Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

gabriella..bine ca spui altei fete sa nu fie paranoica cand tu dai pe afara!

de vecina e simplu......ii spui ca datorita sarcinii esti mai sensibila si ca nu mai suporti anumite mirosuri sau gusturi de mancare!nu are cum sa nu inteleaga!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_ladycat spune:

Mi-a confirmat sarcina si prezenta sacului gestational (0.96 cm). Acesta este aplatizat si nu rotund cum ar trebui sa fie. Mi-a spus ca "nu ii place" si ca nu se poate pronunta. Sa imi sun ginecologul si sa vedem ce pot face sa o ajut. Ginecologul a spus ca nu pot face nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

ana, si eu zic ca cel mai bine repeti eco peste cateva zile. Nu stiu c einseamna sac aplatizat. Ce a zis medicul? Stiu ca d eobicei e mai rotund, dar poate e mai mica sarcina decat crezi tu si nu s-a vazut bine.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 11+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Capitol nou: http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=60

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Ana, daca dai o cautare cu google images pe "ultrasound 5 weeks" ai sa vezi ca nu toti sacii sunt bombati si rotunjori. Ti-a zis ceva dr? Ca ar fi ceva in neregula?

10+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

gabriella..bine ca spui altei fete sa nu fie paranoica cand tu dai pe afara!

de vecina e simplu......ii spui ca datorita sarcinii esti mai sensibila si ca nu mai suporti anumite mirosuri sau gusturi de mancare!nu are cum sa nu inteleaga!

7+

nu,mami,i-am spus ca paranoia imi apartine exclusiv.La ea ,o sa vezi, nu-s probleme.e speriata acum dar io-s speriata mereu. Mai,cum vrei sa fiu la 102 ani,ha?Copiii se fac la 20 ani,nu ca mine ,dar asa a vrut DD !

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Ana ai numa 5 saptamani....mai asteapta cateva zile si refa echo.....sacul nu este rotund....depinde...eu zic sa nu intri in panica...sincer nici nu am auzit de asa ceva!

probabil au medicii o denumire...cum saculetul este mai lunguet.....duce spre forma de para....a dat medicul o denumire

banuiesc ca tu l-ai vazut.....cum arata?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liana.berbec

Fetelor,
Va mai cer o parere.

Mi-a incoltit mie in cap ideea ca avnd valorile beta f mari as putea avea sarcina gemelara. Poate aveti mai multa experienta voi.

Ziua 26 de la UM valoare 140
Ziua 35 de la UM valoare 4733
Ziua 37 de la UM valoare 8266

Progesteronul a iesit si el peste limita (53 si limita e 49).

Ce parere aveti?

6+

Ai toate sansele zic eu, depinde si cand ai ovulat. Consulta tabelul de www.advancedfertility.com/earlypre.htm" target="_blank">aici. Eu in z 29 de la UM am avut beta de 48. Ma consolez ca am citit ca beta mai mic poate fi semnul unei sarcini cu baietel

Victoria, mami de Anna Sofia, 10+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

ana_ladycat si eu sunt de parere sa refaci ecografia, eventual la unt alt doctor...

eu nu am mai auzit pana acum de acest lucru, deci nu te pot ajuta decat cu un sfat de genul: ce as face eu in locul tau...

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

la mine nu merge capitolul nou

la voi merge?

Mergi la inceput