Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 5
kiti2205 spune:
Scuzati lipsa, am fost la masa![]()
Uraaaaa pentru Crinuta!!!!!!!!! Te asteptam cu detalii 

DDanagh - si pe tine, sunt sigura ca e totul bine.
Klarisse, inseamna ca iar au sistat livrarile catre Ro. Noi mai faceam comanda printr-o tipa, adica ne-am facut cont si trimiteam pachetul cadou catre ea, in Franta, apoi ea ni-l expedia in Ro. Daca te intereseaza si nu ti se pare prea complicat, iti dau mai multe detalii pe PM sau mess.
Kiti,
15+ si mami de Vlad 15.05.2006
ionela.n spune:
Burtici, iata si bebelusul nostru, la eco de 13 sapt. Acum suntem mai mari, avem 15 sapt si 3 zile 
http://picasaweb.google.ro/105791852560755416762/Diverse#5462937032327796146
in a doua poza de pe primul rand sunt talpile bebelusului 
--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 15+
ddanagh spune:
Multumesc tuturor de incurajari 
Crina ma bucur ca esti bine. Sa ai o sarcina usoara de acum inainte, si sa nasti la termen un bebe sanatos.
Eu stau cuminte in pat, ma cam doare burta. Iau no spa, scobutil si, din pacate, si augumentin antibiotic ca a fost nevoit domn dr sa ma intepe de 3 ori.
Am fost doua fete in salon pt amnio. Cealalta fata a scapat in 2 minute, fara mare bai. Eu nu prea am avut noroc. De emotii mi s- a contractat f tare uterul, a incercat sa- mi bage acul si ma durea rau, asa ca m- a anesteziat, am adormit un pic pt putin timp si asa a reusit.
Faza haioasa a fost cand incercau sa ma trezeasca l- au chemat si pe sot sa vada bataile inimii lui bebe dupa interventie ( asa e procedura), eu nu am realizat unde sunt si i- am zis " iubeste- ma si pe mine putin" la care tantile alea de acolo cica " nu, nu, nu aici".
Aniast pe tine cat timp te- a durut burtica?
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
17 + cu un mare dolofan
Bells spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Burtici, iata si bebelusul nostru, la eco de 13 sapt. Acum suntem mai mari, avem 15 sapt si 3 zile ![]() http://picasaweb.google.ro/105791852560755416762/Diverse#5462937032327796146 in a doua poza de pe primul rand sunt talpile bebelusului ![]() -------------------------------------------------- In al , sunt in 15+ |
Dragul de el, ce bine sta acolo la caldurica

Ioana,
19+
Bells spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ddanagh Multumesc tuturor de incurajari ![]() Crina ma bucur ca esti bine. Sa ai o sarcina usoara de acum inainte, si sa nasti la termen un bebe sanatos. Eu stau cuminte in pat, ma cam doare burta. Iau no spa, scobutil si, din pacate, si augumentin antibiotic ca a fost nevoit domn dr sa ma intepe de 3 ori. Am fost doua fete in salon pt amnio. Cealalta fata a scapat in 2 minute, fara mare bai. Eu nu prea am avut noroc. De emotii mi s- a contractat f tare uterul, a incercat sa- mi bage acul si ma durea rau, asa ca m- a anesteziat, am adormit un pic pt putin timp si asa a reusit. Faza haioasa a fost cand incercau sa ma trezeasca l- au chemat si pe sot sa vada bataile inimii lui bebe dupa interventie ( asa e procedura), eu nu am realizat unde sunt si i- am zis " iubeste- ma si pe mine putin" la care tantile alea de acolo cica " nu, nu, nu aici". Aniast pe tine cat timp te- a durut burtica? Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 17 + cu un mare dolofan |
BRAVOOOOOOOO, multa sanatate sa ai grija de tine si de bebic,

foarte tare faza cu sotul tau

Ioana,
19+
ionela.n spune:
Bells, multumesc la fel si voua. E ingerasul meu mic 
Ddanagh, bine ca a trecut si ai scapat de amnio. Stai la caldurica si odihneste-te 
--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 15+
Klarisse spune:
Ionela felicitari pentru bebelin, este foarte foarte frumos.
Ddanagh ma bucur ca s-a terminat cu bine, mortala faza cu sotul tau..

Klarisse
graviduta 15+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
maya71 spune:
Va
burticute dragi!
Eu sunt bagata 'pana in gat' in hartoage... si 'colac peste pupaza' trebuie sa o ajut si pe prietena mea cea mai buna sa/si gaseasca alt stupisor (apartament cu chirie)... s/au certat proprietari (sot/sotie) intre ei si... proprietareasa vrea sa se mute acolo...noroc ca are hartie la mana si chiria data cu martori.
E neagra de suparare mititica si nu pot s/o las...
Asa ca... daca aveti nevoie de mine... sunt prin preajma... nu zbor prea departe de voi ca mi s/ar face prea dor si nu pot...
Va aduc multe
sa va bucurati si voi asa cum ma bucur eu de ele.