Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Magdyi, ar trebui sa stai mai mult in pat, no-spa si scobutil cat cuprinde ... E tare greu cu un bebe care are nevoie de tine! Nici nu stiu ce sfat sa-ti dau, eventual sa te internezi o zi doua sa stai pe niste perfuzii si sa te mai linistesti! Vorbeste cu medicul tau te rog, spune-i si de sangerari si de contractii! Nu sta asa oricum! Uff...

Cristina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Magdy, cum spunea si chichiutza, chiar nu te interneaza? Nu-si poate lua sotul tau vreo 2-3 zile libere sa stea cu Gabriel acasa? Odihneste-te cat poti tu de mult, nu mai fa nimic acasa, zilele astea sunt f. importante! Ai grija de tine!

Multumesc pentru parola, fetelor!

Eu iar dorm in picioare...adica pe scaun, pardon. Mi-am facut o ciocolata calda si, inainte de a incepe treaba, o savurez impreuna cu voi!
Felicitari fetelor cu rezultate noi de la eco!
Va doresc o zi cat mai frumoasa!

Lora, mami de Iustina si 21+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Va doresc o zi si un week end minunate!
Ddanagh, bine ca ai scapat de amnio, acum odihneste-te si o sa fie bine. Cand o sa ai rezultatele?
Mari Mariuk felicitari pentru baietel!
Magdyi neaparat trebuie sa gasesti o solutie sa nu mai faci efort!Stiu ca-i usor de spus si greu de facut, incearca sa tii o sedinta cu sotul, sa vedeti ce puteti face.
Fistiq, felicitari pentru picioruse in burtica, trebuie sa fie superb!

16+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Neatza fetele!!

Imediat incepe weekendul, hihihihihi!!!

Madutza si aniast multumesc de parola!!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Neatza!
E vineeeeri! Nu ca as lucra eu, dar ma bucur cand e vineri ca urmeaza 2 zile de petrecut in 3.

Ce ma bucur pentru ddanagh si crina ca au trecut cu bine peste.

Am vazut ca deja ati inceput cu hainutele de bebe. Eu la Raul am inceput de pe la 5 luni cu lucrurile scumpe si obligatorii: caruciorul + landou+ scoica, patutul, masa de infasat, monitor/interfon cu padele de respiratie, cantar, sterilizator, cadita...etc, si dupa ce le-am pus pe toate gramada in camera lui, am inceput cu hainutele cam pe la 7-8 luni. La 36 sapt le-am spalat pe toate si le-am calcat. Eram pregatita cu totul sa-l primesc .

Sa nu cumparati asa de multe hainute, pentru ca in primele 6 luni, mai ales iarna, afara sta in salopeta de fas, iar in casa, pt comoditatea mea am folosit multe salopetele (pijama) cum a aratat kiti, iar timpul trece asa de repede incat abia daca le folositi de 3-4 ori.

13+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw#

Mergi la inceput

chichiutza, super tare cu "noi ne-am dorit un copil nu o fetita" :))):)), cred ca asa gandea si al meu acum, dar nu prea vroia sa-mi spuna. Ca eu tot incercam sa ma consolez cu voce tare ca noi ne-am dorit 2 copii, daca e fetita asta e .
Nu cred ca are legatura cu dorinta noastra sau faptul ca ne gandim mereu ca un baiat cere mai putine decat o fata, se descurca mai bine ...etc, etc....culmea e ca in parculet sunt o gramada de baieti si 2-3 fete, in bloc la mine numai baieti......concurenta va fi super mare

Mergi la inceput

Si eu la Iustina la 7 luni aveam deja totul, la bebelina nr. 2 avem deja de pe-acuma...nu m-am putut abtine, pur si simplu! Asta noapte pe la 1 si ceva m-am trezit cu gandul ca nu i-am cumparat cadita...si deja ma gandeam de care - din aia cu forma pt. bebe, sau obisnuita si cu suport cu ventuze pt. bebe... Am probleme, stiu...

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

LoraG76, eu am avut normala si acum tot normala o sa iau pentru ca pe langa faptul ca m-am descurcat fff bine asa cu mana sub capul lui si cu putina apa, dupa cateva luni am cumparat suportul ala cu ventuze care era rece si mereu trebuia sa am grija sa-l incalzesc sau sa pun apa multa pana il acopeream cat de cat, ca sa nu-l pun cu spatele pe ala rece si el cum nu statea in fund, ma chinuiam sa-l intorc pe spate ca sa-l spal. Asa ca in 2-3 zile am renuntat.

Mergi la inceput

Din aia o sa iau si eu, asa am avut si la Iustina, cada normala si suport. Noi am folosit destul de mult suportul, dar recunosc ca nu de la inceput, o tineam pe brat din aceleasi motive, era rece. Dupa ce a mai crescut putin - 2-3 luni, o asezam pe suport, apa mai multa si se balacea in voie. Ce haioasa era cu burta in sus - bebelusii fac cate-o burtica grasunica dupa ce manancaaaa...o splendoare!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Buna dimineata dragelor.
Chchiutza azi ai facut un mic dejun in toata regula. Multumim.
Si eu am visat numai tampenii azi-noapte, am uitat sa trag draperia seara si m-am trezit innotand intr-un soare nebun pe la 5.30 dimineata....
Am o stare de..vineri..abia astept sa se termine ziua, sa inceapa weekendul.

Va doresc o zi minunata, cu soare!

Aaaa azi schimbam semnatura

Klarisse graviduta 15+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput