Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Kiti bafta la eco, te asteptam cu vesti minunate.
Crina la multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si sa ai un bebe minunat.

Eu sunt literalmente ingropata in hartii, sunt super agitata, insa am intrat sa va zic ca mi-a venit rochita, este superba, daca va place puteti sa o comandati linistite, arata foarte foarte bine.

Klarisse graviduta 16+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Hello ladies!

Nu am mai intrat de mult sa mai scriu cate ceva, insa citesc pe nerasuflate cand apuc sa vad ce mai faceti, ce mai ziceti, fetite, baietei, no-spa, haine, chestii-trestii...etc.
Ma bucur ca sunteti sanatoase si sper sa ducem cu bine la capat Odiseea.
Pt fetele din Bucuresti, vroiam sa spun, apropos de haine pt gravidute, ca venind dimineata catre serv, mereu ma oresc la stop langa Sf. Gheorghe si vad un magazin pe colt care se cheama ceva de genul... "Haine pt pitici si gravidute". A intrat cineva pe acolo sa vada ce au? Trebuie sa ne orientam klumea. E pacat sa dam pe haine cat nu fac! Daca ajunge cineva pe acolo sa dea un semnal sa stim ce branza mai au si aia acolo.

Multu frumu! si va urez o primavara minunata la toooate!
15+

Ghiocela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Apropo de haine pt gravidutze...am mai vazut ceva dragut si rezonabil ca pret, aici in Tulcea: pantaloni de primavara-vara cu partea aceea elastica special pt burtica, la doar 60 ron. materialul este super dragut, semana cu cel de jeans, doar ca e mai subtire (nu stiu exact cum se numeste). Oricum croiala pantalonilor este super, si cred ca pot fi folositi si dupa ce apare bebe... La urmatorul salariu poate reusesc sa imi iau.
Mariuk 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

L-am trimis pe Spock pe mailul comun!

Felicitari Laalyy si Mariukk!!

lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

E fetita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Totul ok. Revin imediat cu detalii, ca am putina treaba.

Kiti, 15+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Bravooo Kiti! ce frumos! tu o sa ai parte de pereche, iar vlad va fi protector cu surioara lui mai mica!

danaisa20 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Kiti felicitari pentru printesa, sa fie sanatoasa si voi sa va bucurati de ea.

Klarisse graviduta 16+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Dragelor va multumesc mult pentru incurajari si pentru urari. Sunteti minunate!
m_au ajutat mult gandurile voastre bune.
Eu sunt acasa doua zile, caci luni ma intorc in spital.Sunt bine, ma doare un pic dar va fi bine. Acum sunt foarte obosita ca nu am dormit mai mult de 2, 3 ore pe zi cu tot cu noapte. Maine va povestesc mai multe.
Am vazut ceva vesti minunate: DDANAGH felicitari pentru amnio.
KITI felicitari pentru fetita.
Se pare ca si la mine a ramas fetita. Am sa-mi schimb semnatura maine ca nu mai pot de somn.
VA PUP DULCE SI VA SERVESC CU TORT CUMPARAT CA NU AM AVUT TIMP SA VA FAC EU UNUL>

17+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Multumesc
Inca nu imi vine sa cred. Imi doream tare mult sa fie fetita, dar dupa ce am patit anul trecut, am zis sa nu mai emit pretentii de astea, sa ma rog doar sa fie bine.
Dr mi-a zis ca e totul ok, DPN-ul a ramas fix acelasi - 10.10.2010 - m-a stresat un pic masuratoarea pliului nucal - are 2.11mm, dar el m-a asigurat ca este f bine pentru varsta asta, ca oricum, important este sa fie sub 3mm, osul nazal este la locul lui, are 130g, CRL 10cm.
Vinerea viitoare primesc si rezultatele de la TT sange.

Tati e fericit ca poate o sa semene si cu el cineva , sora si cumnata-mea dau de baut ca in sfarsit au cui sa cumpere rochite, iar eu am un ranjet intins de la o ureche la alta. Sa vedem ce parere are si Vladu, ca el cam comandase un fratior

Va pup

Kiti, 15+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Kiti, crina, bravo, ingrosati randul carucioarelor roz, ca prea erau in minoritate saracutele!!!

13+

Mergi la inceput