Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Felicitari Fistiq pentru eco! Vedem noi pana la urma ce ascund ei acolo de fapt!
Carola, nu ti-a zis si ce e bebe? Culori ceva?

Cristina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

acum nu am reusit sa vedem, dar stim de data trecuta: un medic ne-a spus ca este baietel, altul ca este 96% baietel. deci este baietel :)

www.flickr.com/photos/carola456/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Felicitari Fistiq pentru eco! Vedem noi pana la urma ce ascund ei acolo de fapt!

Cristina 16+

Saru'mina chichiutza
Am schimbat si semnatura!

Aseara am simtit primele miscari clare ale lui bebe. Si le-a simtit si taticu. Erau asa ca niste zvicnituri

-------------------------------------
cu burticuta bleo de 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Citat:
citat din mesajul lui pianna

Mersi tanamera. Eu prima pagina o dolosesc ca sa fac statistici cu carucioare colorate.

Si cine conduce?

albastriiiiiiii

13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Cristina 16+

Saru'mina chichiutza
Am schimbat si semnatura!

Aseara am simtit primele miscari clare ale lui bebe. Si le-a simtit si taticu. Erau asa ca niste zvicnituri

-------------------------------------
cu burticuta bleo de 17+

wow super! La tine e prima sarcina? Abia astept si eu sa se manifeste!

Cristina 16+

Mergi la inceput

Vai ce de albastriiii! Ce-o fi oare? Cercetam statistica nasterilor la municipal si sunt undeva la 70% baieti! Poate vine razboiul!

Cristina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Salutare salutare

Ce mai faceti? Bine, sanatoase?

Am citit ce ai scris Magdy si imi pare rau pt treaba asta cu burtica, sper sa gasesti o solutie ca bebe ii cel mai important!!! Roaga-te la Doamne Doamne sa aiba grija de voi 2!

Raluca bine ai venit Eu am facut triplu, dar doar luni am rezultatul...

Cori ce tare ai fost cu capitolele!!!

Ce ma bucur pentru Crina Abia astept sa ne zica ea ce si cum

Ddanagh ce tare faza ce-ai zis-o!!!

Didadi si pe mine ma iau mai des durereile de spate dar am mai auzit foste gravidute cu treaba asta... nu ma impacientez, si dr a zia ca e ok.

Mariuk felicitari pt putulica, hihi

Fistiq ma bucur ca intalnirea ta cu bebe a fost asa placuta si ce o fii, sa fie sanatos!

Karin ce mai zici? Ce mai face bebe? Ai aflat ce ii?

De mine nu prea am ce sa zic... astept weekendul ca de fiecare data si bineinteles sa fie frumos afara [:d] ceea ce a inceput sa se intample mai des Bineinteles astept sa revad pe bebe, asta nu se pune problema, e nr 1
Si cred ca ma tirez curand la pat ca o fii vremea
Taiiiiiiiiii

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

16+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Kiti ai idee cand incep reducerile la astia? Ca vreau tare sa vin.

Aaaa..acum a vazut neuronu' gravid ca in iunie..
Klarisse graviduta 15+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Klarisse, astia sunt doar online, comanda din Franta. Nu au magazin in Romania. Deci poti sa comanzi linistita si de la Iasi, fara sa vii aici, desi te primim cu bucurie

Kiti, 15+ si mami de Vlad 15.05.2006

cu parere de rau va zic ca nu mai livreaza in ro

de David si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Buna seara fetele!

Am intrat la ora asta pt ca azi fiind ziua sotului, am avut vreo 2 musafiri; nu prea m-am incurcat in pregatiri pt ca in primul rand nu ma asteptam sa vina careva si in al doilea rand chiar nu m-am simtit bine. Sangerarile au continuat si ieri si azi, cei drept nu mult, iar azi noapte si azi cam toata ziua am avut contractii .
Am avut noroc cu Gabriel ca a dormit mititelul de la 13 la 16 si m-am odihnit si eu cat de cat. Cand s-a trezit i-am dat sa manance si am sunat-o pe soacra-mea sa-l scoata afara la plimbare. Ea saraca mai vine si ma mai intreaba daca am nevoie de cate ceva, dar ce pot sa-i cer si ei mai mult, are 70 de ani si e bolnava de Parkinson.
Off, tare e greu!!!

Multumesc tuturor fetelor pt, sustinere, raspunsuri si sfaturi.
Multi si .

PS. In zapaceala mea uitasem sa va spun ca ingrosam si noi randurile ALBASTRILOR. Bebele meu are cuculet!!!

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 15+ cu

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Buna dimineata si azi! Deschid toneta asa cu ochii jumatate intredeschisi, am dormit cam prost, vise tampite si mers la toaleta de vreo 4 ori!
Oferim din inima cafelute aromate, ceiuturi si laptic, cornulete proaspete cu dulceata si ciocolata! Nu va ingramaditi, avem pentru toata lumea, ca doar toata noaptea am muncit!
M-am decis ca pana la ecografia de morfologie, adica intr-o luna, nu mai fac nici o ecografie de control. Ma duc bou si ma intorc vaca, ori aparatele, ori nush ce e de vina, dar vreau si eu sa vad ce e. Banuiesc ca la 16s trebuia sa fie foarte clar, ee nu e. Asadar sper sa miste bebe cat de repede ca sa nu ma stresez pana peste o luna. Intre timp oricum m-am obisnuit cu ideea si e frumos si cu baietel, gandindu-ma la viata unei femei, cu griji, menstruatii, endometrioza ( se poate mosteni genetic) si tot felul de treburi. In plus parca sunt mai bine primiti de societate, in domeniul meu se simte diferenta cel putin.
V-am zis eu ca sunt obosita de m-am apucat sa-mi scriu memoriile! Banuiesc doar ca fiecare dintre noi am reflectat la capitolul asta, plusuri si minusuri, si dorintele personale ale fiecaruia. Vorba sotului, noi ne-am dorit un copil nu o fetita!
Asaaa, a tercut vremea, va trebui s-o intind, va pupicesc pe toate si va urez o zi frumoasa si calda si fetelor care merg la eco multa multa bafta!
Crinuta te asteptam acasica cu bine si povesti frumoase de la spital!

Cristina 16+

Mergi la inceput