Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Clabuc felicitari pt rozosina!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Da si io am schimbat azi semnatura, sunt tare mandra.
Clabuc felicitari pentru fetita, sigur o sa fie minunata ca si Clarinda.

Klarisse graviduta 16+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Salutare burtici si viitoare burtici
Ce faceti? Eu am inceput sanumar orele pana la intalnirea cu bebe si am inceput sa am emotii. Abia astept sa il/o vad.

In rest, mi-e somn si, colac peste pupaza, am dormit stramb azi noapte si ma doare gatul si omoplatul stang de numai pot . Nu ma pot intoarce decat un pic. Daca e pe stanga ecograful??? Eu cum ma uit?????

Kiti, 15+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Magdyi, ar trebui sa stai mai mult in pat, no-spa si scobutil cat cuprinde ... E tare greu cu un bebe care are nevoie de tine! Nici nu stiu ce sfat sa-ti dau, eventual sa te internezi o zi doua sa stai pe niste perfuzii si sa te mai linistesti! Vorbeste cu medicul tau te rog, spune-i si de sangerari si de contractii! Nu sta asa oricum! Uff...

Cristina 16+

Neata fetele!

Multam mult pentru sfaturi, sunteti tare dragute .
No-spa nu se gaseste aici si chiar daca s-ar gasi este total interzisa in insuficienta renala pe care o am eu. In cazul contractiilor mai este indicat magneziu dar nici de asta nu am voie tot din cauza rinichilor. La medic am fost si asa cum am mai spus este de la placenta. De internat nici nu s pune problema, pt ca aici nu te interneaza in cazuri dintr-astea "usoare".
Sapt viitoare, miercuri, am programare la Liege, la doctorul de rinichi, iar joi dimineata ma duc din nou la ginecolog pt eco si alte chestii. Sambata pe 1 mai am avion spre Romania si stau doua sapt. In astea doua sapt sper sa ma odihnesc si sa-mi revin.
Incerc sa gandesc pozitiv si am incredere in doctorii mei caci mi-au mai salvat viata odata; din pacate n-au putut sa salveze atunci si fata...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 15+ cu

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Buna dimi!
Dupa maratonul de ieri prin magazinele noastre marete, am ramas cu un gust amar. Toate chinezarismele si turcismele ne invadeaza. Nimic de calitate la preturi imense.
Mi-am luat doar voalul de mireasa, dresul cu banda adeziva si jarteluta. Rochita de cununie civila am sa mi-o fac eu. Ata ete.

O asteptam pe Crina acasa!

uta28 este 15+

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Magdy, imi pare rau pt starea ta.
Fii optimista si gandeste-te ca atunci cand o sa vii in Romania o sa ai ocazia sa te relaxezi si sa mananci bunatati autohtone. Nu stiu daca asta ajuta cu ceva, dar m-am gandit ca poate te binedispun putin

Fetelor, mi-a zis cineva ca cica nu am voie sa fac baie in cada cat sunt insarcinata. Stiti ceva legat de asta?

--------------------------------------------------
In al , sunt in 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Felicitari pt gigilice si din partea mea, Clabuc! Sa fie sanatoasa si sa creasca frumos in continuare!
Merci ionela, sper sa ti se implineasca si tie dorinta cit mai curind.

Cit priveste sexul copilului, eu nu ma mai inteleg. La inceput ma gindeam ca ar fi frumos sa fie baiat, apoi cind mi-a spus la eco ca pare baietel, m-am razgindit si ma gindeam la fetita. Numai la rochite si codite visam. Acum, cind mi-a spus doctora ca prin deductie logica tinde sa creada ca e fetita, iar m-am sucit si ma gindesc la baietel. Bine... e vorba de vocea mea interioara, ca altfel am aceeasi mare dorinta cu voi: sa fie sanatos/ sanatoasa, si sa decurga totul f bine

-------------------------------------
cu burticuta bleo de 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Multumesc mult fetelor, sunteti niste dragute, ca de obicei si va iubesc mult!

Mie chiar imi pare bine ca o sa am tot fetita pentru ca vad cat de frumos e sa ai una, sa te pupe tare-tare, sa se priveasca si sa se admire in oglinda cand o probez cu cate o rochita, sa te ia de gat si sa se uite asa de dragalas in ochii tai de aproape ca iti dau lacrimile ... si as putea continua asa la nesfarsit. Nu zic ca nu sunt si baieteii asa, dar eu am fetita si e minunat. Si ma gandesc ca vom fi cele mai bune prietene din lume. Ieri i-am facut pentru prima data codite, era asa de dulce, poate ii fac poze in week-end sa va arat si eu fetita mea ce mare s-a facut.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 16+

Poze Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Magdy, imi pare rau pt starea ta.
Fii optimista si gandeste-te ca atunci cand o sa vii in Romania o sa ai ocazia sa te relaxezi si sa mananci bunatati autohtone. Nu stiu daca asta ajuta cu ceva, dar m-am gandit ca poate te binedispun putin

Fetelor, mi-a zis cineva ca cica nu am voie sa fac baie in cada cat sunt insarcinata. Stiti ceva legat de asta?

In al , sunt in 15+

Ideea este sa nu faci baie fierbinte. Eu ma bag in cada saptamanal, ca sunt mare amatoare de zacut in apa si citit si incerc sa pastrez apa la o temperatura decenta. Iar prin februarie, cand veneam acasa inghetata, mai scapam si la cate un dus mai fierbintel, ca sa imi dezmortesc oasele .
Deci, daca apa este la o temperatura nu foarte ridicata sau nu stai foarte mult, este ok.

Cel putin asa mi s-a explicat mie.

Kiti, 15+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Fulguta, n-ai gasit nimic de gravidute?
Stiu ca e plina piata de chinezarisme de proasta calitate si e tare greu sa gasesti ceva.

Daca te intereseaza o rochie pt cununie, pot sa iti recomand un magazin unde are rochii superbe. Eu acolo mi-am facut (la comanda) costumasul de cununie si a iesit extraordinar.

In al , sunt in 15+

Mergi la inceput