Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 15
fulguta28 spune:
La Rococo gasesti pantaloni de gravidute, centuri pt burtica, rochite, sutiene etc. Undeva la Sf. Gheorghe, unde intorc tramvaiele. La Kiabi vreau sa ajung si eu pt ca mi-au placut blugii de acolo.
uta28 este
15+
http://zaleboutique.wordpress.com
Kamy13 spune:
Buna dimineata si un weekend placut la toate!
La multi ani tuturor ce-si sarbatoresc azi onomastica!
Ieri a nascut fina mea din Romania o fetita. Trebuia sa nasca sambata trecuta, dar au trecut zilele si nu-i veneau contractiile, asa ca ieri i-au provocat nasterea. Si bine ca au intervenit si n-au mai lasat-o fiindca fetita avea cordonul ombilical infasurat in jurul gatului. Ieri i-au pus fetitei oxigen, spera ca de azi poate incepe alaptatul! Are 3,600 kg si o cheama Ana Maria.
In 29 Mai o sa fim in Romania sa botezam. Am cumparat deja cate ceva, dar vor ramane lucruri de facut si cumparat si in Ro...Am emotii, sper sa iasa totul bine, n-am mai fost nasa de botez, am mai intrebat am mai citit ce trebuie facut, ce trebuie cumparat...
GRAVIDUTA
BEBIC MIC
POZE
20+
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
Fistiq spune:
Citind din urma am vazut ca vorbeati despre no-spa si dureri de burtica.
Sa va spun si eu ce a zis doctora mea despre asta. 3-4 pe zi daca am nevoie pt ca e mai important sa reduci contractiile decit sa nu iei medicamente, asa cum aveam eu impresia. (ma gindeam ca nu e o durere insuportabila si mai bine evit medicamentele)
Dar se pare ca nu e chiara asa, pt ca aceste contractii pot dauna bebelusului, provocindu-i ... si nu imi amintesc exact termenul, dar echivalentul cam exagerat ce-i drept, e leziuni.
In rest mi-a zis sa nu mai iau acid folic. Despre vitamine mi-a zis ca nu-mi da pina in saptamina 20 cind incepe bebele sa devina bebeloi si sa aiba nevoi mai mari. Pina atunci nu mi-ar folosi decit sa acumulez kilograme inutile. Precizez ca s-a uitat pe analizele de singe mai intii si a vazut ca nu am carente.
-------------------------------------
cu burticuta bleo de 17+
pianna spune:
Fetele voi cand luati no-spa, durerile sunt aproape insuportabile sau macar deranjante, nu?
13+
clary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pianna Fetele voi cand luati no-spa, durerile sunt aproape insuportabile sau macar deranjante, nu? *********** 13+ |
buna ziua,fete!
Pianna-Eu am luat no-spa vrand -nevrand cand am cazut desi nu aveam dureri de burta, dar asa mi-a recomandat doctorul...in rest ,la inceput sapt10-12 erau dureri suportabile pentru mine dar doctora mi-a zis sa iau no-spa ca nu are ce sa faca rau.Si mai iau cand ma doare capul..inainte de sarcina luam cafetin pt.dureri de cap dar acum vad ca trec si cu no-spa.Din punctul meu de vedere e medicament minune.
cununie civila
21+
lucianna_83 spune:
ia uitati si voi: www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/investigatii/solista-operetei-in-coma-din-cauza-unei-infectii-contractate-in-spital-184256.html" target="_blank">http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/investigatii/solista-operetei-in-coma-din-cauza-unei-infectii-contractate-in-spital-184256.html 

13+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
oramona spune:
Fetelor, vine week-dul si afara s-a incalzit 

. Mai am doua ore de munca si apoi fuga acasa. Ce bine.A fost ziua unei colege si ne-a facut cinste cu pizza, ce bine, chiar imi era pofta si ma gandeam sa-mi cumpar de pe undeva. Ne-am facut de cap si cu niste coca-cola, dar sa speram ca ne va fi iertat
.
Crina pe unde o fi? o fi ajuns acasa? 
Vreau la eco, poate aflu si eu ce se ascunde in burtica si sa vad ce acrobatii mai face, ca imi e un dor de puiut.Dar pana pe 7 mai, mult mai e si ultima eco a fost pe 27 martie, ce mult a trecut, dar nu-i in tara doctorita. Offff 
Va 

mamica de fetita si
17+
lucianna_83 spune:
Week-end placut, oramona
. La noi nu-i asa cald cum au zis astia si nici soare nu e :(. Sper sa nu ploua, macar sa iesim asa si sa nu fie balti. Al meu pitic le ia la rand si sare in ele 
13+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw#
abe spune:
buna,
am mai intrat si eu aici prin primele capitole, dar apoi n-am mai apucat...
eu am dpn pe 03.11, dar sunt sigura ca va fi mai repede, din motive de cezariana daca nu de altceva, asa ca, daca ma primiti, as parcurge odiseea cu voi...
mami de Maria si
12+
abe spune:
referitor la no-spa si mie mmi-a recomandat medicul sa-l iau, am pus intrebarea daca sa iau ca nu mai pot de durere si mi-a spus sa iau daca simt contractii, deci am inteles ca nu trebuie sa astept totusi pana nu mai pot de durere...
mami de Maria si
12+