Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Salut, am revenit dupa o scurta pauza. Mi-a fost rau ieri nenorocire. Ma tot imbarbatez ca mai am putin pana la 12 saptamani si apoi daca nu trece de la sine o sa iau pastila de la doc ca nu mai pot. Nu pot nici sa ma uit la mancare cand am zile de astea.
Am citit la capitolele trecute ca aveti nevoie de "guru" . Pai omu meu ii ce va trebuie. Cand a aparut sangerarea eu m-am crizat, dar el a fost foarte calm. Mi-a facut programare la doctor si am mers impreuna. Acuma ca mi-e rau ma bibileste cu ceai si incearca sa-mi dea mancare. Se documenteaza ce as putea sa fac sa nu-mi mai fie rau.
La Isabella a citit tot ce i-a picat in mana legat de nastere si de metode de relaxare si in travaliu nu s-a agitat de loc. A stat langa mine tot timpul si n-a lesinat desi sange a fost din belsug.

Legat de panica, cei de la clinica unde merg eu au un mig ghid de sarcina care are informatii pentru gravide o sa-l pun pe mail-ul comun. Este in engleza din pacate insa cred ca poate ajuta.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 11+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Hmmm...cred ca Ana a intrat pe forum , vazut cate am rugat-o sa ne "ghiceasca" sexul lui bebi , a zis "ce nebune" si ne-a abandonat

Fericita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Ioana mami, aici iese fetita. Sa vdm, insa ce va spune domnul echo...

11

Mergi la inceput

fetita si pentru simona maris.
dar va anunt, dragele mele... nu luati de bun ce zice domnul test. mie mi-a iesit baiat, dar sper sa se insele!

11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Multumesc Ana...sa ai "scrisul aurit" ...poate am noroc si aflu maine...ufff ce mult e pana maine

Fericita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Ana..si eu???

Mergi la inceput

vmadelain, baietel.
pentru tine, o veste buna... sa speram ca va ramane asa!

11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

iertare..,,Ana ..am vazut tarziu
Multumesc mult
Facem cinste,desi sper sa te inseli
Vreau baiat

Mergi la inceput

allexxia, baietel iese, dupa test.

11

Mergi la inceput

Mirunam, nu ti-am raspuns? eu asa imi amintesc... daca nu, mai zi-mi o data cele necesare.
si da, vroiam sa ajung si acolo, la data de 8 mai, ma intorc din vacanta fix pe 7, deci.... trebuie sa dau si de baut, e ziua mea in perioada aia! deci v-ati scos limonadele!

11

Mergi la inceput