Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabu_dk

Magdy, eu nu sunt in masura sa dau sfaturi, ca nici nu sunt in Romania, si asta e si prima mea sarcina, deci nu am experienta... Insa stiu ca toate suntem alaturi de tine, si iti trimitem numai ganduri bune. Apropos, "La Multi Ani" pentru sot .

Sabina 18+

Mersi mult, esti o draguta .
Eu cu gandurile si ingrijorarea mea si uitasem ca e ziua lui.
A sunat maica-mea pe la 10 si mi-a spus:" Da' eu vreau sa vorbesc cu Michael", dar eu zic : " da ce ai tu de vorbit cu el?"- "pai eu vreau sa vorbesc cu el"- "pai zi-mi mie ca voi si asa nu va intelegeti unul pe altul"(unul vorbeste romana iar celalalt germana), la care ea zice: "pai vroiam sa-l felicit de ziua lui" - iar eu de colo " da ce-i 22?" Deci va dati seama ca nici nu mai stiam in ce data suntem...

Si apropo, nici eu nu sunt in romania, sunt in Belgia, la o aruncatura de bat de tine.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 15+ cu

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Magdy, imi pare rau pt starea ta.
Fii optimista si gandeste-te ca atunci cand o sa vii in Romania o sa ai ocazia sa te relaxezi si sa mananci bunatati autohtone. Nu stiu daca asta ajuta cu ceva, dar m-am gandit ca poate te binedispun putin

Fetelor, mi-a zis cineva ca cica nu am voie sa fac baie in cada cat sunt insarcinata. Stiti ceva legat de asta?

--------------------------------------------------
In al , sunt in 15+

Sa stii ca numai la bunatatile de acolo mi-e gandul si cand ma gandesc ca prind si "Inaltarea", poate face mama cozonac.

Si legat de baia in cada, eu stiam ca primele luni si ultimele luni nu e voie in cada sau in cazul in care ai probl cu contractii si chestii dintr-astea.

Acum 15+ cu

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Ionela, chiar te rog sa-mi spui unde este magazinul asta. O sa dau o fuga intr-una din zilele astea. Mai trebuie sa ajung si in Mall Baneasa sa vad si ce este pe acolo.Daca nu imi place nimic, ramane sa-mi fac eu ceva.

Pe bebe nu l-am mai simtit de marti. Este drept ca atunci cand l-am simtit a fost dupa un stranut puternic, dar nu-i timpul pierdut. Pana la 9 luni, tot sa-l simt.

uta28 este 15+

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Mie imi place sa fac baie in cada. Apa prea calda oricum nu pot folosi ca eu am tensiunea mica de cand ma stiu si apa fierbinte si aburii din baie imi cresc tensiunea, ametesc si ma doare inima.

In ultima vreme fac dus, dar vroiam sa stiu ce anume spuneti si voi pentru ca imi place sa lenevesc in cada

In al , sunt in 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:

Fulguta, n-ai gasit nimic de gravidute?
In al , sunt in 15+

Of, am cautat weekendul trecut pantaloni si sutiene pt gravidute. Am gasit doar la Debenhams (si de unele si de altele), dar in niste standuri foarte mici, cu numar limitat de modele si marimi (adica 2-3). La Kiabi as vrea sa mai ajung, poate am ma mult noroc. Dar mi se par foarte putine magazinele pe domeniul asta.
In sfirsit, mi-am luat si eu o pereche de pantaloni si una de jeansi pt gravide, foarte comozi si chiar frumosi, si mi-am luat un sutien alb si unul negru pentru perioada sarcinii.
Ma intreb cum se decurca fetele din celelalte orase?

-------------------------------------
cu burticuta bleo de 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Fulguta, iti trimit detaliile despre magazin mai pe seara, sotul stie mai bine numele si stie sa explice mai bine. Eu nu cunosc foarte bine orasul si strazile. Stiu doar ca e in zona Natiunile Unite

In al , sunt in 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clabuc

Multumesc mult fetelor, sunteti niste dragute, ca de obicei si va iubesc mult!

Mie chiar imi pare bine ca o sa am tot fetita pentru ca vad cat de frumos e sa ai una, sa te pupe tare-tare, sa se priveasca si sa se admire in oglinda cand o probez cu cate o rochita, sa te ia de gat si sa se uite asa de dragalas in ochii tai de aproape ca iti dau lacrimile ... si as putea continua asa la nesfarsit. Nu zic ca nu sunt si baieteii asa, dar eu am fetita si e minunat. Si ma gandesc ca vom fi cele mai bune prietene din lume. Ieri i-am facut pentru prima data codite, era asa de dulce, poate ii fac poze in week-end sa va arat si eu fetita mea ce mare s-a facut.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 16+

Poze Clarinda

Clabuc, ai scris asa frumos ca m-a apucat dorul de fie-mea, abia astept sa ma duc la 4 s-o iau de la gradinita!

Lora, mami de Iustina si 21+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Citat:

Fulguta, n-ai gasit nimic de gravidute?
In al , sunt in 15+

Of, am cautat weekendul trecut pantaloni si sutiene pt gravidute. Am gasit doar la Debenhams (si de unele si de altele), dar in niste standuri foarte mici, cu numar limitat de modele si marimi (adica 2-3). La Kiabi as vrea sa mai ajung, poate am ma mult noroc. Dar mi se par foarte putine magazinele pe domeniul asta.
In sfirsit, mi-am luat si eu o pereche de pantaloni si una de jeansi pt gravide, foarte comozi si chiar frumosi, si mi-am luat un sutien alb si unul negru pentru perioada sarcinii.
Ma intreb cum se decurca fetele din celelalte orase?

-------------------------------------
cu burticuta bleo de 17+

Fistiq, greu cu hainele pe-aici...era un magazin care avea haine si pt. gravidute, dar s-a desfiintat acum vreo 3 luni... Dar eu tot am mai gasit cate ceva, pe ici, pe colo...problema e ca as vrea un pantalon mai elegant, nu blug, din asta special pt. gravide si nu gasesc defel. Asa ca o sa port blugii la serviciu pana... nu mai zic!!! Si trec direct la fuste cand se incalzeste. Ma uitam ieri pe oferta la takko, au niste fuste cu siret in talie, cica...oare nu ne-or fi bune?

Lora, mami de Iustina si 21+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Mersi mult, esti o draguta .
Eu cu gandurile si ingrijorarea mea si uitasem ca e ziua lui.
A sunat maica-mea pe la 10 si mi-a spus:" Da' eu vreau sa vorbesc cu Michael", dar eu zic : " da ce ai tu de vorbit cu el?"- "pai eu vreau sa vorbesc cu el"- "pai zi-mi mie ca voi si asa nu va intelegeti unul pe altul"(unul vorbeste romana iar celalalt germana), la care ea zice: "pai vroiam sa-l felicit de ziua lui" - iar eu de colo " da ce-i 22?" Deci va dati seama ca nici nu mai stiam in ce data suntem...

Si apropo, nici eu nu sunt in romania, sunt in Belgia, la o aruncatura de bat de tine.

Acum 15+ cu

Cei trei Palmieri

Da, ametita sunt! Nu am vazut ca esti in Belgia ...

Dar imi place sa vad ca ai aceleasi "issues" cu sotul ca si mine: al meu sot e danez, mama nu vb decat franceza, germana si rusa. Se inteleg la perfectie... Da' maica-mea a inceput sa invete Engleza de cand ne-am logodit, si acuma chiar se inteleg ei doi. Eu cu soacra-mea stam si mai bine: eu nu vb daneza, soacra nu vb DECAT daneza . Ne intelegem de minune .

si be strong.

Sabina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:

Magdy, imi pare rau pt starea ta.
Fii optimista si gandeste-te ca atunci cand o sa vii in Romania o sa ai ocazia sa te relaxezi si sa mananci bunatati autohtone. Nu stiu daca asta ajuta cu ceva, dar m-am gandit ca poate te binedispun putin

Fetelor, mi-a zis cineva ca cica nu am voie sa fac baie in cada cat sunt insarcinata. Stiti ceva legat de asta?

In al , sunt in 15+

Asa mi-a zis si mie dr, fara apa in cada doar dusuri, dar cred ca e vorba de apa calda care dilata muschii ....

13+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw#

Mergi la inceput