Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 22
ana_ladycat spune:
Nici la mine nu merge subiectul nou. Ecografia o voi reface (daca va mai fi cazul) peste o saptamana.
Stie cineva in cazul in care sarcina se opreste din evolutie, in cat timp incepi sa o elimini? Adica in cat timp incepe sangerarea?
ana_o spune:
ana... uite, il sun eu pe doctorul meu si-l intreb ce inseamna sac aplatizat, sa vdm ce zice... si-ti spun raspunsul lui.
ca sa vdm daca merita stresul asta.
11
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_ladycat Nici la mine nu merge subiectul nou. Ecografia o voi reface (daca va mai fi cazul) peste o saptamana. Stie cineva in cazul in care sarcina se opreste din evolutie, in cat timp incepi sa o elimini? Adica in cat timp incepe sangerarea? |
uite ce-am gasit pe net:
Am 28 de ani .Sunt in a 9 saptamana de sarcina dupa DUM 19.07.09.
Bulentinul ecografic facut la 7 saptamani se prezinta in felul urmator: Sac gestional aplatizat, embrion unic bine idividualizat, vezica vitelina prezenta,centrala, tonica, 3mm, DSG:33mm 8 saptam. si 2 zile; CRL:7,6mm 7 sapt si 1 zi; BCE: 115 batai/min -117. Concluzie Sarcina uterina 7 sapt. in evolutie.
deci,linisteste-te !

Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
ana_o spune:
saculetz aplatizat... da, s-ar putea sa fie sarcina oprita in evolutie, dar asta nu se stie sigur decat peste 5 zile, o saptamana. of, ce rau imi pare. oricum, a mai zis ca embrionul e prea mic ca sa se vada bine, bine... de aceea e indicata o noua echo, la un interval de 5 zile.
roaga-te la Dumnezeu si sa speram ca vor trece repede 5 zile. of...
11
ana_ladycat spune:
| citat din mesajul lui crisuletzul Ana ai numa 5 saptamani....mai asteapta cateva zile si refa echo.....sacul nu este rotund....depinde...eu zic sa nu intri in panica...sincer nici nu am auzit de asa ceva! probabil au medicii o denumire...cum saculetul este mai lunguet.....duce spre forma de para....a dat medicul o denumire banuiesc ca tu l-ai vazut.....cum arata? 7+Era mai degraba ceva lung nu ceva oval... A reusit sa prinda doua poze cu el mai "lat" insa nu e exact cum se vede in alte imagini. A spus de aseamenea ca marginile trebuiau sa fie putin mai "in tensiune". |
ana_ladycat spune:
| citat din mesajul lui ana_o saculetz aplatizat... da, s-ar putea sa fie sarcina oprita in evolutie, dar asta nu se stie sigur decat peste 5 zile, o saptamana. of, ce rau imi pare. oricum, a mai zis ca embrionul e prea mic ca sa se vada bine, bine... de aceea e indicata o noua echo, la un interval de 5 zile. roaga-te la Dumnezeu si sa speram ca vor trece repede 5 zile. of... 11 |
Multumesc mult! Daca s-a oprit, cand voi sti? Trebuie sa am semne?
ana_o spune:
aplatizarea aia e, de fapt, lipsa inimioarei, din cate am inteles eu din discutia cu dr meu. adica nu s-au vazut bataile de inima. dar! asta nu inseamna ca nu exista, ci ca embrionul e prea mic ca sa i se vada inimioara! de aceea e si indicat ca prima echo sa aiba loc dupa 7 saptamani, cand se vede "omul" in toata splendoarea! ce daca arata ca un 9 intors, e om!!!
ana, fii optimista, e prea mic sa iti faci griji. cateva zile vor trece rpd. eu o sa ma rog pt inimioara lui, sa bata cu putere la uramtorul echo! 
11
gabriella1 spune:
Ana,linisteste-te ,mai ai rabdare cateva zile !sa vezi ca totul va fi bine !
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
ana_ladycat spune:
| citat din mesajul lui ana_o aplatizarea aia e, de fapt, lipsa inimioarei, din cate am inteles eu din discutia cu dr meu. adica nu s-au vazut bataile de inima. dar! asta nu inseamna ca nu exista, ci ca embrionul e prea mic ca sa i se vada inimioara! de aceea e si indicat ca prima echo sa aiba loc dupa 7 saptamani, cand se vede "omul" in toata splendoarea! ce daca arata ca un 9 intors, e om!!! ana, fii optimista, e prea mic sa iti faci griji. cateva zile vor trece rpd. eu o sa ma rog pt inimioara lui, sa bata cu putere la uramtorul echo! ![]() 11 |
Doctorita mi=-a spus ca nici nu se astepta sa vada embrionul pt ca e prea mica sarcina. Ma rog si eu ca totul sa fie ok. Sper. Asta e tot ce pot face.
Va multumesc tuturor pentru incurajari!

7+