"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *137*"
Raspunsuri - Pagina 17
alex25 spune:
Hello fetele!
Ne-am intors si noi de pe drumuri, am umblat singura prin oras cu soazta din dotare, copila am lasat-o la mama ca am simtit ca nu mai pot....dimineata iar nu a vrut sa pape si am simtit ca o iau razna, imi venea sa o zgaltai, slava domnului ca nu am facut-o si am decis ca trebuie sa ies si sa iau aer fara ea....a fost binisor, dar acum la 6 iar nu a vrut sa pape si am luat-o de la capat. De maine nu mai papa lapte dupa-amiaza, o sa ii bag branzica cu fructe, am decis singura, sper sa fie bine.
Si eu am nascut la CFR2, asta e tara in care traim, asta e nenorocitul de sistem de sanatate de care avem parte...de aici si disperarea mea sa nu cumva sa ajung cu cea mica pe mana doctorilor, din pacate nu am pic de inceredere...bine ca am scapat.
Lali, Liliac
Gata va pup!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Lali_mete spune:
Of Alex,nici nu mai stiu cum sa te incurajez,zau! Eu te imbratisez strans si ma rog sa ai rabdare,sa te linistesti si sa gandesti la rece tot ceea ce e de facut.Mergi la dr,fa-i analize complete,insista,pentru linistea ta.O avea o intoleranta la ceva si de acolo lipsa poftei de mancare,o fi o alergie la ceva,cine stie.Corpul fiecarui om se manifesta altfel la stimuli,la alergii,la ceva ce nu ii place.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
alex25 spune:
Vreau sa va cer si eu sfatul pentru o idee de reteta: spanacul cu ce sa in combin...cu orez sau cu cartof...ca as vrea sa ii fac maine cu ou, dar parca nu i l-as da gol...help!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Fragutza spune:
Alex, cred ca ar merge mai bine cu cartof!
Mai, sunt asa necajita, imi vine sa ma jelesc de mama focului...
Am spalat hainutele de vara ale Nataliei, erau noi si frumoase si mai ales roz si am scapat o pereche de blugisori care s-au decolorat..am reusit sa-i stric toate hainele..offf, acum am tot suportul ala de rufe plin cu hainute mici si uratzoase...
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
liliac1 spune:
Fraguto, nu te mai necaji. Ia si tu un venish de-ala pt colorate si mai baga o spalare rapid. Cu cat mai repede cu atat mai bine. Incetul cu incetul le scoti la "lumina".
Si eu am mai bulit asa unele chestii. Majoritatea le-am rezolvat, altele au ajuns cele mai grozave carpe de lustruit geamul.
Hai ca nu-i o cauza pierduta.
Alex fetito, destreseaza-te cu cel mancat. Poate ca asa e frumoasa Zeina. Are nevoie de putina mancare pentru a se simti bine.
Tot scriind tu despre stresurile tale cu mancarea...mi-am amintit ca eu toata viata am suferit ca ma indopa maica-mea cu diverse. Acum...sincera sa fiu eu mananc mai putin decat un copil si ma simt excelent!!! Adica dimineata nimic, la pranz DOAR un fel de mancare de preferat ciorba si seara ciugulesc.
Poate asta ii este felul. Ai grija sa nu se dezhidrateze si las-o sa-si urmeze ritmul.
Ma, nu stiu ce s-ti mai zic sa te incurajez si sa-ti arat ca de fapt lucrurile-s simple. Noua ne place sa le complicam.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
mamideandrei spune:
alex, poti face spanacul si cu cartof si e la fel de bun si cu orez. daca alegi cartoful pot sa pui pentru un gust mai bun si galbenus de ou.
acum te intreb, spanac proaspat sau congelat? eu n-am facut decat din ala congelat portionat si fac asa: 4-5 rodele de spanac le pun la fiert cu 2-3 linguri de orez si le las pana se umfla orezul.
acum tu alegi combinatia castigatoare! pofta mare
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
monikus spune:
Buna tuturor,
Vad ca e slaba miscarea aici. Se vede cand e timp frumos afara.
Lali un mare .
Fraguta, nu te mai supara mama, ca nu ai de ce pt niste hainute. Sunt sigura ca vor fi la moda si asa in multe culori. Si apoi, vb lui Liliac (inflorit de acum) baga vanish ca poate merge.
Liliac ma bucur ca sunteti mai bine.
Alex, sa stii ca si al meu mananca foarte prost de cateva zile. De fapt, cam de la vaccin. Eu zic ca s-ar putea sa fie numai o perioada.
Irina, multe idei ai tu de mancare pt bebe. Pai acum inteleg eu de ce e asa mancau feciorul tau. Felicitarile mele pt reusita de a-l face sa pape bine.
Elle, ma bucur ca ati scapat de intepatura. De acum jum de an ati scapat.
Noi am fost ieri la orl-ist ca nu se mai putea cu nasul asta infundat al lui Rares. Se pare ca avem rino-faringita. Nu ne-a dat antibiotic dar tare greu e cu picaturile astea in nas. Imi e tare mila de el ca se ineaca de fiecare data cand ia o inghititura de lichid. Mari probleme avem cu mancatul zilele astea. Speram sa ne revenim curand.
Noapte buna. Va pup.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
Ellenuta spune:
buna
cum ati petrecut azi? eu m-am luat cu treaba dimineata si n-am iesit ... m-am gasit sa ies cand s-au adunat norii .. iara sunt un pic down .. nu stiu de ce .. nu-s in apele mele si nu am niciun motiv.
mamideandrei ma bucur ca e bine juniorul! hai ca maine poate iesiti afara.
vik uf .. pupam fetita care a facut buf!
lali sa stii ca si eu sunt "tortareasa" .. imi pare bine ca ai iesit si te-ai mai linistit. nu-ti face procese de constiinta .. nu merita.
liliaco boierie soro .. auzi tu somn pana la 6 dimineata .. acomodare placuta acasa!
techila te invidiez .. vacanta placuta!
fragutza cum a papat natalix legumele? imi pare rau de hainute insa .. nu plange ca le scoti fata ... spala-le de mai multe ori si se duce culoarea ..
alex rilax baby .. te inteleg perfect .. asa era eva de mofturoasa .. imi venea sa-i pun castroanele in cap de nervi .. lasa fata, n-o forta .. du-te si fa-i analizele. hai mami nu te mai supara, da? cine are frigider si camera smechera .. ehe? auzi .. reteta de spanac pe care am dat-o eu, nu-ti place?
pupici
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
SabinaY. spune:
Dragelor multumim tare mult de urari!
Un buchet de va daruim.
Lisa s-a schimbat f mult in ultima perioada,nu o mai recunosc.E absolut minunata.Energica,activa,pusa pe sotii.
As povesti despre ea pagini intregi si nu m-as satura.
Suntem atat de norocosi si fericiti cu doua "mogalnete" sanatoase si voioase!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Ellenuta spune:
neata
poftiti la !!
aveam planuri de plecat la tara, insa, s-au dus pe apa sambetei .. e tare urat afara ..
sabina eu te mai citesc pe blog si vreau sa spun ca sunt minunate mogalnetele tale .. se simte iubirea din posturile tale .. sunteti o familie perfecta!!
o zi frumoasa va doresc
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe