Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Crinuta, stiu ca ai avut multe de indurat dar eu ma bucur ca tu si bebelusa sunteti ok si sunt sigura ca totul va fi bine cu voi pina la capat.
Banuiesc ca luni nu te mai interneaza, doar control si perfuzie dupa care esti libera sa te intorci acasa, nu?

-------------------------------------
cu burticuta bleo de 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

crina_s multa sanatate si odihneste-te cat mai mult.

www.flickr.com/photos/carola456/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

E fetita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Totul ok. Revin imediat cu detalii, ca am putina treaba.

Kiti, 15+ si mami de Vlad 15.05.2006

Felicitaaaaari!!!

Lora, mami de Iustina si 21+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Dragelor va multumesc mult pentru incurajari si pentru urari. Sunteti minunate!
m_au ajutat mult gandurile voastre bune.
Eu sunt acasa doua zile, caci luni ma intorc in spital.Sunt bine, ma doare un pic dar va fi bine. Acum sunt foarte obosita ca nu am dormit mai mult de 2, 3 ore pe zi cu tot cu noapte. Maine va povestesc mai multe.
Am vazut ceva vesti minunate: DDANAGH felicitari pentru amnio.
KITI felicitari pentru fetita.
Se pare ca si la mine a ramas fetita. Am sa-mi schimb semnatura maine ca nu mai pot de somn.
VA PUP DULCE SI VA SERVESC CU TORT CUMPARAT CA NU AM AVUT TIMP SA VA FAC EU UNUL>

17+

crina cu

Crina, bravo, felicitari! Multa sanatate sisarcina usoara, ma bucur ca e totul ok!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maricicutz

buna dimineata
fetele cu bb2, am si eu o intrebare..s-a discutat acum cateva capitole de alaptat si eu desi stiam cat de important este nu am reusit sa o alaptez pe ili decat 6 luni (apoi iar am facut crizele mele de rinichi, cu febra mare si medicamente si a trebuit sa renunt)-dar oricum, ii dadeam si completare pt ca nu aveam lapte indeajuns...cele care aveati lapte suficient imi puteti spune daca in timpul sarcinii ati baut mult lapte sau ati mancat branza si alte lactate? eu la ili nu am reusit sa beau mult lapte si nu stiu daca si asta a influentat faptul ca nu am avut suficient..de data asta nu vreau sa dau gres, vreau sa ii dau lui bb cat de mult se poate..
si mai am o intrebare: voi gasiti pe hartia igienica secretie, dar mai mult decat de obicei? mie mi se intampla destul de des, zilnic, as putea spune, si mai ales dupa ce stau cateva ore in picioare-ca daca ma duc cu ili in parc eu stau dupa ea si nu ma asez deloc..scuze daca s-a mai discutat acest aspect dar eu nu am retinut..
un we placut va doresc la toate....pupici

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2
foto

Eu am baut cand o alaptam pe Iustina cam 1-2 l de lapte pe zi, simteam nevoia sa beau, deja il cunosteau vanzatoarele de la supermarket pe sotul meu, caruia, de cum intra, ii ziceau: iar v-a trimis sotia dupa un bax de La Dorna?
Secretii am obs. si eu mai multe in ultima vreme, dar e normal, atata vreme cat nu sunt urat-mirositoare.

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

lorag, ai alaptat-o mult pe iustina? daca asta e un secret atunci sa ma pun pe baut lapte..mersi de raspuns
pupici

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Crinuta ma bucur ca ai trecut cu bine de interventie
Iti doresc multa sanatate tie si bebelusei
M-am gandit la tine si abia asteptam sa vii cu vesti
Ai grija de tine si de bebe si nu face altceva decat ceea ce-ti spun medicii
Iti trimit multi si un buchet de

asteptat cu optimism
http://picasaweb.google.com/100715852548040390541/NOI2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maricicutz

lorag, ai alaptat-o mult pe iustina? daca asta e un secret atunci sa ma pun pe baut lapte..mersi de raspuns
pupici

foto

Am alaptat-o pana la 1 an si 1 luna, cand, din cauza unei pneumonii cu complicatii, am fost internata eu in spital o saptamana. Daca nu era asta, o mai alaptam pana la 2 ani.
Secretul e sa bei multe lichide, nu musai lapte, ceaiuri pentru stimularea lactatiei, galactogil...sunt persoane care au oricum lapte, sunt persoane care au mai putin - eu am facut parte din ultima categorie, nu mi-au curs sanii niciodata, n-am avut surplus, insa a fost indeajuns pentru a o hrani pe ea.

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hello fetele,

crina, imi pare f bine ca esti acasa si te simti bine. te-am trecut de aseara cu carucior roz . Stai cumintica, asculta sfatul medicului si bafta luni la control.

chichiutza, ehee, daca mama omida nu a dat gres pana la urma tb sa dai de baut , daca nu, dau eu

Va urez un week-eng placut! Hai iesiti la plimbare sa va mandriti cu burticile!

Pup toate fetele

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

CAP 42

Mergi la inceput