Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 11
oramona spune:
Buna dimineata, burticute!
. Am citit o gramada de vesti bune care m-au bucurat, dar...neuronul nu vrea sa mai retina nimic, asa ca va felicit pe toate 
fetele care si-au vazut comoara si au mai si colorat caruciorul.
Magdyi , te rugam din nou sa ai multa grija de tine si sa incerci sa stai cat mai linistita. Ai incredere ca totul va fi bine.
Ddanagh, ma bucur ca a fost bine pana la urma, iar faza cu sotul e "foarte tare"
.
Eu care imi doream baiat si care pana mai ieri nu concepeam sa am altceva, rad mereu cand il aud pe tatic ca-i zice ca el il ia acasa oricum, indiferent ce este si mama vorbeste prostii![]()
Ce ma bucur ca-i vineri. Hai Crinuta la povestit.
Va 

mamica de fetita si
16+
Klarisse spune:
La multi ani de Sfantul Gheorghe, daca avem printre noi fete care se numesc Georgeta, Georgiana..

Klarisse
graviduta 16+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ayda_m spune:
La multi ani tuturor ce poarta numele de Georgeta, George....

Ayda
16+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
sabu_dk spune:
Buna dimineata, burtici! Va pupacim pe toate
.
Am citit o multime de vesti nemaipomenit de bune, si tare ne bucur pentru fiecare in parte...
Felicitari pentru putze, felicitari pentru ne-putze, felicitari pentru intalnirile cu bebeii...
Magdy, eu nu sunt in masura sa dau sfaturi, ca nici nu sunt in Romania, si asta e si prima mea sarcina, deci nu am experienta... Insa stiu ca toate suntem alaturi de tine, si iti trimitem numai ganduri bune. Apropos, "La Multi Ani" pentru sot
.
Eu am fost super-super ocupata ieri la munca, cu o GROAZA de stress, si l-am acuzat si pe seful grupului in care sunt ca e sexist
... Deci, va dati seama ce zi am avut. Toata ziua ieri am fost furioasa si nervoasa! Uff!!! Si in plus, m-a mai luat si paranoia ca nu am simtit bebe-ul deloc ieri... Parca, parca, acum, azi dimineata am simtit ceva, insa nu stiu sigur. Si sunt paranoia, si pana Marti la eco mai e asa de mult...
.
Dar, astept numai vesti bune de la toate azi. Si sper sa intre si Crina sa ne povesteasca cum fu...
Pupici pe burtici 

Sabina
18+
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
M-am intors de la laborator de analize unde am ,,lasat'' o eprubeta cu sange pentru TT. Sper sa fie totul ok.
Am reusit sa citesc din urma aproape tot, dar cand am ajuns aici, nu mai stiu cine ce a scris
. Oricum, doresc tuturor sa fie bine si...azi de aveti sarbatoriti, distractie la maxim!!! Eu am sotul sarbatorit, sora, si nasul... Nu imi fac probleme, nu pregatesc decat o mancare simpla si eventual o prajitura, deoarece nu cred ca vom avea musafiri.
Mariuk
16+
ionela.n spune:
Neata burticutelor 
Sa aveti o zi frumoasa!

tuturor celor care isi serbeaza azi ziua de nume
--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 15+
ddanagh spune:
La Multi Ani sanatosi si fericiti tuturor celor ce poarta numele de Gheorghe.
Pe noi ne cheama Gh numele de familie si plus de asta astazi facem 5 ani de la cununia civila. A trecut deja juma de deceniu, atat de repede.
Pe mine nu ma mai doare burtica asa tare ca ieri dar tot mai simt ceva deranjant pe acolo, asa ca stau in pat si astazi.
Insa, mai nou, m- a apucat asa o paranoia, un nou pitic, oare simti cand pierzi lichid amniotic?
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
17 + cu un mare dolofan
lucianna_83 spune:
La Multi Ani! de Sf Gheoghe.
Il am si eu pe tata azi. 
13+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw#
ddanagh spune:
Aaa, Ca m- ati intrebat cand avem rezultatele? La testul rapid ne- au zis 5 zile lucratoare. Nici nu vreau sa ma gandesc prea mult sa treaca mai repede.
Dupa eco si noi se pare ca tot baietel vom avea, chiar ca domina albastru pe prima pagina. Asteptam fetitele sa ne echilibram.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
17 + cu un mare dolofan

fetita(2 ani)