"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *137*"

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

la banii astia si eu as umbla dupa el, dar eu l-am primit cado' ca sa zic asa, l-am cumparat si am primit banii pe el

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Ah, Ioanna mi-am amintit... In primul rand mii de scuze ca tu te-ai straduit atat de mult cu cel scaunel de baie...si eu am disparut ca magaru-n ceata chiar daca motivat. Dar vin acum si dupa ce mi-ai dat un dejt eu trag toata mana: zi-mi exact de unde l-ai luat ca noi s-ar putea sa ajungem o fuga prin Bucuresti si sa ma duc la fix...ca si-asa sunt habarnista si cand ies din satul meu zic ca-s in jungla
Sar'mana
P.S. Oare au program sambata??

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

pfffff... complicat al naibii de explicat magazinul bucur obor! este chiar langa electrocasnice. nu stiu cum sa-ti explic, pe cuvant. e un magazin total alambicat! cred ca poti intreba un agent de paza, da' si aia sunt bezmetici. e deschis si sambata dar parca pana la 5 si duminica pana la 3. nu stiu exact

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

app domnisorul meu nu-l apreciaza deloc cred ca-l pun pe okazii!!! nu copilu' suportu!

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

app domnisorul meu nu-l apreciaza deloc cred ca-l pun pe okazii!!! nu copilu' suportu!

Pataniile noastre

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:

Pataniile noastre

Atunci, daca nu mai vin cu hazband ci cu vreo okazie...e mai usor de explicat??? doar in cazul in care lordul Carol nu se imprieteneste cu instrumentul

Eu chiar am nevoie de asa ceva...nu de alta dar de cate ori il bag p-asta mic in cada vine si fii-mea. Eeee, e un pic cam complicat cu amandoi ca unul trebuie tinut c-o mana si celalalt sapunit cu cealalta, cu alta mana tinuta streasina la ochi si cu celelalte maini facut catealtceva. Ma simt mama miriapod

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:

Pataniile noastre

Atunci, daca nu mai vin cu hazband ci cu vreo okazie...e mai usor de explicat??? doar in cazul in care lordul Carol nu se imprieteneste cu instrumentul

Eu chiar am nevoie de asa ceva...nu de alta dar de cate ori il bag p-asta mic in cada vine si fii-mea. Eeee, e un pic cam complicat cu amandoi ca unul trebuie tinut c-o mana si celalalt sapunit cu cealalta, cu alta mana tinuta streasina la ochi si cu celelalte maini facut catealtceva. Ma simt mama miriapod

D'ale Andrei

Vremuri

mai tu sa nu crezi ca nu vreau sa-ti explic de unde l-.am luat ca sa ti-l dau pe al meu!! departe de mine gîndul.

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit!

Coana Liliana, vii la Bucuresti bre? Hai ca ma duc io si-ti iau suport si dupa vii la mine sa ti-l dau, da?
Nu mai raspunde, ca deja am stabilit!Ma apuc sa caut retete de prajituri cu muuult sclipici si paiete!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Fetelor a inflorit liliacul!!! Am fost singura pana la urma la plimbare.Sotz a zis ca poate e mai bine asa ,sa fiu eu cu gandurile mele,fara el,fara copil.Si am plecat singura pe la 12.30,m-am plimbat,am ajuns pe la Real ,m-am intors...Si pe unde m-am intors mirosea tare frumos.Si cand m-am uitat am vazut ca erau in mai toate curtile tufe de liliac inflorit.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Hai, ma, Ioana cum sa gandesc asa ceva?? Pai nu eu am facut completarile alea cu litere mici-mici?? Ce naiba?! Functioneaza legea barterului Nu te mai gandi la prostii ca ies acum prin monitor si

Fraguto soro, pai ti-am zis ca eu sunt un fel de scai pe langa al meu. Deci el are treburi si io am promis sa stau cuminte pe scaunul din dreapta numai sa ma scoata in "lume". Cica ma ia, dar fara copkii si fara sa-l bat la cap. Deh, el se crede om important
Nu promit nimic, iti dai seama...ca va fi o fugareala cu pline dupa mine

Lali mie-mi spui de florile de liliac?? Iti dai seama ca eu sunt acum intr-o stare "orgasmica" Andra cum gaseste o tufa, cum imi culege 2-3 floricele (deci nu buchet ci floricelele alea mici move si parfumate).
Te-ai mai linistit? Ti-e mai bine??

Noi am revenit acasa si consortul mi-a pus in vedere sa pastrez ordinea si disciplina. Inca n-am despachetat. Vad eu, daca mai zice vreo 2-3 ma mut inapoi

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Da Liliacule,m-am linistit de cand am plecat de acasa de la tata.Ma asteptam sa imi treaca,sa vina iar vinovatia si teama ca l-am dezamagit,dar ptr ca el m-a dezamagit mai tare, a dat cu inima mea de copil de pamant,nu imi mai pasa ce face.Acum stiu ca nu are de ce sa imi para rau.Gata, s-au terminat compasiunea si iubirea mea pentru el,si la magazin nu se gasesc sa le cumpar.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput