Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Kiti ai idee cand incep reducerile la astia? Ca vreau tare sa vin.

Aaaa..acum a vazut neuronu' gravid ca in iunie..
Klarisse graviduta 15+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Klarisse, astia sunt doar online, comanda din Franta. Nu au magazin in Romania. Deci poti sa comanzi linistita si de la Iasi, fara sa vii aici, desi te primim cu bucurie

Kiti, 15+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Am zis eu ca sunt dusa..., am confundat cu Kiabi care e in Bucuresti..de asta vroiam sa vin asa in forta.

Klarisse graviduta 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pianna

Fetelor, am vrut de mai multa vreme sa va intreb.
Mai are cineva eruptie de cosuri? Inainte mai aveam si eu cate unul mic, pe ici pe colo, dar de vreo luna si mai bine sunt ca un vulcan. Noroc ca eu nu afectez traficul aerian.
Oare sa le bazai, sa le dau cu o crema speciala sau sa astept sa treaca criza?

13+

AAA, pianna, stai linistita! Eu am avut asemenea eruptii inca din primele saptamani de sarcina! Si am citit ca este normal pt unele gravide - hormonii ce sa le facem...

Eu zic sa nu te complici cu cine stie ce creme speciale pt acnee ca nu stiu daca e voie. eu le mai tratam din cand in cand cu crema de galbenele!
acum vad ca s-au mai potoilt, lucru care tare ma bucura!

danaisa20 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Am vrut sa bag o comanda si vad ca nu exista Romania pe lista tarilor unde livreaza..Stii ceva de asta Kiti?
In ritmul asta eu nu mai muncesc deloc:))

Klarisse graviduta 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Dragutelor, vreau sa va spun ca se pare ca incurajarile vostre au ajutat-o pe Crina! Am aflat ca a scapat cu bine ! Detaliile ni le va povesti personal, maine cand o asteptam aici cu toate bunatatile din lume!

Ddanagh bafta multa si tie azi la amnio!

danaisa20 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Uraaaa pentru Crina. O asteptam cu drag.
Ionela, blugii imi plac tare mult, am cautat si eu ieri toata ziua, dar nu am gasit nici macar o pereche. Dar m-am ales cu o rochita

mamica de fetita si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Uraaaa pentru Crina. O asteptam cu drag.
Ionela, blugii imi plac tare mult, am cautat si eu ieri toata ziua, dar nu am gasit nici macar o pereche. Dar m-am ales cu o rochita

mamica de fetita si 16+

Gasesti la Unic, e un stand cu blugi, e vechi acolo, eu de-acolo mi-am luat, 95 de lei - e langa standul unde era Mirandi inainte, daca stii. Au mai multe modele de blugi pt. gravide, din astia cu bata elastica si au si fuste cu bata, eu am vrut sa-mi iau una, dar nu aveam timp sa probez cand am fost ultima data prin zona.

Lora, mami de Iustina si 21+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Lara , deocamdata sunt linistita in ceea ce priveste actele lui bebe... poate usor inconstienta!? Bebe va avea dubla cetatenie: romana si libaneza, pentru ca tati e libanez. Libanul are ambasada aici, asa ca pasaportul libanez va fi usor de obtinut. In cazul in care nu voi gasi nicio alta varianta, vom merge la ambasada Romaniei in Abu Dhabi si vom aplica pentru viza de Romania, urmand sa ii obtin actele lui bebe din Romania.

Asa cum spuneam, cea mai apropiata ambasada este cea din Abu Dhabi, insa este o problema: super autoritatile din Romania au decis ca rezidentii Omanului trebuie sa se adreseze pentru orice problema ambasadei Romaniei din Arabia Saudita. Asta este o tampenie tipic romaneasca, din urmatoarele motive: 1. Ryadul este mult mai de parte - geografic - de Oman decat Abu Dhabi: 2. pentru a ajunge in Ryad imi trebuie viza, iar viza nu se obtine deloc usor. Plus ca sincera sa fiu nu sunt deloc curioasa sa vizitez Arabia Saudita... Am vorbit insa cu cineva de la ambasada din Abu Dhabi care mi-a promis ca - pana nasc - imi va gasi o solutie... poate o derogare in baza careia sa pot obtine actele prin intermediul celor de la Abu Dhabi.

Cam asta e situatia... nu prea roz! Sunt sigura insa ca si tu si eu vom gasi o solutie!

Week-end placut

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Pianna, si eu - ca si Danaisa - am avut cateva saptamani "explodate". Aratam ca un licean cu hormonii tropaind si fornaind! Intre timp mi-au trecut cosurile si fata imi arata ok. Nu am folosit nicio crema speciala, mai ales ca dr. mi-a recomandat ca, in timpul sarcinii, sa nu experimentez creme sau lotiuni noi, ci sa le folosesc pe cele cu care tenul s-a obisnuit dinainte de sarcina.

Cat ma bucur ca Crinuta e bine! iuhuuuuuuuuuuuu

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Lora, multumesc mult. Asta inseamna ca sambata iar o sa am desfat.. Sper sa-mi gasesc si eu o pereche de blugi, ca nu o sa-mi mai vina mult timp pantalonii care ii am.

mamica de fetita si 16+

Mergi la inceput