"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *137*"
Raspunsuri - Pagina 4
Ioanna81 spune:
seara buna fetelor
laura imi pare rau ca piticul e neprietenos. trece ea si perioada asta
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
anomis28 spune:
buna seara mamici, noapte buna dovlecei.
Ieri nu am apucat sa intram si noi sa stam la o vorba.
La multi ani sarbatoritilor de ieri:
Razvanelu' multa sanatate pui mic
Karolina frumusica
Radulescu drag, sa-ti dea Dzeu pofta de mancare si multa sanatate.
Mattia felicitari ca ai reusit sa o faci, impreuna cu Ale fericita pe mama ta
si sarbatoritilor de azi:
Zana florilor, Mosorelu si Alex de Crisbebe
La multi ani gugustiucule - mai intra pe la noi si mai spune-ne de voi
Crissa, noi am facu Rotarixul si la 4 luni si la 6.
Kawa cum esti? Ce face micu' Mozart? Tot printre ciresi cu bicicleta?
Mami de Andrei, azi am vazut ca ati fost foarte activi cu atenti cu sfaturi de papa bun. (Am fost deja de 3 ori la Slender, am imbinat si cu sedinta de fast slim - 15 min electro. Voi incepe si eu South Beach faza 1 dupa 1 mai) - scuze de off topic
Raluk multa sanatate mami, te rog sa fii egoista cu raceala si nu mai dai in jur si daca poti mai baga un nasuc pe aici si mai zi o voba iar.
Alex faine poze dulcineea. Ma bucur sa vad ca ai rezolvat cu frigi. Noi avem 2 mese de lapte dim si seara (total 560ml) si ii voi muta masa de fructe dimineata.Am inceput timid cu iaurt, care e yami si vreau sa il dau la masa de 18.
Legumele pentru noi au devenit mai putin yak daca am stors lamaie.
Selen super , super , super Ebru RULZ!
Dana15 atata sensibilitatae si gingasie la voi in familie ca ma topesc la pozele voastre. cu drag.
Nela ce faceti? ce face Ana?
Manguliciule unde sunteti mami?
Multumesc inca odata fetele pentru toate comentariile de pe picasa
sunteti niste scumpe
trimit ca pierd ditamai mesaju
mamideandrei spune:
ellenuta , si eu sper sa isi revina cat mai repede, ca tare e rau asa; in seara asta nu s-a dt culcat la el in patut si pace, incepea u niste tipete de numa'numa si l-a luat ta'su in brate, l-a plimbat putin prin casa apoi l-a pus in patul mare in domitor, l-a mangaiat de vreo doua ori pe spate si dus a fost
doar ca in sear asta l-am transferat la el in patut, ca la cum imi curge mie nasul, cred ca ne intretinem raceala unul altuia
vad ca nici lui nu-i cedeaza mucii deloc, cu toate ii dau si panadol si nurofen la 4 ore = sfatul medicului( oare sa il trezesc la noapte, sa-i dau dozele? daca nu mai adoarme? )
ma duc la culcare ca nu mai pot de somn; v-a pupacit pe toate si dovleceii pe frunte! noapte buna!
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
Ellenuta spune:
produse bio pentru bebelanii nostri .. http://bio-bebe.ro/
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
andraiulia spune:
Elle, multumim pt site.
Oare stie cineva de unde a luat Uka suportul de caditza pt Carinutza? Ca eu tot caut pe net suporturi si mi-am amintit de al ei.
Ellenuta spune:
si mie imi place tare suportul pentru baita al carinei. eu am un covoras antiderapant si ma gandeam sa iau un suport din acela de baie .. in caz ca e f scump asta cu totul ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
andraiulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta si mie imi place tare suportul pentru baita al carinei. eu am un covoras antiderapant si ma gandeam sa iau un suport din acela de baie .. in caz ca e f scump asta cu totul .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun bio bebe |
Eu ma intreb de unde e. Am tot vazut diferite modele...nici nush care-i cea mai buna varianta, insa stiu ca tre' sa trecem la cada mare ca nu mai tine.
x_ggg spune:
De www.mothercare.com/Mothercare-Aqua-Pod/dp/B0011EZ9WS/sr=1-1/qid=1271997555/ref=sr_1_1/280-3323540-2111043?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42855041&mcb=core" target="_blank"> asta ziceti voi? Stiu ca si techila avea asa ceva la dublu.
Neata!
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
x_ggg spune:
Si o oferta pentru cele interesate:
www.okazii.ro/catalog/40676388/aqua-pod-covoras-baita.html" target="_blank">AICI
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
alex25 spune:
Buna dimineata!
Poftiti la mult asteptata am facut din belsug, ca ajunga la toata lumea.
Elle o voi incerca si cu Millumil, dr m-a sfatuit sa incep cu Aptamil care e putin imbunatatit fata de Millumil....dar vad ca nu este nici o schimbare....asa ca mai stau nitel si incerc si Millumil...desi cred ca nu mai vrea lapte si gata...asta e. Multumim de reteta, voi incerca si eu. Eu i-am luat suport de baie www.jucariidejucarii.ro/produse-pt-baie/suport-baie-flipper/" target="_blank"> CA ASTA dar inca nu am apucat sa il folosesc, cel cu covoras este de la Mothercare.
Anomis ma bucur sa te citesc, abia astept sa ne mai vedem.
Andraiulia nu stiu ce covoras are Uka, insa ma duc acusi sa vizionez neste poze si daca ma prind, iti spun.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!