Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 14
ana_o spune:
mirunam, iese baiat.
dar ma gandesc(ai cam acelasi calcul ca si mine, ca suntem in 82 amandoua), ca sigur iesea baiat daca era conceput in anul 2009. pt k si la mine "da" baiat, dar eu simt ca parca e fata....
11
ana_o spune:
liana, vezi ca e invers, la femei din 4 in 4 si la barbati din 3 in 3. verifica acum.
aaaa, si m-am uitata pe calendarul chinezesc, daca aveti 27 de ani si ati conceput bb in luna feb, ies fetiteeeee! iuhuuuu...

11
beatrice75 spune:
gabriella1si pe mine ma doare ovarul, uneori ambele si tot la fel, mi-a zis ca este normal.Ma balonez!
Ce tot vorbiti voi de test?Care cum il face?Ana?Acum un an mi-a calculat si mie cineva tot la fel, ziua mea de nastere si cea a sotzului si cica iese fata. Om vedea.....Si cand voi avea eu vreo 38, atunci voi face si baiat![]()
10+
douradoudou spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
pai ai doar unu si ne intrebi daca vrem? ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
pai numai unul mai am
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
10+
crisuletzul spune:
fetel....azi am inaugurat prima voma
!!! Am zis ca voi scapa de ea!!!
Pe cand sa ma spal pe limba.....se intampla chestiunea!!!
gabriella,iti visez ovarul!:)......este normal sa te doara!eu am un chist de 6cm pe ovarul strang si ma doare cel drept:)...mai ales cand stranut sau ma intind!Fii mah o data fericita si lasa grijile pt cele care au motive sa isi faca! pup gagico!!!
miruna........

....am baunat de vreo 3capitole ca vin si eu la intalnire!!!
Azi ma simt ff rau!Limonada nu mai beau ca ma doare stomacul....ai trecut pe grapfruit!
va pup si o zi minunata!!!
7+
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_o mirunam... scuza-ma ca nu ti-am raspuns, eu asa am crezut.... ![]() 11 |
Ana, multumeeeeeeeesc
!!! In sfarsit cineva care zice ca e baiat
!!! Eu incerc din 2009 dar nu a mers... Macar o raza de speranta ca o sa am 3 baieti. Daca nu e baiat, pana nu fac 3 nu ma las oricumEsti pe lista intalnirii! Eu vin cu limonada
Gabriella, care este paranoia zilei? Cam subtirel... sa stii ca si pe mine ma dor ovarele de cand am ramas insarcinata, dar bebele e ok. Eu de doua zile sunt foarte optimista. Nu stiu de ce dar am o siguranta nebuna ca e totul ok. Asta e influenta doctorului care face sa para totul asa usor si sigur...

Doura, dupa ce ne tot amagesti cu fructele incepi si cu eclerul, nici macar eclere, ci unul singur impartit in 65 de bucati
. Macar din astea gasim si noi Eu am incercat weekendul trecut sa fac amandine homemade si a fost un dezatru. Weekendul asta fac eclere
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisuletzul fetel....azi am inaugurat prima voma !!! Am zis ca voi scapa de ea!!! Pe cand sa ma spal pe limba.....se intampla chestiunea!!!gabriella,iti visez ovarul!:)......este normal sa te doara!eu am un chist de 6cm pe ovarul strang si ma doare cel drept:)...mai ales cand stranut sau ma intind!Fii mah o data fericita si lasa grijile pt cele care au motive sa isi faca! pup gagico!!! miruna........ ![]() ![]() ....am baunat de vreo 3capitole ca vin si eu la intalnire!!!Azi ma simt ff rau!Limonada nu mai beau ca ma doare stomacul....ai trecut pe grapfruit! va pup si o zi minunata!!! 7+ |
Crisuletul
. Stiu, si Sashenka a zis ca vine dar nu stiati inca datele si am zis sa nu va oblig sa veniti 
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+

de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)