Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

olteanca mea, iti ies baieti... si in 98 si acum, deci...? pozitiv sau negativ?

11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

liana, acum am vazut ca e 99, nu 98... depinde cand in 98... jumatate din 99 iese fata, jumatate baiat.

11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

ana,
am avut ultima menstra in 22 mai 99 si am conceput cel mai probabil in 3-4 iunie 99. Ar fi trebuit deci sa fie fata?

Liana

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Nu va speriati de semnatura va rog!
Va citesc de multa vreme dar mi-era teama sa nu va speri asa ca doar v-am citit.
Dar am si eu o rugaminte mare Ana,sotul vrea baiat foarte tare si nu mai avem rabdare pana la echo.Toata familia il necajeste spunandu-i ca o sa fie tatic de fetita!
Pt mine chiar nu conteaza ce o sa fie,numai sa fie sanatos!
Nu vreti sa stiti cate medicamente iau +injectie pe zi!
Eu 28.02.1981
sotul 16.02.1981
bebe conceput in februarie,in luna noastra

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Neata burtici.Bine ai venit Letzy, iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

ana,
Dar m-ai dat pe spate cu calculul asta. Ca incerc sa-l descifrez si nu pot. Stiam si eu ca aduni la anul nasterii mamei 3 si la anul nasterii tatalui 4. Unuu zic ca de fapt se adauga la anul conceptiei nu la anul nasterii. Dar la cum calculezi tu nu-mi iese in niciun fel.

Liana

6+

Mergi la inceput

La multi ani , celor care isi serbeaza azi ziua de nume.

10+

Mergi la inceput

Fetele nu v-ati trezit inca?

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Neata'

La multi ani sarbatoritelor de azi!

Eu nu prea m-am trezit, sincer asa ca revin mai tarziu cand voi fi capabila de o discutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata burtici!!

Letzy, bun venit! Sa ai bebe sanatos si la termen!

Rala, da, eu merg la dr. Steriu. De ce???

Ana, am verificat si nu mi-ai facut calculul . Sorry ca insist... dar curiozitatea a pus stapanire pe mine. Eu 22.07.1982 sotul 02.11.1972

Eliza, scuze de data, modific!

Gabriella, m-ai omorat cu ovarul mai apropriat de copil

Azi am fost la bitest. M-au bagat in ceata cu intrebarea despre kilograme. Eu nu ma cantaresc niciodata. De unde sa stiu acum cate kg am. Mereu am avut 53 dar acum am luat ceva... asa ca am scris 57, sper sa nu influenteze.

Referitor la intalnire hai sa alegem o ora...10 e ok? Mai devreme e prea devreme si venim din toate colturile orasului. Mai tarziu? Unde ne vedem, la intrarea principala mi se pare cel mai simplu... in fata foste Primarii.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+

Mergi la inceput