi pare rau ca ai trecut prin asta, eu zic ca ai facut foarte bine si sper sa te fi linistit acum. Nu fii asa radicala, supararea o sa mai treaca cu timpul, esti dezamagita, normal.. Dar stii cum e, fiecare isi alege cum vrea sa traiasca.. Eu te pup si eram datoare cu niste raspunsuri la tine: noi ne plimbam tot prin Tabacariei, sau prin Mamaia.. Nu ne-am mai intersectat probabil.. Te pup si pe Paulica iepurika
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Danuta1979 spune:
citat din mesajul lui alex25 Am intrat sa va anunt in mod oficial ca imi tai venele....am pus mandra pe cantar si a scazut 150 gr saptamana asta...imi vine sa mor. Pana acum a fost cum a fost, ca incepusem sa cred ca asta e ritmul ei, dar acum am clacat...ce ma fac??? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Alex, fruntea sus. Uite, si a mea mi-a scazut 200 g in 3-4 zile cand a fost racita si a avut mucisori de abia respira, d-apoi sa inghita cum trebuie. Acum a recuperat si avem in sfarsit greutatea pe care o avea acum aproape 2 sapt. De aici speram sa ia iar in greutate.
Deci mie mi se pare normal sa scada putin daca e racita. important e ca apoi sa-si revina.
Multa sanatate!
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
Danuta1979 spune:
Alex, scuze, cred ca am facut o confuzie cu raceala...fetita ta nu a fost racita, nu? Scuza-ma!
Eu zic ca pt. linistea ta , sa suni pediatrul si sa vezi ce zice. Poate iti recomanda alt tip de masa. Nu stiu.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
alex25 spune:
Danuta daca era bolnava exista un motiv si poate eram mai linistita...dar ea nu are nimic, doar nu mananca cum trebuie si atat...de aia sunt si atat de suparata. Practic am epuizat toate solutiile, am schimbat laptele, am incercat cu cereale, am marit distatanta dintre mese, nu am mai fortat-o cu nimic...dar tot nu merge...sa vedem ce zice si dr, ca ea zicea ca sta e ritmul ei DAR sa nu scada in greutate...eiii, uite ca se intampla si asta.