Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 12
andreeacc spune:
Buna dimineata, gravidute!
eu una nu prea pot tine pasul cu voi, o zi nu am intrat pe aici si deja ati scris 2 capitole.
sarcina usoara noilor "colege"!
ptr mine e ok ora 10.Mirunam il iei si pe Emanuel?
va pup si sper ca astazi sa va pot tine companie.
Andreea, mami de baiat
si
11+ cu 
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
beatrice75 spune:
Nu mai pot sa ma tzin dupa voi, eu sunt mai batrana, voi niste sfarleze. Va scriu dimineatza si seara cand vinsde la serviciu deja va gasesc cu un alt capitol
10+
pissi78ro spune:
Buna dimineata, fetelor.
Eu sunt bine. Parca nu ma mai doare spatele, doar sanii ii am umflati si durerosi. Nu stiu daca e bine sau rau. O iau asa cum vine, zi de zi, ma bucur ca a mai trecut cu bine o zi.
Va pup.
La multi ani! pentru toti George si Georgiana
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui letzy81 Nu va speriati de semnatura va rog! Va citesc de multa vreme dar mi-era teama sa nu va speri asa ca doar v-am citit. Dar am si eu o rugaminte mare Ana,sotul vrea baiat foarte tare si nu mai avem rabdare pana la echo.Toata familia il necajeste spunandu-i ca o sa fie tatic de fetita! Pt mine chiar nu conteaza ce o sa fie,numai sa fie sanatos! Nu vreti sa stiti cate medicamente iau +injectie pe zi! Eu 28.02.1981 sotul 16.02.1981 bebe conceput in februarie,in luna noastra ![]() FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap 11+ |
Da, asa sunt barbatii mereu. Vor baieti, dar daca au apoi o fata si un baiat, sunt innebuniti dupa fata, de chichineatza aia mica il invarteste dupa degete cum vrea ea!

10+
beatrice75 spune:
Miruna, cand este intalnirea mai exact?
Ai si primit rezultatul de la bitest sau mai dureaza?
10+
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirunam Referitor la intalnire hai sa alegem o ora...10 e ok? Mai devreme e prea devreme si venim din toate colturile orasului. Mai tarziu? Unde ne vedem, la intrarea principala mi se pare cel mai simplu... in fata foste Primarii. MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+ |
De acord

Doamne ai grija si de noi
9+
mirunam spune:
Andreea, il iau si pe Emanuel. Sper ca il iei pe Sebastian, cu ocazia asta se revad si ei. Emanuel a fost foarte incantat cand i-am povestit ![]()
Beatrice, azi mi-au recoltat sange iar rezultatul il am peste 10 - 14 zile lucratoare. Ecografie nu am mai facut la ei ca facusem la Badea. Tu ai fost multumita de ecografia facuta la el? Mie mi s-a parut ok, tousi mai fac si una 4D saptamana viitoare, am o scuza, dezlipirea placentei de tinut sub control 
Cand mai mergi la control? Eu am programare pe 6 mai.
Intanirea este pe 8 mai la ora 10.00 in Parcul Cismigiu. Ramane asa ... si gata ca daca votam fiecare chestie pana pe 8 nu ne hotaram. Cum nu o sa stam doar 10 minute, cele care au copii micuti si nu se incadreaza sau cele mai somnoroase
vor fi asteptate, la nisipare probabil ![]()
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
mirunam spune:
O sa fac o listuta pe prima pagina cu cele care vin la intalnire. Nu de alta dar sa stim cat stam sa asteptam
. Cele cu copii maricei nu au sanse sa stea la intrarea prea mult ![]()
Nu va tin minte pe toate si sa iau capitolele vechi la rand e complicat asa ca, cine nu este pe lista ma trage de maneca sau trimite un Pm. 
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
sugubina spune:
Neata dragelor,
Azi am o zi de concediuuuu...stau si eu mai mult degeaba. Va salut de la salatica de fructe cu portocala, capsuni si banana!
sugubina
+7