Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

apropo de pofte...sunt innebunita dupa inghetata Dove!ieri atat de mult am carait la barbatumio ca imi trebuie ...incat a mers la selgros si mi-a cumparat 20 de bucati si acum nu imi mai trebuie!!!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Am vazut gabriella!!!
te-ai mai linistit?....apropo...o perioada sa te obisnuiesti cu durerile de jos.....mai sunt datorate si faptului ca ti se intind ligamentele!

7+

cred ca mi se intind nervii si creste paranoia

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Esti fenomen cu paranoia ta!!!Mai schimba placa,tu nebuno!!!
trebuie sa fi calma.....ca acum ii transmiti totul bebeului!!!si nu cred ca au loc 2 membrii in familie paranoici!

7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Esti fenomen cu paranoia ta!!!Mai schimba placa,tu nebuno!!!
trebuie sa fi calma.....ca acum ii transmiti totul bebeului!!!si nu cred ca au loc 2 membrii in familie paranoici!

7+

ma uit la Lolek si Bolek

Gabriela

Mergi la inceput

http://www.cartoonlair.com/

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_ladycat spune:

Fetelor, sunt foarte trista...Am fost la eco si saculetul este aplatizat, nu rotund. Sunt atat de suparata incat nici nu ma mai pot misca... A mai patit cineva asa? Astazi am 5 saptamani fix.

Mergi la inceput

fetele,vreau un sfat ,daca se poate.
Scurt,tati nu mai am, iar mama e bolnava. Parkinson cu pierderea echilibrului,uneori.In fine. Am o doamna care vine si sta cu mama ,8 h/zi.De cand sunt insarcinata imi face si mancare din cauza unor mirosuri. In concluzie,nu ne lipseste nimic.
Problema e alta. O vecina de a mea ,pe care parintii mei au ajutat-o ,intr-un fel sau altul, se simte datoare fata de mama cel putin , si cum face cate ceva de mancare , aduce. Sincer, ma deranjeaza. Nu suntem in pragul saraciei, sotul meu are un salar de ofiter, salar am si io,dar mai mic,iar mama are pensie de 1500 lei/luna-incluzand pensia de handicap. Deci,avem bani si ptr excentritati,daca vrem,uneori.
Cum sa fac, fara sa jignesc vecina, si sa-i spun sa nu mai aduca?Tocmai a venit iar si toata casa -mi miroase a usturoi si mi-e rau.

Gabriela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_ladycat

Fetelor, sunt foarte trista...Am fost la eco si saculetul este aplatizat, nu rotund. Sunt atat de suparata incat nici nu ma mai pot misca... A mai patit cineva asa? Astazi am 5 saptamani fix.

stai linistita, poate e normal. dr ce-a zis? lasa paranoia la o parte, e apanajul meu,exclusiv.
Va fi bine,ai incredere in DD.

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:

Ana ce ti-a zis clar, ce scrie pe rezultat?

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:

Ecografistul ti-a explicat ce inseamna? Eu zic sa repeti eco peste cateva zile (eventual in alta parte) sa te lamuresti mai bine

Victoria, mami de Anna Sofia, 10+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput