Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 9
douradoudou spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Madanic Salut, am revenit dupa o scurta pauza. Mi-a fost rau ieri nenorocire. Ma tot imbarbatez ca mai am putin pana la 12 saptamani si apoi daca nu trece de la sine o sa iau pastila de la doc ca nu mai pot. Nu pot nici sa ma uit la mancare cand am zile de astea .Am citit la capitolele trecute ca aveti nevoie de "guru" La Isabella a citit tot ce i-a picat in mana legat de nastere si de metode de relaxare si in travaliu nu s-a agitat de loc. A stat langa mine tot timpul si n-a lesinat Legat de panica, cei de la clinica unde merg eu au un mig ghid de sarcina care are informatii pentru gravide o sa-l pun pe mail-ul comun. Este in engleza din pacate insa cred ca poate ajuta. Madalina mami de Isabella Andreea si 11+http://www.picasaweb.com/bogdanmabo http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758 "Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile" |
madalina welcome back
..mai rezista putin...si eu sunt la fel plus ca am fost si racita si tuseam pana
..daaa vrem ghidul ala chiar in engleza nu e problema asta sunt sigura..

..ma uitam la pozele tale..e mai mult decat clar ca fata ta e "fata tatalui"Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
10+
eliza_cri spune:
seara buna
buei dimitriosul e nascut in 2008 nu in 2003....cred ca eu am scris gresit.....va rog..da puneti biciul pe mine 
nu imi place deloc greata asta o urasc..numai pot....la mine bucataria devenit subiect tabu ![]()
6+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
ana_o spune:
asaaaaa! deci scapat-am de datele de nastere...![]()
sa intreb ce am de intrebat, ca-mi stau intrebarile pe degete!
fetelor, dragele si scumpele mele, cum se inchide subiectul, eu raman blocata, desi am primit indicatii ca gasesc un link pe undeva, nu l-am gasit nici eu pe el si nici el pe mine
, asadar am luat-o logic si v-am gasit la subiecte active, deci rog sa mi se "deseneze" si mie unde, mai exact, gasesc link-ul ala. pls, pls, pls!![]()
legat de cismigiu, n-am stiut de intalnire, dar am aflat acum, e perfect 8, am si eu timp sa ma odihnesc dupa drum si abia astept sa va intalnesc!
despre cafea, va pot spune ca am citit si am super citit si am concluzionat... cafeaua nu face rau micutilor nostri, daca e bauta in cantitati rezonabile, asta insemnand 2 cesti de cafea/zi, maximum!! eu eram bautoare constanta, acum beau mai rar ca nu-mi permite starea de rau sa o beau.
am emotii, in alta ordine de idei, ca maine mergem la timisoara, la echo. va dati seama... o sa locuiesc in bucuresti, sunt din tg jiu si nasc la timisoara!!!! super, nu?
dar acolo mi-e medicul, de 6 ani merg la el si efectiv am incredere in echipa lui. pentru ca ma intereseaza si confortul si grija pe care le voi primi atat eu, cat si bebelul meu. in afara de analize, doctorul meu nu mi-a luat niciun ban, pe niciun echo... asta ca fapt divers, ca v-am citit si am aflat ca si la echo se dau o gramada de bani...
12 saptamani, aproape! nu-mi vine sa cred! 
11
ana_o spune:
ies la o cacao cu lapte, m-a chemat o prietena. sper sa nu pierd nimic ora urmatoare!
pupici pentru burtici!
si pentru voi, evident!
11
douradoudou spune:
ana eu cand fac capitol nou scriu:capitol nou si daca dai click pe el te duce la capitolul nou
.cred ca fetele au uitat o data sa puna linkul ..promitem ca nu se mai intampla
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
10+
vmadelain spune:
| citat din mesajul lui ana_o vmadelain, baietel. ![]() pentru tine, o veste buna... sa speram ca va ramane asa! 11 |
Stiam eu, stiam!
Multumesc tare mult Ana. Promit cinste cand ne vedem pe 8 MAi!Iuuhuu! 
Si acum somnic bun va urez dragele mele!

Madalina
8+
rala spune:
Ana, esti o draguta, multumesc pt pm, am scris asa pentru ca mi-am inchipuit ca ti-e mai usor sa raspunzi. Deci eu fata... tot forumu' a primit baieti si eu fata. Deci e adevarat flerul lui tac-su care zice ca e fata inca dinainte de contactul sexual cu pricina
. Avem chiar si nume.
Azi am fost si noi la eco. Sunt dintre cele care fac eco la 2 sapt, asa ma cheama medicul, imi da de fiecare data pe stick-ul de memorie poze si filmulete. Progenitura a crescut, a crescut si ritmul cardiac, are un fel de maini si picioare... ce sa mai, toate bune. La plecare, urmand sa ne vedem la 12 sapt iar l-am intrebat daca pentru mamaici facem dublu test si mi-a zis clar ca da. Si aici a venit surpriza: a zis ca ma trimte la o colaboratoare a dansului, care vine din Anglia, unde s-a lasat un soft foarte nou care "spune" translucenta nucala, piramida nazala samd de acum de la 12 sapt cu o acuratete de 99%. Chestia asta m-a uimit foarte tare, a zis ca nu e mult mai scump decat dublu test normal. Eu stiam ca translucentele astea se pot masura abia la morfofetala de 22s. Ma rog.. mai e putin pana atunci si o sa va povestesc ce si cum.
Era cineva aici care spunea ca e urmarita de Dr. Steriu? Mirunam, tu erai?
In rest... ma duc sa-i pregatesc si sotului un fresh de porto ca a intrat si el la regim de gravida
. Ne citim maine, noapte buna.
9+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
BraveGirl spune:
Mama...cat scrieti. Clar nu pot tine pasul cu voi. Cel putin pana se intoarce mama si revine si menajera.
eu snt i ceata...translucenta nucala nu-i tot una cu pliul nucal? si nu se masoara la 12 sapt? Ca apoi nu prea mai are importanta.
Eu am mers la Steriu si am fost multumita. Vreau sa va zic ca m-a uimit pt ca mi-a zis cd o sa am din nou probleme cu contractiile.(adica mi-a zis ca peste X sapt, cd bebe va cantari X g, voi avea iar contractii) si asa a fost, mai putin faptul ca mi-a zis ca nu crede ca o sa trec de 36 de sapt, dar am trecut ![]()
Ana, vreu si eu tstul...sa vad macar dc l aArianna se potriveste, ca dupa toate testele d epe net era baiat ![]()
eu: 26.05.1981
iubirea lui je:28.06.1979
Arianna a fost conceputa in martie 2008, bebe2 in februarie 2010
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
10+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
ALEXA1985 spune:
Facem schimb? Mie mi-a iesit baiat.
| citat din mesajul lui simona-maris iertare.. ![]() ,,Ana ..am vazut tarziuMultumesc mult ![]() ![]() ![]() Facem cinste,desi sper sa te inseli Vreau baiat ![]() ![]() |

10+
ana_o spune:
n-am pierdut nimic, se pare ca mamicile sunt obosite in seara asta. noi ne pregatim de somn, maine dimineata plecam la timisoara si trebuie sa fim odihniti. 

11

.
Isabella Andreea si