Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 8
Madanic spune:
Salut, am revenit dupa o scurta pauza. Mi-a fost rau ieri nenorocire. Ma tot imbarbatez ca mai am putin pana la 12 saptamani si apoi daca nu trece de la sine o sa iau pastila de la doc ca nu mai pot. Nu pot nici sa ma uit la mancare cand am zile de astea
.
Am citit la capitolele trecute ca aveti nevoie de "guru"
. Pai omu meu ii ce va trebuie. Cand a aparut sangerarea eu m-am crizat, dar el a fost foarte calm. Mi-a facut programare la doctor si am mers impreuna. Acuma ca mi-e rau ma bibileste cu ceai si incearca sa-mi dea mancare. Se documenteaza ce as putea sa fac sa nu-mi mai fie rau.
La Isabella a citit tot ce i-a picat in mana legat de nastere si de metode de relaxare si in travaliu nu s-a agitat de loc. A stat langa mine tot timpul si n-a lesinat
desi sange a fost din belsug.
Legat de panica, cei de la clinica unde merg eu au un mig ghid de sarcina care are informatii pentru gravide o sa-l pun pe mail-ul comun. Este in engleza din pacate insa cred ca poate ajuta.
Madalina
mami de
Isabella Andreea si
11+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
Ioana_Mami spune:
Hmmm...cred ca Ana a intrat pe forum , vazut cate am rugat-o sa ne "ghiceasca" sexul lui bebi , a zis "ce nebune" si ne-a abandonat![]()
![]()

Fericita
11+
ana_o spune:
fetita si pentru simona maris.
dar va anunt, dragele mele... nu luati de bun ce zice domnul test. mie mi-a iesit baiat, dar sper sa se insele! 
11
Ioana_Mami spune:
Multumesc Ana...sa ai "scrisul aurit"
...poate am noroc si aflu maine...ufff ce mult e pana maine
Fericita
11+
simona-maris spune:
iertare..
,,Ana ..am vazut tarziu
Multumesc mult

Facem cinste,desi sper sa te inseli![]()
![]()
![]()
Vreau baiat

ana_o spune:
Mirunam, nu ti-am raspuns? eu asa imi amintesc... daca nu, mai zi-mi o data cele necesare.
si da, vroiam sa ajung si acolo, la data de 8 mai, ma intorc din vacanta fix pe 7, deci.... trebuie sa dau si de baut, e ziua mea in perioada aia! deci v-ati scos limonadele!
11