Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 18
kiti2205 spune:
Crinuta, bine ai revenit! Ma bucur ca e totul bine.
La multi ani!
Kiti,
15+ si mami de Vlad 15.05.2006
office spune:
Fetelor daca tot a venit vorba despre carucioare, puneti-mi si mie unul albrastru dupa DPN. Multumesc!
TINA,
cu
(21+) si
fetita(2 ani)
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 E fetita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Totul ok. Revin imediat cu detalii, ca am putina treaba. Kiti, 15+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Felicitari! sa fie sanatoasa!!!

13+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw#
office spune:
| citat din mesajul lui office Fetelor daca tot a venit vorba despre carucioare, puneti-mi si mie unul albrastru dupa DPN. Multumesc! TINA, cu (21+) si fetita(2 ani) |
Multumesc frumos! Ah, ce mandra sunt!

TINA,
cu
(21+) si
fetita(2 ani)
office spune:
| citat din mesajul lui kiti2205 E fetita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Totul ok. Revin imediat cu detalii, ca am putina treaba. Kiti, 15+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Felicitari pentru fetita! Ai facut pereche...ca si mine..doar putin invers! sa fie intr-un ceas bun!
TINA,
cu
(21+) si
fetita(2 ani)
office spune:
Lucianna_83: Vreo sugestie pentru weekend? (la ferma ne-a placut) 

TINA,
cu
(21+) si
fetita(2 ani)
office spune:
| citat din mesajul lui Andreea82 Multumim de capitol nou! Pup toate fetele ![]() Multumim de sfaturi Kiti. E binevenit orice sfat din partea burticilor care sunt deja mamici. Eu cel putin nu am idee, decat din ce am mai vazut sau auzit pe la prietene, dar daca bebelinul ar putea veni cu nishte instructiuni de utilizare ar fi minunat |
Andreea, buna asta cu instructiunile de utilizare
Noua la iesirea din maternitate ne-au dat niste instructiuni scrise iar daca iti mai cumperi si o carte si pui multa, multa dragoste si rabdare sa stii ca reusesti sa-l folosesti bine!
TINA,
cu
(21+) si
fetita(2 ani)
office spune:
| citat din mesajul lui Mari-Mariuk Buna ziua fetelor! Am spus la sfarsitul saptamanii trecute ca maine merg la eco...am trecut azi pe la cabinet sa vad de a ramas valabil si...era destul de libera dna dr, asa ca l-am luat pe al meu sot si l-am vazut pe bebe!!!!!!!!!! Maaaaareeee dansator, nu a mai dormit ca data trecuta. Si...ce credeti ca ne-a aratat intai al nostru bebe??? Bijuteria!!! Avem putza!!!!!!!!! Mariuk 16+ |
Bravo, bravo, bravo!
TINA,
cu
(21+) si
fetita(2 ani)
office spune:
| citat din mesajul lui Clabuc Buna fetelor, N-am mai apucat sa va citesc de ceva timp pentru ca am fost foarte ocupata la servici si acasa chiar n-am apucat sa deschid calculatorul. Am fost luni, pe 19 la echo morfo-fetala la Iosup si e sigur fetita, deci o sa mai am o mica motata in casa Sper sa mai reusesc sa recuperez din capitolele necitite ca sa ma pun la curent cu noutatile, ca tare mult scrieti. ![]() Va pup pe toate si la multi ani tuturor ce-si sarbatoresc onomastica astazi! ![]() ![]() ![]() LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 16+Poze Clarinda |
Felicitari pentru fetita!
TINA,
cu
(21+) si
fetita(2 ani)