Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 18
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui douradoudou eu pun miere si in cafea Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si 10+ |
Eu sunt paranoia alimentara si nu ma pot abtine...
Zaharul, brun sau nu, mierea, fructoza sau indulcitorii sunt toate cancerigene. Singurul indulcitor sigur este siropul de agave (un cactus)din pacate insa, la noi e o raritate, trebuie comandat, costa o caruta de bani, dar deh, cotizam ca e sanatos.
Consistenta este cea a mierii, poate un pic mai lichida iar gustul e ceva intre miere si caramel.
Fiind totusi "lichid" nu merge in toate aluaturile.
Eu am reale obsesii alimentare, sa nu va speriati de mine

MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
alysa26 spune:
iar am insomnii....deja sunt mai bine de 2 ore...
meyyyyyyyyyy...dar ce paranoice sunteti mai fetele...
noi care avem deja un copil nu mai e asa de grav nimik si parca totul e normal..bine in cazul meu cu petele de sange nu a fost normal ca m-am speriat dar asa in general vb...nu suntem asa panicate...
la mine a venit ieri mama as aca ma mai odihnesc si eu. dar totusi ce imi doresc e s a nu mai am insomni......
fetle eu de ex nu prea poftesc..chiar mi-e scarba de mancare, am avut stari de greata dese... la eric m-am ingrasat 16 kg si acum am ramas cu 3 de la sarcina..nu stiu cat pun acum ca vad ca mai nimik nu pap..abia mananc si fructe..nu imi place/trebuie nimik...
ce va indiviez ca intalnelile voastre...
fetele din us...hai sa ne vedem si noi!!!!!
mami fericita de
eric si
6+
gabriella1 spune:
e nromal sa mananc din ora in ora? acum mananc ,acum mi-e foame. si mananc tot ce-mi prieste ,acum bag o branzica de vaci cu zahar .
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
douradoudou spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mirunam
Eu sunt paranoia alimentara si nu ma pot abtine... Zaharul, brun sau nu, mierea, fructoza sau indulcitorii sunt toate cancerigene. Singurul indulcitor sigur este siropul de agave (un cactus)din pacate insa, la noi e o raritate, trebuie comandat, costa o caruta de bani, dar deh, cotizam ca e sanatos. Consistenta este cea a mierii, poate un pic mai lichida iar gustul e ceva intre miere si caramel. Fiind totusi "lichid" nu merge in toate aluaturile. Eu am reale obsesii alimentare, sa nu va speriati de mine ![]() MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+ |
am gasit asta: "Glucidele cu absorb#355;ie rapid#259; zaharoz#259;, siropurile de glucoz#259;-fructoz#259;, agave, ar#355;ar etc au index glicemic ridicat #351;i nu sunt sunt indicate a fi consumate în mod frecvent. Nu toate produsele bio sunt #351;i bune".
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
10+
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriella1 e nromal sa mananc din ora in ora? acum mananc ,acum mi-e foame. si mananc tot ce-mi prieste ,acum bag o branzica de vaci cu zahar . Gabriela "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Intre zahar si miere castiga mierea sa stii
Iei cumva progesteron? Eu cat am luat duphaston nu ma puteam opri in mancat. Cum am intrerupt a trecut.
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mirunam
Intre zahar si miere castiga mierea sa stii Iei cumva progesteron? Eu cat am luat duphaston nu ma puteam opri in mancat. Cum am intrerupt a trecut. MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+ |
da,ovule cu progesteron, 2 intravaginal si 1 oral,seara.la spital mai baga si cate un b6.nu pot manca miere ,dar poftesc la maragrina Unirea si nimeni nu-mi cumpara

Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
alysa26 spune:
doura exact...cu margarina..nici eu nu mai folosesc margarina deloc in casa, doar unt. aici este un ulei din struguri care il mai folosesc si de floare, in rest nimik.
miruna cu zaharul este ff corect. eu am avut o vreme zahar brun , apoi am ttrecut pe nectar de agave asa se cheama aici si s egaseste doar la magazine de organice. e ok ca pret 5$. si intr-adevar e ff sanatos. adevarul e c aeu nu consum zahar deloc..ffrar dar sotul bea cafea si am cumparat agave.
pot sa zic ca aici gasesti o gama larga de produse naturale si sanatoase totul e sa stii de unde sa le alegi...aici la mc sau kfc demult am terminat. adik stim cum s e prepara sau cum s e folosesc cartofii mai ales sunt adusi din rezerva de la armata care au cativa ani buni de congelare...
mami fericita de
eric si
8+
ana_o spune:
eu inainte de sarcina mancam, in medie, 2 mese/zi. asa mi-era felul si nu am reusit nicicum sa mananc mi mult. dupa ce am ramas, chiar daca mi-era in permanenta rau, daca nu mancam, mi-era si mai rau... iar acum sunt constanta, mananc la 3 ore, putin, ce mi-e pofta. mese multe, dar cantitativ mai reduse.
11
ral_eli spune:
eu fac chiftele la cuptor, deci ar trrebui sa iasa si crispy wings la cuptor
iammm , cred ca fac o incercare maine
8+