Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Ce bine ca a scapat Crinuta, de acum sa stea linistita sa dea numai din degete la calculator

Buburuza, mai, o rezolvi tu cumva, doar n-o sa ramana copilu' fara acte.
M-a uns la suflet urarea ta...pana cand am realizat ca e joi...of

16+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Ce bine ca e totul in regula cu Crinuta, abia o asteptam sa revina aici printre noi.

Klarisse graviduta 15+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Uraaaaa pt crinuta!!!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Crina, Doamne Doamne are grija de toti si de toate burticile. Ma bucur ca totul a mers ok

--------------------------------------------------
In al , sunt in 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Yey, felicitari pentru Crina

Sabina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Am si eu o intrebare pentru mamicile de-a doua, treia oara... Pe mine ma panicheaza asta. Vream sa va intreb de cordonul ombilical care ramane atasat de bebel dupa nastere... E greu sa ai grija de cordon? Am auzit ca sunt si niste pampersi speciali pe care ii putem cumpara...

Voi cum ati reusit pana ce a picat cordonul?

Sabina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Ce bine ca a scapat Crinuta, de acum sa stea linistita sa dea numai din degete la calculator

16+ si mamica de Bianca

Vine week-end-ul si la voi! Numai maine nu-i poimaine! I-am urat Larei, ca si la ea si la mine week-end-ul incepe de azi, iar sambata e prima zi lucratoare! Pe dos

20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Citat:
citat din mesajul lui eveline

16+ si mamica de Bianca

Vine week-end-ul si la voi! Numai maine nu-i poimaine! I-am urat Larei, ca si la ea si la mine week-end-ul incepe de azi, iar sambata e prima zi lucratoare! Pe dos

20+

Wow, zau?! Chiar n-am stiut. Atunci week-end placut fetelor!

16+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sabu_dk

Am si eu o intrebare pentru mamicile de-a doua, treia oara... Pe mine ma panicheaza asta. Vream sa va intreb de cordonul ombilical care ramane atasat de bebel dupa nastere... E greu sa ai grija de cordon? Am auzit ca sunt si niste pampersi speciali pe care ii putem cumpara...

Voi cum ati reusit pana ce a picat cordonul?

Sabina 18+

Cordonul ombilical (buricul) care ramane nu e foarte lung si se usuca pe zi ce trece. Cu un pic de grija pica repede. La fetita mea a picat inca pe cand eram in spital (am nascut cu cezariana si am stat o saptamana). Intr-adevar sunt scutece speciale, cele "new born" care sunt un pic decupate in zona buricului, cumva pampersul sa nu stea peste el. Pe vremea cand am avut mic primul bebe nu existau sau nu stiam eu de existenta lor...cert e ca m-am descurcat foarte bine si cu cele existente.
Asta sa fie ultima ta grija, zau...e practic o bucatica de carne nevascularizata care se usuca si pica. In spital m-a sfatuit ca s-o tamponez zilnic cu vata cu spirt, ajuta la uscare....nu trebuie sa stea mult in mediu umed sau cu microbi...nu cred ca e cazul la niciuna din noi.

16+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Buna Burticutele mele dragi,

Crina bravo, ne bucuram ca esti bine, te asteptam cu detalii.

Ddanagh, inca tinem pumnii stransi, bafta multa la amino

Andra

Si pentru toate burticile

Ioana, 19+

Mergi la inceput