Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 20
crisuletzul spune:
apropo de pofte...sunt innebunita dupa inghetata Dove!ieri atat de mult am carait la barbatumio ca imi trebuie ...incat a mers la selgros si mi-a cumparat 20 de bucati
si acum nu imi mai trebuie!!!
7+
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisuletzul Am vazut gabriella !!!te-ai mai linistit?....apropo...o perioada sa te obisnuiesti cu durerile de jos.....mai sunt datorate si faptului ca ti se intind ligamentele! ![]() 7+ |
cred ca mi se intind nervii si creste paranoia
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
crisuletzul spune:
Esti fenomen cu paranoia ta!!!Mai schimba placa,tu nebuno!!!
trebuie sa fi calma.....ca acum ii transmiti totul bebeului!!!si nu cred ca au loc 2 membrii in familie paranoici
!
7+
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui crisuletzul Esti fenomen cu paranoia ta!!!Mai schimba placa,tu nebuno!!! trebuie sa fi calma.....ca acum ii transmiti totul bebeului!!!si nu cred ca au loc 2 membrii in familie paranoici ! 7+ |
ma uit la Lolek si Bolek
Gabriela
gabriella1 spune:
http://www.cartoonlair.com/
Gabriela
ana_ladycat spune:
Fetelor, sunt foarte trista...Am fost la eco si saculetul este aplatizat, nu rotund. Sunt atat de suparata incat nici nu ma mai pot misca... A mai patit cineva asa? Astazi am 5 saptamani fix.
gabriella1 spune:
fetele,vreau un sfat ,daca se poate.
Scurt,tati nu mai am, iar mama e bolnava. Parkinson cu pierderea echilibrului,uneori.In fine. Am o doamna care vine si sta cu mama ,8 h/zi.De cand sunt insarcinata imi face si mancare din cauza unor mirosuri. In concluzie,nu ne lipseste nimic.
Problema e alta. O vecina de a mea ,pe care parintii mei au ajutat-o ,intr-un fel sau altul, se simte datoare fata de mama cel putin , si cum face cate ceva de mancare , aduce. Sincer, ma deranjeaza. Nu suntem in pragul saraciei, sotul meu are un salar de ofiter, salar am si io,dar mai mic
,iar mama are pensie de 1500 lei/luna-incluzand pensia de handicap. Deci,avem bani si ptr excentritati,daca vrem,uneori.
Cum sa fac, fara sa jignesc vecina, si sa-i spun sa nu mai aduca?Tocmai a venit iar si toata casa -mi miroase a usturoi si mi-e rau.
Gabriela
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui ana_ladycat Fetelor, sunt foarte trista...Am fost la eco si saculetul este aplatizat, nu rotund. Sunt atat de suparata incat nici nu ma mai pot misca... A mai patit cineva asa? Astazi am 5 saptamani fix. |
stai linistita, poate e normal. dr ce-a zis? lasa paranoia la o parte, e apanajul meu,exclusiv.
Va fi bine,ai incredere in DD.

Gabriela
mirunam spune:
| citat din mesajul lui ana_ladycat Fetelor, sunt foarte trista...Am fost la eco si saculetul este aplatizat, nu rotund. Sunt atat de suparata incat nici nu ma mai pot misca... A mai patit cineva asa? Astazi am 5 saptamani fix. |
Ana ce ti-a zis clar, ce scrie pe rezultat?
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
Joy21 spune:
Ecografistul ti-a explicat ce inseamna? Eu zic sa repeti eco peste cateva zile (eventual in alta parte) sa te lamuresti mai bine

Victoria, mami de
Anna Sofia,
10+ cu inimioaraSofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George