"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *137*"

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Ioanna ce fel de bors ai folosit?

am cumparat bors la sticla de la Mega Image. dalco ii zice i mi s-a parut mai nesarat decat altele

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Ioanna ce fel de bors ai folosit?

am cumparat bors la sticla de la Mega Image. dalco ii zice i mi s-a parut mai nesarat decat altele

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Mai fetelor, exista cineva cu 3 mese de solide pe zi si 2 lapte? Si daca DA, cat lapte papa bebeii la cele 2 mese. Sar'mana.

Nu intreb degeaba, dar mandra mea tocmai a mancat fabuloasa cantitate de 90ml lapte, iar dimineata a mancat 150ml....si nu stiu daca nu este extrem de putin, in conditiile in care diseara nu o sa ii pot da mai mult de 150ml.

Va rog mult...poate imi spuneti si mie voi cum faceti.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

ALEX si noi avem 3 mese solide si 2 cu lapte...si ai mei beau f putin lapte cam 150 ml la o masa...nu stiu daca e putin.Eu am fost ieri cu ei la medic si mi-a zis ca e ok...printesuca ZEINA

Poze Kiki&Twins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Alex pupam printesa. Eu folosesc la baietel milumil 2 de la milupa. In seara asta a mancat 240ml.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Kiki am inteles....si eu ma gandeam sao trec la 3 mese, prima de fructe cu cereale, a doua legumele cu carnita/ou/ficatel si a treia sa ii bag branzica/iaurt cu fructe....si sa ramana laptele numai dimineata si seara, chit ca o fi 150 amarati...dar macar sa aiba de unde sa isi traga toate cele necesare...maine o sun pe dr si ii cer sfatul, ca nici asa nu mai putem continua.

Gata fetele, eu ma duc sa pregatesc totul de culcare, va pupizez, noapte bunicica.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Seara bunaaa,
Am ajuns si noi acasa, culcat bebe.
Vreau sa spun si eu cu drag La multe lunite sarbatoritilor zilei, frumoasei Maia si scumpilor cavaleri Amos si Alex.
Cam atat. Predau legatura.

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna seara fetele!

Vreau sa va spun ca am avut o perioada tare urata! Dupa 5 zile de ospamox doctora i-a trecut pe augmentin pe amandoi si inca mai continuam tratamentul.
Azi am iesit afara dupa 2 saptamani, dar am stat putin.Inca nu i-am facut vaccinul de 6 luni lui Mihaita.

A avut zile in care mi-a plans la toate mesele si inca este agitat, dar speram sa treaca si perioada asta.
Alex si noi avem trei mese solide si 2 de lapte, dar sincer nu stiu cat suge pt ca inca ii dau san.De fapt zilele acestea a renuntat la san la masa la care ii dau branzica.

fetele!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna

am luat astazi revistuta care se numeste "bucate pentru copii". sunt retete tare interesante. abia astept sa-i fac si eu annei.

alex ce frumos sta mandruca ta in tarc. e tare scumpa ochioasa mica.

mamideandrei sanatate multa flacaului mucios si bafta cu regimul!

x_ggg gutuia trebuie s-o coci bine .. altfel, e fada si se ineaca cu ea .. poti pasa si patrunjelul, e super ok pentru ei. cand o sa faci ciorbita cu bors poti pasa si leusteanul .. ah .. pai de ce nu ai spus mami .. tu subtiai piureul cu apa .. pai d-aia nu-i placea puiului .. ma bucur ca a papat pitix.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

alex incearc=o si cu milumil .. nu ai ce pierde .. eu zic ca poti sa-i dai iaurtel mai ales ca sunteti diversificate de ceva vreme ..

andra felicitari pentru mama!

laura uf mami ce chin si pe tine .. sanatate multa puiutilor, sa se faca bine repede.

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

o reteta care mi se pare interesanta ..

piure de cartofi copti cu spanac si carnita

300g spanac
2-3 cartofi medii
200 ml lapte - formula sau san
jumate pahar iaurt
200g carne curcan

spanacul se spala bine in apa rece, apoi se opareste. se strecoara si se lasa la racit intr-un bol. cartofii se spala dar nu se curata de coaja, se pun la cuptor in folie de aluminiu aprox 20-30 minute. intre timp se pune la fiert carnita. dupa ce s-au copt, cartofii se desfac de coaja si se paseaza cat sunt calzi. peste piure de cartofi se adauga iaurtul, spanacul si laptele, se amesteca si apoi se adauga si carnita si se face tot amestecul la blender.

in loc de carnita, merge si galbenus .. eu cred ca e o reteta gustoasa si abia astept sa-i fac annei.

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput