"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *137*"

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ma, Lali, ce figura si soacra-ta asta. Auzi la ea, liste, listute, minute, cantitati. Pai e prea tare pentru vremurile astea Dar sa fie la ea acasa Nici mie nu mi-ar placea sa-mi impuna cineva ceva. Eu daca zic ca ma duc la soacra-mea si dupa max o ora de discutii adorm o sa ziceti ca-s cea mai nesimtita de pe planeta. Nu fac nik la ea...si ea la mine-i musafir vine doar cu oalele de-acasa, deh, pt ficioras al ei
Ne respectam reciproc si este excelent!
Pupilez si pe Paul-buf-buf si razacios...dar si pe mama lui extraordinara.
Tare-mi place cum iti faci tu ordine in viata, asa, pe etape

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

ee,Liliac,o iau si eu pe bucati.Ce stiti voi,am lista facuta
Va pup,imi place de mine azi ,simt asa ca viata-i frumoasa.Am in cap un cantec de la HI-Q,ceva cu "viata-i frumoasa la-la-la-la,viata-i frumoasa cand iubesti" ,la-la-la-la de fapt sunt cuvinte,dar nu imi vin in minte,imi amintesc doar mesajul si linia melodica.
Va pupez,noi azi ne plimbam.Cica ma scoate sotz la aruncat dracii din fund pe mare

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Nu stiu ce naiba am avut,scrisesem "an",si" ami" in loc de "in",si "imi",eee,cine stie,m-am tacanit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Lali, Liliana .

Mamarutza papa cu placere fructe in orice combinatie posibila, inclusiv cu morcovi, partea cu legumele combinate cu galbesnu sau carnita e cah...adica maninca intre 50-80 g legume si cu asta basta. Nici nu insist...oricum noi suntem la categoria "grea" la 7 luni avea 8.5 kg .

Dinti inca nu avem...dar salivam si roadem tot ce putem inclusiv barele de la patut...azi ma duc sa ii cumpar aparatoare mai inalte ca e ca un catel...se chinuie si se contorsioneaza sa ajunga sa roada barele alea de lemn.

Cat lipsesc pentru a merge la cursuri ramine cu mama mea...care de obicei o duce la plimbare 3-4 ore....eu lipsesc cam 5 ore/zi deci nu prea simte ea asa dramatic plecarea mea...inca! Nu stiu cum va reactiona in septembrie cind vreau nu vrea voi fi plecata din tara 14 zile ...nu stiu cum voi suport eu....offff....vom vedea!

Planuri de weekend casnice...profitam ca il avem pe tati acasa (a ajuns asta noapte pe weekend doar) ...

Oricum voua va dorim un weekend fain! Si cu soare ca la cluj!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

buna ziua fetelor....
ei....eu ma pregatesc de concediu...ma duc sa cunosc neste fete dragute....ma duc la madam iulika....of...ce viata pe unii...sa-mi bag cracii, pardon, ce viata pe mine
maine plecam....si plecam cu masina...
am inceput de ieri operatiunea "pasatul puilor la bunici", merge mai bine decat ma asteptam, mananca cu bunicii....am lasat scris tot ce este de facut ca sa nu existe indoieli
azi o sa prestez si operatiunea "lasatul fetei la cealalta bunica"

oricum ma inteapa inima si ma simt ca o mama denaturata, dar mi-am propus sa nu ma gandesc la asta prea des...

diseara merg si la o nunta...si nu am niciun chef...dar trebe

sunt in zona...va pup

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

liliac, ma numesc IRINA .

Noi azi suntem super. andrei nu mai are nasucul infundat, nu a tusit nciodata de cand s-a trezit (9:30) si are un chef de joaca, mama mama. bineinteles ca azi sarin peste fructe, daca am papat lapticul la 9 jum si mergem direct catre pranz.

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

va pupa fata!

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Si....ce parere aveti fetelor care ati nascut le CFR 2 de ce s-a intimplat acolo??? Mi se pare incredibil! Dar nu ma mai mir de nimic....cand vad ca toate femeile cu bani merg sa nasca afara....rau am ajuns !

eu ma gandesc cu groaza. ieri toata ziua am stat si m-am gandit la operatia mea. daca nu au sterilizat cum trebuie ustensilele? stafilococul auriu este ultima mea problema mai ales ca eu il am in gat de vreo 15 ani. niste nenorociti. aud dimineta la tv ca asistentele isi cumpara seringi din banii lor!!! si eu de ce am seringi de toate dimensiunile in baie? si antibiotice injectabile si antialgice de toate felurile?!??! de ce umblau din salon in salon sa intrebe daca nu are cineva algocalmin in plus? si epidurala????? imbecili

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Ah, Ioanna mi-am amintit... In primul rand mii de scuze ca tu te-ai straduit atat de mult cu cel scaunel de baie...si eu am disparut ca magaru-n ceata chiar daca motivat. Dar vin acum si dupa ce mi-ai dat un dejt eu trag toata mana: zi-mi exact de unde l-ai luat ca noi s-ar putea sa ajungem o fuga prin Bucuresti si sa ma duc la fix...ca si-asa sunt habarnista si cand ies din satul meu zic ca-s in jungla
Sar'mana
P.S. Oare au program sambata??

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

A, ca mi-am amintit si io de "durerile" mele. Fetelor, ce inseamna ca sta bebe-n popon??
da, da, am uitat tot, iar Andra cand era ca Radu statea binisor in fundic

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

lili, ma bag si eu putin : eu suport din ala am luat din carrefour de la braila cu 130 lei in saptamana mare; nu stiu daca acum mai au dar merita incercat; decat sa umbli prin capitala dupa el!!!

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

lili, ma bag si eu putin : eu suport din ala am luat din carrefour de la braila cu 130 lei in saptamana mare; nu stiu daca acum mai au dar merita incercat; decat sa umbli prin capitala dupa el!!!

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Sar'na , ramane ca idee in cazul in care nu mai ajungem la Bucuresti.
Dar, pe 8 mai sotul meu are nitica treaba si tot face drumul pana acolo. Io...ca scaiul dupa el Si cica Ioana l-a cumparat cu 50-60 de ron de undeva. stiu, stiu, ma zgarcesc la tarate
Ei, "undeva"-ul asta vreau sa-l aflu...

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput