Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 19
mirunam spune:
Alysa esti norocoasa. Din pacate la noi produsele organice nu sunt asa de cautate si preturile sunt exagerate uneori.
Siropul cu pricina este 10$ dar oricum un borcan tine cam o luna si sincer, e ceva sanatos asa ca nici nu mai conteaza.
In schimb la noi nu gasesti legume bio ci numai chestii arhi indopate cu chimicale... pana la urma mi-am pus sotul la gardinarit si am facut productia proprie dar lamai si portocale de exemplu nu am cum sa produc ![]()
Sotul meu nu a fost deloc incantat de sirop si isi punea zahar in cafea
.
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
douradoudou spune:
zaharul; brun e nerafinat nu stiu cat de cancerigen este..sau mierea...sau fructoza pe care o luam din fructe...
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
10+
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ral_eli eu fac chiftele la cuptor, deci ar trrebui sa iasa si crispy wings la cuptor iammm , cred ca fac o incercare maine ![]() 8+ |

Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
mirunam spune:
Ral eli, este cancerigen. Daca e de facut un top ar fi asa: indulcitori, zahar normal, zahar brun, miere, fructoza. Primul este cel mai rau. Daca vrei iti copiez din carte si explicatia stintifica, nu o mai tin minte ![]()
Cum faci chiftelele la cuptor???? Eu urasc chiftelele, mirosul lor, tot dar sotul e un mare amator. Viseaza chiftele... la cupto ma gandesc ca miros mai putin
.
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
gabriella1 spune:
gata,printre chiftelele voastre rezolvasi si cu celulele stem![]()
Gabriela
ral_eli spune:
te cred pe cuvant , nu-mi trebuie explicatia stiintifica 
amestecul de chiftele le faci dupa reteta clasica, doar ca in loc sa le prajesti le pui pe hartia de copt pe o tava si le bagi la cuptor. eu prima data le-am uns cu putin ulei dar nu se merita efortul asa incat dupa aceea le-am lasat neunse . sunt super bune si scapi de mirosul de prajeala si binenteles sunt dietetice
8+
crisuletzul spune:
Rusinica.....eu muncesc aici de imi sar capacele
si voi vorbiti de lucruri Sfinte!!!!
Pot sa zic ca de cand am ramas gravida nu suport sa mananc carne!!!!

si eu sunt fan ciulamalei de pui cu smantana
!!!
nu stiu daca ati auzit de lapte de pasare,asta mananc non stop! sunt in stare sa mananc dimineata la pranz si seara.....in rest poftesc la lactate.....inghetata si anumite fructe!!!
daca simt miros de prajeala ,mor!!!!numa bine imi tin omul departe de prajeli,oricum nu sunt sanatoase!
Dar LAPTELE DE PASARE raman No. 1!!!!!
7+
liana.berbec spune:
Fetelor,
Va mai cer o parere.
Mi-a incoltit mie in cap ideea ca avnd valorile beta f mari as putea avea sarcina gemelara. Poate aveti mai multa experienta voi.
Ziua 26 de la UM valoare 140
Ziua 35 de la UM valoare 4733
Ziua 37 de la UM valoare 8266
Progesteronul a iesit si el peste limita (53 si limita e 49).
Ce parere aveti?
6+
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisuletzul Rusinica.....eu muncesc aici de imi sar capacele si voi vorbiti de lucruri Sfinte!!!!Pot sa zic ca de cand am ramas gravida nu suport sa mananc carne!!!! ![]() ![]() si eu sunt fan ciulamalei de pui cu smantana !!!nu stiu daca ati auzit de lapte de pasare,asta mananc non stop! sunt in stare sa mananc dimineata la pranz si seara.....in rest poftesc la lactate.....inghetata si anumite fructe!!! daca simt miros de prajeala ,mor!!!!numa bine imi tin omul departe de prajeli,oricum nu sunt sanatoase! Dar LAPTELE DE PASARE raman No. 1!!!!! ![]() 7+ |
duamna,vazusi ca teoretic nastem in aceasi zi?practic ,la mine va fi mai devreme ca nu tre' sa intru in travaliu
Gabriela
crisuletzul spune:
Am vazut gabriella
!!!
te-ai mai linistit?....apropo...o perioada sa te obisnuiesti cu durerile de jos.....mai sunt datorate si faptului ca ti se intind ligamentele!
7+