Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 17
douradoudou spune:
nu cred ca o sa-ti treaca durerea de ovar cu no-spa pt k ala e pt contractii..aum ref la mancare: toate ca toate dar sa nu aud de kfc sau alte junk food..nu sunt de acord deloc cu asa ceva ..bombe calorice pline de mizerii..(nu va suparati pe mine dar eu sunt anti porcariile astea)...ah si inca ceva...eu nu mananc carne de porc si i-am convins si pe parinti ca nu e ok deloc...poate incercati si voi ceva mai bun..maca pt bb-eii vostri
..
..daca tot muriti de pofta faceti voi crispy things in casa ca nu e greu deloc
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
10+
ral_eli spune:
eu mi-am promis ca ma tin departe de dulciuri si am reusit pana sapt asta, cand in fiecare zi am mancat cate ceva dulce, nu mult dar ...
si in dimineatza asta m-am certat bine si am promis solemn ca numai pun gura , ajung la servici si vine un coleg cu o farfurie plina de prajiturici (isi serba ziua), toata numai pt mine.
offf , am cazut iar in pacat
eu deja sunt grasutza
la 1.64 m am 65 kg!
o sa ma fac cat casa! 
8+
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui douradoudou nu cred ca o sa-ti treaca durerea de ovar cu no-spa pt k ala e pt contractii..aum ref la mancare: toate ca toate dar sa nu aud de kfc sau alte junk food..nu sunt de acord deloc cu asa ceva ..bombe calorice pline de mizerii..(nu va suparati pe mine dar eu sunt anti porcariile astea)...ah si inca ceva...eu nu mananc carne de porc si i-am convins si pe parinti ca nu e ok deloc...poate incercati si voi ceva mai bun..maca pt bb-eii vostri .. ..daca tot muriti de pofta faceti voi crispy things in casa ca nu e greu delocAlexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si 10+ |
Subscriu referitor la carnea de porc, eu pacatuiesc de cateva ori pe an cu o scaricia sau slaninuta, in rest urasc carnea de porc.
Despre junkfood, ai dreptate dar vad numai cicken roll-uri in fata ochilor

Eu mai am un pitic, cat mai putin zahar sau deloc. Am incercat sa il inlocuiesc cat pot cu siropul de agave dar nu merge la toate din pacate...
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
ana_o spune:
pe mine ma baloneaza produsele de la KFC si de la Mac, dar cum prind ocazia, cum "bag". Aripioarele de la kfc sunt in top, cu sosul de usturoi... si langa, cartofi de la mac cu sour cream. mmmmmmmm!
iar pentru mai tarziu, ca acum am mancat, repet portia de slaninuta, ou fiert, ceapa verde si branza. iam-iam!
fetelor, cate pofte...
si nu va mai spun ce abia astept sa mananc in italia, saptamana viitoare....

11
douradoudou spune:
eu pun miere si in cafea
..zahar doar in prajituri...limonada+mere..ceai+miere...salate de fructe +putina miere...mai folosesc si zahar brun(din ala umed )..
si
10+
mirunam spune:
Am uitat... crispy = prajit deci tot un fel junk food, fpoarte nesanatos.
Incercati niste aripoare la cuptor puse pe gratar, nu in tava. Ies super crispy si daca le si condimentati bine devin ca cele de fast food doar ca sunt sanatoase
.
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
gabriella1 spune:
mey,carne nu pot manca neam iar inainte intram in sevraj fara .mancam cu tonele,numai carne de oras,obligatoriu vanata
-glumesc- pui si porc.
acum bag in mine cartofi parca-s neam cu guit si cam 2-3 cepe pe zi .
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
douradoudou spune:
da e prajit dar macar e prajit in ulei..aia la kfc & others folosesc un fel de margarina lichida(margarina este egala aproape cu plasticul ca formula chimica)..si nu mai spun ca o folosesc de 100 de ori deci va dati seama ce catastrofa..niic eu nu zic sa mancati prajit in fiec zi dar mere din cand in cand ..macar noi folosim ulei vegetal si il arncam apoi...off imi vine sa
numai cand ma gandesc la mirosul ala de mc si kfc..
si
10+