Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 7
diana.b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simona-maris Citat: citat din mesajul lui simona-maris http://www.youtube.com/watch?v=R6KhgAhO9F0 E un filmulet simpatic despre dezvoltarea bebelusului pe sapt foarte interesant... Diana..tu ai 8 sapt..pentru tine : http://www.youtube.com/watch?v=hNZ72NW-w68&feature=related Dar cred ca l-ai gasit tu,ca esti fata desteapta! |
mersi frumos!
stai linistita... am gasit filmuletul care mi se potrivea, dar am preferat sa vad totul, adica si trecutul, si prezentul, si viitorul
nu as fi fost eu daca ramaneam la stadiul de "prezent"
gabriella1 spune:
deci,sa nu credeti ca-s paranoica dijeaba.m-am uitat pi iutub , ceea ce am vazut acolo ptr 4 -5 saptamani nu semana cu ce-am vazut la endovaginala
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
mirunam spune:
Gabriela, tu in loc sa iesi la plimbare sa te relaxezi ca sa fii zen ai confruntat ecografia cu filmuletul??? Acu macar spune-ne si noua ce nu seamna ca sa te linistim
Simona, Vmadelain daca si voi votati pentru Cismigiu hai sa lasam asa ca sa fie totul clar. Daca se opune cineva renegociem Simona, multumim de filmulete
Doura, daca ne instigi venim noi la tine, acolo la fructe mult si creveti
Ana, daca esti din Bucuresti si vii la intalnire iti dai seama cate limonade o sa iei acasa Sa nu ma uiti si pe mine, stiu ca suntem stresante toate, dar deh, e curiozitatea prea mare.
Fug la cratita! Azi spanac cu ochiuri... numai bun la fierul meu marit
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui mirunam Gabriela, tu in loc sa iesi la plimbare sa te relaxezi ca sa fii zen ai confruntat ecografia cu filmuletul??? Acu macar spune-ne si noua ce nu seamna ca sa te linistim Simona, Vmadelain daca si voi votati pentru Cismigiu hai sa lasam asa ca sa fie totul clar. Daca se opune cineva renegociem Simona, multumim de filmulete Doura, daca ne instigi venim noi la tine, acolo la fructe mult si creveti Ana, daca esti din Bucuresti si vii la intalnire iti dai seama cate limonade o sa iei acasa Sa nu ma uiti si pe mine, stiu ca suntem stresante toate, dar deh, e curiozitatea prea mare. Fug la cratita! Azi spanac cu ochiuri... numai bun la fierul meu marit MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+ |
pai io am vazut ceva rotund si negru pe partea dreapta, am intrebat daca asta e embrionul, dr a zis da, io am inceput sa plang de bucurie si-am zis ca-i negru .Ea a zambit si-atat.
La mine nu se vedea cordon ombilical. poate nu se vede la endovaginala la 4 saptamani.stiu io?
Gabriela
douradoudou spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
pai io am vazut ceva rotund si negru pe partea dreapta, am intrebat daca asta e embrionul, dr a zis da, io am inceput sa plang de bucurie si-am zis ca-i negru .Ea a zambit si-atat. La mine nu se vedea cordon ombilical. poate nu se vede la endovaginala la 4 saptamani.stiu io? Gabriela "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
gabrielaaaaaaaaaaaaaa o sa ai un copil stresat pe bune ...si sa stii k e demonstrat ca stresul mamei are efecte asupra copilului..chilllllll...ce ai vazut tu era sacul gestational..la 4 sapt asta vezi si poate un punct pe acolo (ala e copilul)..mie la 5 sapt nu mi se vedea bb-elel decat sacul ..lasa youtube..depinde f mult de echograf..eu zic sa bei un suc de grapefruit de la mine ..iti dau si o muratura daca te calmeaza...
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 10+
douradoudou spune:
citat din mesajul lui diana.b fetelor, sincer, nu am rezistat si am baut o cafeluta mica, mica... asta e! |
daca nu era in cana din aia de jumatate de l e ok..2 cafele pe zi sunt permise(in cana normala de cafea ..nu de ceai sau supa)
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 10+
gabriella1 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui douradoudou
gabrielaaaaaaaaaaaaaa o sa ai un copil stresat pe bune ...si sa stii k e demonstrat ca stresul mamei are efecte asupra copilului..chilllllll...ce ai vazut tu era sacul gestational..la 4 sapt asta vezi si poate un punct pe acolo (ala e copilul)..mie la 5 sapt nu mi se vedea bb-elel decat sacul ..lasa youtube..depinde f mult de echograf..eu zic sa bei un suc de grapefruit de la mine ..iti dau si o muratura daca te calmeaza... Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si 10+ |
sar'na de suc,da-s plina.io, scobitoarea de 50 kile,am ajuns la 60 .azi am mancat continuu, iar acum bag o fructa,iau arefam-ul de seara (utrogestan)si adorm mergand.
maine dimineata plec la spital ptr perfuzie si echo,dar revin la fel de paranoica
pup mamicile, noapte buna si somn linistit!
Gabriela
crisuletzul spune:
neata fetele....am facut nani
1. gabriellla..... esti un fenomen pe 2 picioare!!!
2.sunt lesinata....vreau inghetata sunt in stare sa comit crima pt inghetata!!!!
eu nu mai beau cafea(nu suport mirosul de vreo 3 zile) dar in schimb nu am lasat de tot tigara!
Apropo de tigara.....daca e sa ne luam dupa calcule si para calcule si vb si sfaturi si chestii.....nicotina ramane in corp 6 luni.....asa ca data viitoare trebuie sa fie o sarcina premeditara si sa ma las de fumat cu 6 luni inainte sa raman gravida!
Am ajuns la 5 tigari pe zi....si asta nu din cauza ca mi-am impus eu....asa imi vine....:)......am mai tot timpul stare de greata si de somn,incat tare greu mai pot sa fiu atenta la altceva!
suntem prea paranoice in toate incat rad bebei de la noi din burtica de noi!!!
7+
simona-maris spune:
GabrielaTermina,fataStresezi bebe! Ma faci sa imi parau rau de filmulete!.Nu te lua dupa ce vezi pe net..offffffff...astea-s informative.Daca ti-a zis doc ca esti,,liniste-te