Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 19
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crina-s Dragelor va multumesc mult pentru incurajari si pentru urari. Sunteti minunate! m_au ajutat mult gandurile voastre bune. Eu sunt acasa doua zile, caci luni ma intorc in spital.Sunt bine, ma doare un pic dar va fi bine. Acum sunt foarte obosita ca nu am dormit mai mult de 2, 3 ore pe zi cu tot cu noapte. Maine va povestesc mai multe. Am vazut ceva vesti minunate: DDANAGH felicitari pentru amnio. KITI felicitari pentru fetita. Se pare ca si la mine a ramas fetita. Am sa-mi schimb semnatura maine ca nu mai pot de somn. VA PUP DULCE SI VA SERVESC CU TORT CUMPARAT CA NU AM AVUT TIMP SA VA FAC EU UNUL> ![]() ![]() ![]() 17+ crina cu ![]() |
Neatza!
Bravo Crina, ca ai trecut cu bine.
dar de ce trebuie sa mai stai in spital nu e suficient repausul de acasa? 
13+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw#
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui office Lucianna_83: Vreo sugestie pentru weekend? (la ferma ne-a placut) ![]() ![]() ![]() TINA, cu (21+) si fetita(2 ani) |
Nu prea am idei, cred ca mergem in parc, noi de obicei mergem in spate la Palatul copiilor, pentru ca sunt locuri si pentru pitici asa mici
13+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw#
lucianna_83 spune:
Eu am intrat repede sa citesc ca sa fiu la zi si sa va urez un week-end minunat, relaxant si cu vreme buna. 

13+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw#
chichiutza spune:
Buna dimineata dragutelor! Apare si cafeaua, mai cu intarziere asa!![]()
Azi la micul dejun avem voie orice ne face placere, omletica, cremvusti, branza cu rosii, cornulete, croissante, placintele cu mere si neaparat un mega pahar cu lapte!
Felicitari fetelor pentru carucioarele colorate si pentru bebeii veseli si activi! Eu azi am program de voie, maine am un botez la o colega, trebuie sa ma concentrez spre dulap sa vad cu ce ma imbrac! Greu moment! Apoi trebuie sa merg pentru pensat si manichiura, apoi maine poate imi fac si freza! Asadar nu-mi vad capul e treaba! ![]()
Distractie placuta tuturor!

Cristina
16+
chichiutza spune:
Madutza, e posibil ca mama omida sa aiba totusi o tara de experienta! ![]()
Peste o luna mai merg la eco si vom afla sigur, pana atunci pauza!

Cristina
16+
carola spune:
am si eu o intrebare. voi mancat somon afumat? mie imi place sa mananc dimineata in weekend dar stiu ca in sarcina nu este recomandat sa mananci peste crud.
www.flickr.com/photos/carola456/
crina-s spune:
Buna dragelor
Ce dor mi-a fost de voi!
Ma bucur tare mult ca sunteti bine.
Cand am ajuns ieri acasa am vazut la tv cazul cu cele doua gravidute care au facut cerclaj la sp cfr 2 din bucuresti si m-am ingrozit.
Eu am fost norocoasa caci totul a decurs bine.
M-am internat miercuri cand mi s-au facut analize si pregatiri pentru operatie.Am fost cazata intr-un salon cu inca 6 gravidute. Nu am dormit decat 2 ore in prima noapte intrucat colegele de camera erau foarte vorbarete si dupa ce s-au potolit una a inceput sa sforaie ingrozitor, cainii de afara latrau, asistentele pe hol se certau nu stiu cu cine....
A doua zi am fost luata la sala de opertaii la ora 7.30. Mi s-a facut o perfuzie, dupa care m-au suit pe masa. Mi-au facut o injectie cu diazepam cu nu mai stiu ce si am adormit instant.M-am trezit pe o targa in sala de langa cea de operatii si o asistenta se uita la mine si ma intreba daca sunt ok.
M-au dus la salon si acolo veselie mare: fetele vorbeau tare, aveau si viziatori......Mi s-a dereglat sonda urinara cand am fost pusa in pat si a trebuit sa mi-o scoata ca deja faceam pipi in pat.
Din nou mi-au pus perfuzie cu glucoza si sulfat de mg care a durat vreo 8-9 ore. Cica e foarte important sa nu curga mai repede ca poate avea reactii adverse.
A venit seara si din nou aproape fara somn. Cred ca max 3 ore am putut dormi.
A treia zi dimineata eram cheauna de oboseala. Doctora m-a mutat intr-un salon de doar 5 persoane si a fost mai bine.
Cel mai frica ii era doctorei ca nu am putut sa urinez timp de 6 ore deloc. Mi-a scos mesa si dupa inca o ora am reusit. Cred ca ma inhibasem de la sonda, de la mesa....Am trecut si de asta.
Bine dupa multe injectii, perfuzii, vene sparte si duluri a hotarat doamna doctor ca pot merge acasa in we dar doreste sa vin lun i pentru a-mi face inca o perfuzie si inca un control. Eu avand dureri foarte mari in saptamana dinaintea operatiei de la colica renala mai trebuie sa vedem cum mai reactioneaza rinichii.Am niste dilatatii destul de mari pe rinichi si am facut si o mica infectie urinara, deci nu din cauza interventiei trebuie sa mai stau in spital.
Doamna doctor a fost super de treaba, la fel si asistentele. Bine toata medicatia mi-am cumparat-o sinura pentru ca nu aveau nimic in spital, pana nici siringi nu aveau.
Cam asta a fost experienta din spital. Sper ca nu v-am plictisit.

ps please schimbati-mi si mie culoarea caruciorului pe prima pagina in roz.
17+
crina
cu
maricicutz spune:
buna dimineata
fetele cu bb2, am si eu o intrebare..s-a discutat acum cateva capitole de alaptat si eu desi stiam cat de important este nu am reusit sa o alaptez pe ili decat 6 luni (apoi iar am facut crizele mele de rinichi, cu febra mare si medicamente si a trebuit sa renunt)-dar oricum, ii dadeam si completare pt ca nu aveam lapte indeajuns...cele care aveati lapte suficient imi puteti spune daca in timpul sarcinii ati baut mult lapte sau ati mancat branza si alte lactate? eu la ili nu am reusit sa beau mult lapte si nu stiu daca si asta a influentat faptul ca nu am avut suficient..de data asta nu vreau sa dau gres, vreau sa ii dau lui bb cat de mult se poate..
si mai am o intrebare: voi gasiti pe hartia igienica secretie, dar mai mult decat de obicei? mie mi se intampla destul de des, zilnic, as putea spune, si mai ales dupa ce stau cateva ore in picioare-ca daca ma duc cu ili in parc eu stau dupa ea si nu ma asez deloc..scuze daca s-a mai discutat acest aspect dar eu nu am retinut..
un we placut va doresc la toate....pupici
mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2
foto
Fistiq spune:
Buna dimineata si un weekend de vis va doresc sa aveti!
Azi, noi avem program de curatenie si ce ramine odihna. Eventual o plimbarica si o inghetata. Inca un pic si ajung la 1 tona de inghetata mincata in ultima luna ![]()
Din ce stiu eu, pestele nu e recomandat in sarcina pt ca cica ar fi poluat cu mercur (cel oceanic). Pe linga asta, somonul afumat pt ca e crud/ semi-crud poate fi infestat cu paraziti. Bine... depinde si de unde e procurat, daca e verificat, etc.
Mai bine de mine ca eu nu maninc de nici o culoare peste, nu puneam gura nici inainte si cu atit mai putin acum. Sunt innebunita dupa icre, dar de cind cu sarcina am renuntat si la astea. O sa recuperez eu. ![]()
-------------------------------------
cu burticuta bleo de 17+

fetita(2 ani)