Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 15
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_o piersici??? are cineva??? mi-e o pofta........................ ![]() 11 |
mi-am cumparat eu zilele trecute si erau negre in interior...pe afara aratau ff bine erau tari
dar si gustul era de plasticDoamne ai grija si de noi
9+
gabriella1 spune:
deci azi sunt linistita, deocamdata![]()
il stresez pe domnul sot cu eclere si grape fruit si bietul imi tot "ezplica" VIRGULA ca e in bilant si ajunge mai tarziu. asa ca n-am timp inca de paranoia ca-mi ploua in gura 
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
douradoudou spune:
vreu si eu sa fac eclere ..am nevoie de cantitate ca sa ma satur
..am terminat cu rapefrit si am trecut pe prajituri![]()
..si am jos vis a vis de bloc un restaurant de prajituri si sucuri de fructe(naurale stoarse in fata ta)..am si vreo 3 locuri de unde se cumpara sharma pe strada noastra...mi-e f frica ca o sama ingras mai mult decat la ultima sarcina..

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
10+
ana_o spune:
anca... baiat da ca faci din 5.03.2011 pana in 24.09.2012.oricum, exclus sa concepi in primele trei luni de la 5 martie incolo.... si la fel, exclus inainte cu 3 luni de 24.09.2012. undeva in intervalul asta e sansa de reusita.
11
rala spune:
Neata fetele, eu am inceput ziua foarte bine. Mi-a venit asa intr-o doara sa ma urc pe cantar si ce credeti??? Arata 62 de kile. (Eu aveam la primele teste 68, cu vreo 3 peste media mea de confort). M-am fatait pe langa cantar (e defect dom'le!) m-am dezbracat si cantarit iar: 61.8.
Io-s fericita dar domnul mi-a promis ca ma trece pe regim de ingrasare ca cica nu-i normal sa hraneasca corpul meu doar din rezerve, 2 fiinte.
Voi cum stati? Ar trebui sa ma ingrijorez?
9+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui douradoudou vreu si eu sa fac eclere ..am nevoie de cantitate ca sa ma satur ![]() ![]() ![]() Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si 10+ |
tu vrei sa ma mut pe strada ta?
Gabriela
diana.b spune:
va tot aud vorbind de eclere si de prajituri
......... eu de fel sunt pofticioasa
......... acum insa, sunt in stare sa poftesc si la pietre ![]()
dar de dimineata m-am cam ingrijorat: cantarul imi arata deja cu 2 kg mai mult si mi-am zis........ ca ar trebui sa ma controlez mai mult, altfel unde o sa ajung
voi cum stati cu greutatea ?!?!?!
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui diana.b va tot aud vorbind de eclere si de prajituri ......... eu de fel sunt pofticioasa ......... acum insa, sunt in stare sa poftesc si la pietre dar de dimineata m-am cam ingrijorat: cantarul imi arata deja cu 2 kg mai mult si mi-am zis........ ca ar trebui sa ma controlez mai mult, altfel unde o sa ajung voi cum stati cu greutatea ?!?!?! |
io tre' sa pun fro 20 kile sa se cunoasca ceva

Gabriela
diana.b spune:
eu sunt ingrijorata ca ma ingras
si rala e ingrijorata ca a slabit.....
nici nu stiu ce sa mai zic! 

8+
ana_o spune:
eu sunt inca subponderala... sper sa se mai "puna", odata cu lunile care vor trece. oricum, vreo 2 kg am pus si eu.
11