Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 16
mirunam spune:
Sunteti geniale cu eclerele problema e ca imi ploua in gura deja... 
Doura ma mut si eu langa tine, ai eclere, sucuri, shawarma, pesti si fructe de mare si unde mai pui ca e si mai cald decat la noi 
Daca imi iese reteta postez. Eu oricum o sa ma chinui sa o fac light, cu ciocolata neagra si cat mai putin zahar.
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
gabriella1 spune:

lasati eclerele cu huzbandul meu nn-ajunge inainte de 2 acasa !

Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
rala spune:
diana, pai... tu nu vezi cum e la noi gravidele? una tipa ca o doare ovarul alta tipa ca prea n-o doare nimic...
Sincer... eu am inteles ca o sa ne ingrasam exact atat cat trebuie. ca cele slabi se vor ingrasa 20 de kile si peste si gele mai rotunde se vor ingrasa mai putin. Nu am decat exemplul sorei mele care a inceput sarcina cu vreo 50 de kile, schelet ambulant toata viata si a terminat cele 40 de saptamani la peste 74 de kile. Dar la 3 luni de la nastere avea 60, si la alte 3 luni revenise la greutatea ei. Acum e chiar mai slaba ca o alearga fii-su ca pe maricica puica.
Eu chiar sunt ingrijorata... adica manac suficient: paine multa (mai multa decat mi-e felul), fructe zilnic, proteine (cefe si scaricica, la inceput aveam o pasiune pt slaninuta), cartofi prajiti (aseara dupa ce am postat consortul m-a dus la mac si am mancat doar eu 2 portii mari de cartofi cu ketch-up).Adica n-o fi suficient???
9+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
douradoudou spune:
eu am 56 acum ![]()
![]()
![]()
..probabil 55 fara haine si pantofi
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
10+
ana_o spune:
haha, rala, esti de-a mea.. si eu am pofte din astea "nesanatoase"! ![]()
slaninuta chiar am "bagat" zilele trecute... cu ceapa din gradina lui tata, oua tot de la gaina lui tata, branza si restul din piata![]()
vreuna din voi... tine post? sau nicio sansa in pregnacy?
11
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_o haha, rala, esti de-a mea.. si eu am pofte din astea "nesanatoase"! slaninuta chiar am "bagat" zilele trecute... cu ceapa din gradina lui tata, oua tot de la gaina lui tata, branza si restul din piata vreuna din voi... tine post? sau nicio sansa in pregnacy? 11 |
Si pe mine si pe mine!!! Eu as manaca numai Chicken roll de ma MC si scaricica. Merge si o slaninuta cu branza

Ma duc sa mananc...
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
rala spune:
Ma omorati!!!! Si kfc? eu as manca numai chestii crispi si foarte picante.
Slaninuta cu paine proaspata
si cartofi prajiti cu mujdeeeeeeeeeeei.
9+
-- Don Herold
BraveGirl spune:
O sa ma aveti pe constiinta 
eu sunt o
si voi vorbiti numai de mancare.
Nu mai mancati branza din piata. oricat de buna e, mai bine cumparati de la magazin, din aia ambalata, facuta din lapte pasteurizat. Nici sunculita nu mananc, ca nu e preparata termic
...dar mi-e pofta, mai ales cu ceapa rosie 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
11+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
rala spune:
asa e Bravegirl. Si eu m-am bucurat cand am reusit sa scap de obsesia cu slaninuta. Si la salamul crud uscat am renuntat. Cu greu...
9+
-- Don Herold
gabriella1 spune:

teeeeeeeeeerminaaaaaaaaaaaaati!
deci,ma doare ovarul.dar ma doare de nu mai pot!am luat nos-pa dar nu prea trece
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"